Fehérvár AV19 – UPC Vienna Capitals 5:2 (vége)
vége
Fehérvár AV19
5:2 (3:0, 1:1, 1:1)
spusu Vienna Capitals
vasárnap 01.02.2015, 14:00 • Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár • EBYSL
     
    59:37
    A Volán gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Eldől a mérkőzés! SZABÓ PÁL KRISZTIÁN gyűjti be a korongot a palánk mellet, gondol egyet, és kilövi a hosszú felsőt! Bravo! 5-2!

    Gólpassz: Balogh Bence.
     
    47:24
    A Capitals gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Elalszik a hazaia védelem, szépítenek a bécsiek! PATRICK BOLTELRE ugrik ki egy az egyben, a vendégek játékosa nem is hibázik! 4-2!

    Gólpassz: Benjamin Nissner.
     
    38:18
    A Volán gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Hamar visszaáll a különbség! Balogh remek ütemben játszik vissza a bécsi kapu mögül, érkezik SZAKÁCSI ÁKOS, akinek a lövése átvánszorog Zopf felszerelésén! 4-1!

    Gólpassz: Balogh Bence és Prácser Ádám.
     
    35:52
    A Capitals gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Hatalmas góllal szépít a Vienna! HANNES KOTINSKY elé kerül a pakk a buli után, nem teketóriázik, kipókhálózza a hosszú felsőt! 3-1!

    Gólpassz: Fabian Ranftl.
     
    17:41
    A Volán gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Emberelőnyös góllal növeli előnyét a fehérvári alakulat! Szép keresztpassz Korbulytól, SOFRON ÁDÁM pedig nem vár, kapásból kilövi a rövid felsőt! 3-0!

    Gólpassz: Korbuly Gergely és Kocsis Ferenc.
     
    08:12
    A Volán gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Növelik előnyüket a fehérváriak! Eladott korong a vendégektől, lecsap rá SZABÓ PÁL KRISZTIÁN, aki szépen helyezi a pakkot a felső sarokba! 2-0!
     
    04:14
    A Volán gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Vezetnek a hazaiak! Egy kapu mögötti, palánkról visszacsorgó pakkot adunk középre, ott ólálkodik PRÁCSER ÁDÁM, aki hamar eszmél, és begyötri a korongot a bécsi kapuba! 1-0!

    Gólpassz: Baloh Bence és Prácser Ádám.

    Nagy Zalán

    Gólok és gólpasszok: 5. Prácser (Balogh, Szakácsi), 9. Szabó P. K., 18. Sofron (Korbuly, Kocsis), 39. Szakácsi (Balogh, Prácser), 60. Szabó P. K. (Balogh) – 36. Kotinsky (Ranftl), 48. Bolterle (Nissner)


    Fehérvár AV19: Kornakker (Gadacsi) – Arany, Reisz, Szabó P. K., Kocsis, Sofron – Korbuly, Varga, Pillók, Mazzag, Hamvai – Szakácsi, Balogh, Prácser

    Vezetőedző: Tyler Dietrich

    spusu Vienna Capitals: Zopf (Malik) – Kotinsky, Worel, Maier, Maxa, Szabad – Pospisil, Pelz, Bolterle, Schögl, Nissner – Preiser, Schönwetter, Znenahlik, Ranftl – Schneider

    Vezetőedző: Paul Ullrich

    Játékvezetők: Vladimir Babic – Mayer István, Csibi József

    Nézőszám: 100