DVTK Jegesmedvék – Nové Zámky 5:4 (hosszabbítás vége)
hosszabbítás vége
DVTK Jegesmedvék Miškovec
5:4 (0:1, 1:3, 3:0 - 1:0)
HC MIKRON Nové Zámky
szombat 14.03.2015, 18:30 • Miskolci Jégcsarnok • MOL Liga
Prematch odds
     
    66:11
    A Miskolc gólt szerzett!
    A Jegesmedvék aranygóljával vége a MOL Liga szezonjának! JESSE DUDAS közelíti meg a kaput, Cohen takarja Krajcovicot, a védő botja lendül és négy méterről kilövi a jobb felső sarkot! 5-4, a MOL Liga győztese 2014-2015-ös szezonjában a Miskolci Jegesmedvék csapata!
     
    52:38
    A Miskolc gólt szerzett!
    Egyenlít a Miskolc 0-4-ről!! Zachary Cohen készíti le a korongot a kapu vonalából, JESSE DUDAS érkezik és öt méterről a kapuvas alá bombáz, irtózatos erővel! 4-4!
     
    46:36
    A Miskolc gólt szerzett!
    Újabb hazai gól, egy van még közte! Az elképesztő tűzijáték végén Krajcovicról kipattan Jesse Dudas lövése KEEGAN DANSEREAU elé, aki két méterről ezt már nem hibázza el, bevágja az üresen maradt kapuba. 3-4!
     
    42:38
    A Miskolc gólt szerzett!
    Parádés mozdulattal szépít a Miskolc! Becze Tihamér passza ZACHARY COHENT találta meg, aki elhúzta Krajcovic mellett a korongot, majd elesve, már szinte fekve bekanalazta a kapus mellett a hálóba! 2-4!
     
    36:12
    A Miskolc gólt szerzett!
    Most elsült JESSE DUDAS keze, megvan a hazai szépítés! A légiós középen lopta a távolságot, majd öt méterre a kaputól ágyúzott és a bal felső sarokban kötött ki az elemi erővel meglőtt pakk! 1-4!
     
    32:19
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Nagy hazai nyomás után ismét vendég gól születik! Matus Puchovsky készíti le a korongot az érkező PETER KLOBUCNIK elé, aki három méterről, higgadtan a jobb felsőbe emel! 0-4!
     
    24:00
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Három már a vendégek előnye, megfagyott a levegő is a Miskolci Jégcsarnokban! Ismét egy nagy kihagyás, ezúttal ALBIN PODSTAVEK a "kedvezményezettje", aki egyedül indul meg, szépen kicselezi Bálizst és higgadtan a kapuba lő. 0-3!
     
    21:05
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Megduplázza előnyét a vendégcsapat ! Nagy kihagyás a miskolci védelemben, MAREK URAM vezeti rá egyedül Bálizsra a korongot, majd egy lövőcsel után ellövi a kapus lábai közt, 0-2!
     
    10:17
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Kettő másodperccel a büntetés letelte előtt megszerzi a vezetést az Érsekújvár! Juraj Faith négy méteres lövése a blokkról levágódott, pont MAREK URAM elé, aki két méterről, az elvetődő Bálizs fölött a jobb felsőbe lőtt. 0-1!

    Dénes Szarka

    Gólok és gólpasszok: 37. Dudas (Dansereau, Boyle), 43. Cohen (Becze, Dansereau), 47. Dansereau (Dudas, Becze), 53. Dudas (Cohen, Metcalfe), 67. Dudas (Cohen) – 11. Uram (Dubec, Faith), 22. Uram, 24. Podstavek (Dubec), 33. Klobucnik (Puchovsky)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Bálizs – Boyle, Dudas, Cohen, Becze, Metcalfe – Gőz, Sagert, Hajós, Tóth, Dansereau – Vojtkó, Dósa, Láda B., Roczanov, Nagy – Láda P., Szilágyi, Miskolczi, Fliszár, Popovics
    vezetőedző: Majoross Gergely

    HC MIKRON Nové Zámky: Krajcovic (Cikánek) – Král, Kowalczyk, Uram, Tábi, Faith – Durco, Siska, M. Stefanka, Puchovsky, O. Stefanka – Sucharda, Hrudik, Rejzek, Podstavek, Frolik – Baron, Duris, Klobucnik, Caladi, Dubec
    vezetőedző: Lubomir Hurtaj

    Játékvezetők: Kincses, Haszonits – Kis-Király, Vas

    Nézőszám: 2000