Dél-Korea – Lengyelország 6:3 (vége) | Magyarország – Olaszország 3:4 (0:2 szétlövés után)
vége
Dél-Korea
6:3 (3:0, 3:1, 0:2)
Lengyelország
vasárnap 09.11.2014, 14:30 • Káposztásmegyeri Jégpalota, Budapest • Négy Nemzet Torna
     
    58:16
    Lengyelország gólt szerzett!
    Potyognak a gólok a végére. Az egyes előny utolsó másodperceit kihasználva megszerzi a harmadik gólját a piros mezes csapat. A gólszerző KRYSTIAN DZIUBINSKI. Assziszt: Wanacki és Wajda
     
    57:03
    Lengyelország gólt szerzett!
    Sikerül újfent kihasználni a kettős előnyt a lengyel csapatnak. Egy középről előtt korong talál utat a kapuba. A gólszerző MARCIN KOLUSZ.
     
    36:45
    Dél-Korea gólt szerzett!
    Gyorsan kihasználják az előnyt a fehér mezesek. Egy jobbról beadott korongba ér bele mesterien és bombáz a kapu bal oldalába. A góllal a lengyel csapat kiegészül. A gólszerző PARK WOO SANG. Assziszt: Cho Min Ho.
     
    34:52
    Lengyelország gólt szerzett!
    Az 5 a 3 elleni szituációt kihasználják végre a lengyelek, egy végletekig kijátszott helyzetben Kowalowka tálal LESZEK LASZKIEWICZ elé, aki nem hibázik, megszerzi csapata első gólját.
     
    29:37
    Dél-Korea gólt szerzett!
    Újabb koreai gól, ezúttal egy kiugrás után, Kosowski kapus tehetetlen volt. A gólszerző SING SANHOON.
     
    27:34
    Dél-Korea gólt szerzett!
    Újabb koreai gól, ez már kezd méretes hátránnyá nőni, kezdhet főni a tornagyőzelemre ácsingózó lengyelek feje. A gólszerző: SUH SIN IL. Assziszt: Sin Sang Woo és Lee Young Jun.
     
    14:47
    Dél-Korea gólt szerzett!
    A kiállítás utolsó pillanataiban Korea újabb gólt szerez. Ezzel a távoli lövéssel már magabiztos 3 gólos az ázsiai előny. A gólszerző CHO MIN HO. Assziszt: Swift és Sung Wooje
     
    10:14
    Dél-Korea gólt szerzett!
    Végül sikerül kihasználni az előnyt, egy szépen kipasszolgatott akció végén PARK WOO SANG talált a lengyel kapuba. Assziszt: MICHAEL OWEN SWIFT.
     
    04:13
    Dél-Korea gólt szerzett!
    Egy gyors ellentámadás után Korea szerzi meg a vezetést. BROCK RADUNSKE kerüli meg a kaput, majd teszi be a korongot a rövid sarokba. Assziszt: Lee YoungJun és Kim Ki Sung.

    urimate

    Gólok és gólpasszok: 5. Radunske (Lee Young Jun, Kim Ki Sung), 11. Park Woo Sang (Swift), 15. Cho Min Ho (Swift, Sung Wooje), 28. Suh Sin Il (Sin Wang Woo, Lee Young Jun), 30. Shin Sanghoon, 37. Park Woo Sang (Cho Min Ho) – 35. Laszkiewitz (Kowalowka), 58. Kolusz, 59. Dziubinski (Wanacki, Wajda)


    Dél-Korea: Dalton (Park Kye Hoon) – Kim Wonjun, Kim Yoon Hwan (A), Radunske, Kim Ki Sung, Kim Sang Wook – Ahn Junghyun, Young, Ahn Jinhui, Shin Sanghoon, Park Woo Sang (C) – Kim Hyeok, Oh Hyon Ho, Cho Min Ho (A), Sung Wooje, Swift – Suh Sin Li, Kim Hyung Joon, Lee Young Jun – Sin Sang Woo
    Lengyelország: Kosowski (Odrobny) – Dronia, Dutka, Zapala, Kolusz (C), Kapica – Pociecha, Dabkowski, Kowalowka, Laszkiewicz (A), Pasiut – Wajda, Wanacki, Wronka, Dziubinski, Baginski (A) – Bryk, Rompkowski, Witecki, Chmielewski, Galant

    Játékvezetők: Haszonits Miklós, Benvegnu Andrea – Vas Mátyás, Pálkövi Botond