Debreceni HK – Dab.Docler 4:2 (vége) | Budapešť – Nové Zámky 3:5 (vége)
vége
Debreceni HK
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
Dab.Docler
vasárnap 07.12.2014, 18:00 • Debreceni Jégcsarnok, Debrecen • MOL Liga
     
    48:18
    A Debrecen gólt szerzett!
    Kihasználja az emberelőnyt a DHK. Ismét a ma remeklő második sor hozta össze a negyedik hazai találatot. Danil Kaskov passzolt az alapvonalon üresen maradó SIJKA DUSANhoz, aki csalta egy kicsit a távolságot, majd remek csuklómozdulattal lőtt a rövid felsőbe.

     
    33:27
    A Debrecen gólt szerzett!
    Remekbe szabott gólt szerez a DHK. Az egész meccsen veszélyesen játszó Sijka Dusan találja meg sortársát, DANIL KASKOV pedig szép lövéssel veszi be Kalnins kapuját. Andrei Emelianov kap még asszisztot a gólnál.

     
    32:08
    A Debrecen gólt szerzett!
    Gólszerző BERTA.

     
    24:46
    A Dunaújváros gólt szerzett!
    Nem először veszít korongot a DHK a saját kapuja mögött, ezúttal pedig góllal bosszulja meg a hibát a Dab.Docler. VILLE ESKELINEN fejezi be az akciót góllal, miután Nejc Berlisk adott neki tökéletes passzt a kapu mögül. Azari Zsolt pedig a korongszerzésért dicsérhető.

     
    17:34
    A Dunaújváros gólt szerzett!
    Pavuk Attila találta meg egy csodálatos emelt passzal NAGY RICHÁRDOT, aki a kapu előtt üresen maradt, a korong lekezelése pedig talán nehezebb volt, mint a ziccert értékesíteni utána. Hüffner Adrián kap még asszisztot.

     
    05:31
    A Debrecen gólt szerzett!
    Némi szerencsével maradt bent a vendégek harmadában a pakk, de aztán mintaszerűen játszották ki gólig az akciót a hazaiak. SIJKA DUSAN adott remek passzt Ladányi Balázsnak, aki Kaskovhoz játszott a sarokba. A középen érkező SIJKA DUSAN visszakapta a korongot, és szépen helyezett a jobb alsóba.

    Zoltán Horváth

    Gólok és gólpasszok: 6. Sijka (Kaskov, Ladányi), 33. Berta, 34. Kaskov (Sijka, Emelianov), 49. Sijka (Kaskov) – 18. Nagy (Pavuk, Hüffner), 25. Eskelinen (Berlisk, Azari)


    Debreceni HK: Borodin (Tőke) – Csíki, Emelianov, Dancsfalvi, Vaszjunyin, Berta (A) – Sadikov, Voronov, Ladányi (C), Kaskov, Sijka – Prakab, Tőkési, Hári, Könczei (A), Gart – Wéber, Barabás

    Vezetőedző: Jevgenyij Muhin

    Dab.Docler: Kalnins (Sevela) – Berlisk, Martine, Somogyi, Gröschl (C), Szappanos – Hüffner (A), Pozsgai, Szepessy, Galanisz, Azari – Mestyán, Nagy R., Pavuk, Peterdi (A), Papp V. – Erdélyi, Hruby, Magosi, Eskelinen

    Vezetőedző: Donald MacLean

    Játékvezetők: Gangel László, Halassy György – Pálkövi Botond, Soltész Áron

    Nézőszám: 400