Rayo Vallecano – RCD Espanyol 1:3 (vége) | Villarreal – La Coruňa 3:0 (vége) | Granada – Getafe CF 1:1 (vége)
Elche CF – Málaga CF 1:2 (vége) | Athletic Bilbao – Atlético Madrid 1:4 (vége)
vége
Elche CF
1:2 (1:0)
Malaga CF
vasárnap 21.12.2014, 19:00 • Estadio Manuel Martínez Valero, Elche • Primera División
Prematch odds
     
    Megérdemelten vitte el a Malaga a három pontot az Elche otthonából. A hazaiak ugyan vezetést szereztek az első félidőben Lomban találatával, de ez pontot nem ért, mint kiderült később.

    A második félidő elejét megnyomták a vendégek, és a 49. percben sikerült is egyenlítenie Camachonak, majd továbbra is a vendégek akarata érvényesült. J. Gracia remekül cserélt, ugyanis a 77. percben beállt Alberto másodpercekkel beállása után egy remek szóló után tizenhat méterről győztes gólt lőtt. Erre nem volt válasza ugyanis az Elchének! A próbálkozások száma 10:20, tehát ezekben nem volt hiány egyik oldalon sem! A végeredmény tehát Elche – Malaga 1:2! Köszönjük megtisztelő figyelmüket! (20:54:58)
     
    89
    Coro váltja Albacart a hajrában.
     
    80
    Gonzalezt váltja Herrera az utolsó tíz percben.
    ALBERTO - 1:2
     
    77
    A Málaga gólt szerzett!

    Szinte hihetetlen. Néhány másodpercre rá, hogy beállt, rögtön előnyhöz juttatja csapatát LUIS ALBERTO. A játékos mindenkit kicselezett, tisztára játszotta magát, majd tizenhat méterről laposan, erősen kilőtte a jobb alsó sarkot! Vezet a Malaga!
     
    77
    Darder helyére Alberto állt be.
     
    72
    A jobb szélről remekül csavarodott be a labda, majd Jonathas fejelhetett. Erős fejese a léc alá tartott, Kameni bravúrral tolta szögletre.
     
    65
    Rodriguez helyére áll be Niguez a 65. percben.
     
    61
    Duda helyére Recio állt be.
     
    51
    Santa Cruz helyére Amrabat állt be.
    CAMACHO - 1:1
     
    49
    A Málaga gólt szerzett!

    IGNACIO CAMACHO egyenlített az 49. percben! Castillejo remekül tálal Camachonak, aki higgadtan a bal alsóba lőtt! A mérkőzés új állása ezzel 1:1!
     
    47
    Antunes távoli lövése bizony kellemetlen volt Tyton számára. Kis híján jött az egyenlítés!
     
    A próbálkozások száma 6:11, ebből kaput talált 4, illetve 7.
     
    Remek első félidőt láthattunk! Rengeteg próbálkozás jellemezte az első félidő felét, majd leült a meccs egy jó 10-15 percre. Az utolsó percekre is fellendült a játék, ismét a helyzeteké volt a főszerep. Jelenleg Lomban 45.percben góljával vezet az Elche a félidőben 1:0-ra, de ez még nem biztos, hogy elég a győzelemhez, a Malaga előtt is nem egy helyzet adódott, azonban Tyton a hátán cipelte a csapatot, és remek védéseivel egyenlőre rengeteget köszönhetnek neki a társak! Hamarosan folytatjuk a második játékrésszel!
    LOMBAN - 1:0
     
    45+1
    Az Elche gólt szerzett!

    DAVID LOMBAN érkezett remek ütemben Albacar beadására, és lezárva védőjét védhetetlenül a bal alsóba fejelt. A kapus mozdulni sem tudott ! Remek fejes volt. A mérkőzés új állása ezennel 1:0 az Elchének!
     
    42
    A beadást kifejelték, majd éppen Horta elé pattant aki egyből bombázott. Léc alá tartó lövését Tyton védte bravúrral. Szöglet következik!
     
    30
    Gonzalez akadályozta ellenfelét, sárga lap ez is.
     
    19
    A hazaiak csapatkapitánya, Albacar alkalmazott meg nem engedett eszközöket. Sárga a jutalma.
     
    12
    Castillejo rántotta le ellenfelét. Jogos a sárga lap.
     
    6
    Duda kapott remek passzt, majd fűzte át védőjét, ezt követően pedig tüzelt. Tyton remekül élt együtt a játékkal, és merészkedett ki. A kapus védte a közeli lövést!
     
    1
    Egy remek indítást kapott Santa Cruz, majd kapásból lőtt. Lövését Tyton védte bravúrral!
     
    A Primera Divison 16. fordulójában az Elche fogadja a Malaga csapatát.

    Az Elche a sereghajtó, huszadik helyen tartózkodik jelenleg. A csapat kapta a legtöbb gólt a bajnokságban, szám szerint harmincat. Hazai környezetben hét meccsből csupán egyet nyertek, két döntetlen, és négy vereség mellett. Gólkülönbségük 5:11.

    A Malaga csapata a hetedik a tabellán. Egy esetleges győzelemmel megelőznék a Villarrealt, és Európa Ligát érő helyre ugorna a csapat. A csapat idegenben háromszor győzött, egy döntetlen, és három vereség mellett. Gólkülönbségük 7:10.

    A két csapat tavaly szezonbeli meccsein mindkét alkalommal az idegenben játszó csapat győzött 1:0-ra, tehát a Malaga legutóbb elhozta a három pontot az Elche otthonából. Ezúttal is ők az esélyesebbek, de bármi megtörténhet. Ne maradjanak le semmi fontosról, tartsanak tehát velünk!

    SportLackó93

    Gólok: 45+1. Lomban – 49. Camacho, 77. Alberto

    Lapok:   19. Albacar (ELC), 30. Gonzalez (ELC) – 12. Castillejo (MLG)


    Elche CF: Tyton – Albacar (C) ( 89' Coro ) , Lomban, Roco, Cisma – Gonzalez ( 80' Herrera ) , Pasalic – Rodrigues, Rodriguez ( 65' Niguez ) , Fajr – Jonathas
    Cserék: Freixanet – Coro, Galvez, Gimenez, Herrera, Niguez, Pelegrin

    Edző: F. Segura

    Malaga CF: Kameni – Antunes, Torres, Angeleri, Boka – Camacho, Darder ( 77' Alberto ) – Horta, Duda (C) ( 61' Recio ) , Castillejo – Santa Cruz ( 51' Amrabat )
    Cserék: Ochoa – Alberto, Amrabat, Anor, Casado, Portillo, Recio

    Edző: J. Gracia

    Játékvezetők: Alberto Undiano – Roberto Diaz, Jesus Zancada

    Nézőszám: 24134