Nové Zámky – Ferencváros Bp. ESMTK 4:5 (vége) | DVTK Jegesmedvék – Dab.Docler 6:0 (vége)
vége
DVTK Jegesmedvék Miškovec
6:0 (3:0, 2:0, 1:0)
Dab.Docler
péntek 21.11.2014, 19:00 • Miskolci Jégcsarnok • MOL Liga
     
    51:52
    A Miskolc gólt szerzett!
    Féltucatnál a hazaiak! Popovics verése után itt az újabb pofon! LÁDA BALÁZS közelíti meg a jobb szélen a kaput, hat méterről lövésre szánja el magát és kipókhálózza a jobb felsőt! 6-0!
     
    38:40
    A Miskolc gólt szerzett!
    Már ötnél járnak a Jegesmedvék! Becze Tihamér passzol a bal szélről a kapu elé, ahol ZACHARY COHEN érkezik és egy méterről a vert helyzetben lévő Sevela mellett a kapu közepébe lő! 5-0!
     
    32:00
    A Miskolc gólt szerzett!
    A kiegészülés után MISKOLCZI MÁRK kap remek passzt a visszatérő Popovics Patriktól a bal szélen, és öt méterről kilőtte a jobb felső sarkot! 4-0!
     
    13:13
    A Miskolc gólt szerzett!
    Újabb hazai gól! A kiállítás után egyből javítanak a Jegesmedvék, Gőz Balázs passzol balról hosszan keresztbe, HAJÓS ROLAND remekül érkezik a hosszún és egy méterről a lemaradó Sevela mellett a bal alsóba lő! 3-0!
     
    09:34
    A Miskolc gólt szerzett!
    Megvan a második hazai gól is! Buli a vendégek kapuja előtt, Tóth Adrián lő azonnal, Seveláról kipattan, a hosszún érkező HAJÓS ROLAND pedig négy méterről bevágja a jobb alsóba, Sevela nem érhette el! 2-0!
     
    06:30
    A Miskolc gólt szerzett!
    Vezetnek a hazaiak! Zachary Cohen és BECZE TIHAMÉR játszottak össze parádésan a vendégek kapuja előtt, előbbi passzolt balról keresztbe, utóbbi pedig az üresen maradt kapuba lőtt három méterről! 1-0!

    Dénes Szarka

    Gólok és gólpasszok: 7. Becze (Cohen, Nagy), 10. Hajós (Tóth), 14. Hajós (Gőz), 32. Miskolczi (Popovics, Sagert), 39. Cohen (Becze, Dudas), 52. Láda B. (Fliszár, Gőz)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Bálizs (Duschek) – Boyle, Dudas, Nagy, Cohen, Becze – Gőz, Dósa, Hajós, Tóth, Dansereau – Sagert, Vojtkó, Popovics, Láda B., Miskolczi – Ritó, Budai, Roczanov, Fliszár, Szilágyi
    vezetőedző: Majoross Gergely

    Dab.Docler: Sevela (Kalnins) – Hüffner, Pozsgai, Papp, Azari, Szappanos – Martine, Mestyán, Pavuk, Peterdi, Galanisz – Erdélyi, Nagy, Gröschl, Somogyi, Kiss – Hruby, Léránt, Kovács, Szepessy, Magosi
    vezetőedző: Donald MacLean

    Játékvezetők: Halassy, Kincses – Muzsik, Soltész

    Nézőszám: 1100