Fehérvár AV19 – EHC Black Wings Linz 6:4 (vége)
vége
Fehérvár AV19
6:4 (3:1, 1:1, 2:2)
Steinbach Black Wings Linz
szombat 01.11.2014, 14:30 • Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár • EBYSL
     
    51:46
    A Volán gólt szerzett!
    Jó megjáratta a korongot a Fehérvár, végül Pados László passzát LENGYEL LEVENTE bombázta be a linzi ketrecbe! 6-4 az állás, Lengyel mai második gólját szerezte.
     
    51:29
    A Linz gólt szerzett!
    Gaffal passza után LAURENS OBER indult meg a bal szélen, aki éles szögből rálőtte Borsra a korongot, az pedig a kapuba pattant!
     
    50:01
    A Linz gólt szerzett!
    Faragott hátrányán a Linz, Vanhala passzát követően STEFAN GAFFAL csökkentette a két csapat közti különbséget! 5-3!
     
    44:11
    A Volán gólt szerzett!
    Sofron Ádám centerezése után PILLÓK MARTIN vágta be a korongot a linzi kapuba, ezzel már három gólosra növelve a Fehérvár előnyét!
     
    36:33
    A Volán gólt szerzett!
    Sárpátki lekorcsolyázott a kapu mögé, az onnan visszatett korongot pedig PILLÓK MARTIN pofozta be Janny kapujába!
     
    25:52
    A Linz gólt szerzett!
    Fél perc elég volt a Linznek az előny kihasználására!
     
    15:20
    A Volán gólt szerzett!
    Alighogy megszereztük a vezetést, itt a következő találat! Szász passza után BALOGH BENCE húzta be a rövid oldalon a pakkot Janny mellett, aki nem ért át elég gyorsan. 3-1 a Volánnak!
     
    15:04
    A Volán gólt szerzett!
    Reisz Áron tálalt szépen LENGYEL LEVENTE elé, aki Janny lábai között a kapuba küldte a korongot! 2-1, megszerezte a vezetést a Fehérvár!
     
    01:44
    A Volán gólt szerzett!
    Villámgyorsan itt az egyenlítés! Szaller passzából HAMVAI SZILÁRD indult meg, aki gyönyörűen felvarrta a kapus válla fölött a rövid felsőbe a pakkot! Két perc sem telt el, és már 1-1 az állás!
     
    00:46
    A Linz gólt szerzett!
    STEFAN GAFFAL ellen szabálytalankodtak gólhelyzetben, a megítélt büntetőt pedig magabiztosan bevágta Bors mellett a bal felsőbe! 0-1 a Linz javára!

    Csaba Dévai

    Gólok és gólpasszok: 2. Hamvai (Szaller), 16. Lengyel (Reisz, Mazzag), 16. Balogh (Szász, Mazzag), 37. Pillók (Sárpátki, Mazzag), 45. Pillók (Sofron), 52. Lengyel (Pados, Sárpátki) – 1. Gaffal (bünt.), 26. Sagi (Winkler), 51. Gaffal (Vanhala), 52. Ober (Gaffal)


    Fehérvár AV19: Bors (Kornakker) – Arany, Korbuly, Pillók, Sofron, Sárpátki – Takács, Szaller, Szabó P., Mazzag, Szabó D., Pados, Lengyel, Prácser, Reisz, Hamvai – Balogh, Szász
    Steinbach Black Wings Linz: Janny (Lehner) – Vanhala, Urstöger, Ober, Gaffal, Gaspar – Schaurhofer, Gaffal, Winkler, Placek, Sagi – Lindner, Auer, Marton, Freunschlag