Fehérvár AV19 – EC Red Bull Salzburg 4:2 (vége)
vége
Fehérvár AV19
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
EC Red Bull Salzburg
szombat 21.03.2015, 17:30 • Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár • EBYSL
     
    53:30
    A Volán gólt szerzett!
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Kettővel vezetünk! Erdély tolja oldalra a pakkot, Hamvai tüzel, nagyot véd Vlahovic, a kipattanóra érkezik KOCSIS FERENC, aki az üres kapuba lő! Felrobban a csarnok! 4-2!

    Gólpassz: Hamvai Szilárd és Erdély Csanád!
     
    47:00
    A Volán gólt szerzett!
    GÓÓÓÓÓL! Micsoda találattal vezetünk először a döntőben! SZABÓ DÁNIEL lövése a mamutról a bal alsó felé csorog, közben egy fehérvári ütközik a kapussal, a korong becsúszik, felrobban a csarnok! 3-2!

    Gólpassz: Nemes Benjamin és Kocsis Ferenc.
     
    31:44
    A Volán gólt szerzett!
    GÓÓÓÓL! Egyenlítenek a fehérváriak másodszor is! Reiter passza után SZABÓ PÁL KRISZTIÁN egalizál!

    Gólpassz: Reiter Attila és Erdély Csanád.
     
    26:01
    A Salzburg gólt szerzett!
    GÓÓÓÓL! Ismét vezetnek az osztrákok! LUKAS KAINZ ugrik ki a jobb oldalon, nem érik utol a fehérváriak, belövi a ziccert az osztrákok játékosa! 1-2!

    Gólpassz: Maximilian Egger.
     
    19:59
    A Volán gólt szerzett!
    GÓÓÓÓL! Micsoda zárás! Egy másodperccel a harmad vége előtt kihasználja az emberelőnyt a Volán! Vokla lövésébe NEMES BENJAMIN teszi bele a kapunak háttal a botját, a korong kacifántosan, de végül a hálóban köt ki éppen a dudaszó előtt! 1-1!

    Gólpassz: Vokla Roland.
     
    11:18
    A Salzburg gólt szerzett!
    GÓÓÓÓL! A buli után senki sem találja a pakkot, végül MAXIMILIAM EGGER eszmél a leghamarabb, és a bedobó körből, szépen helyezett lövést ereszt el, Kornakker nem tud védeni! 0-1!

    Gólpassz: Manuel Rosenlechner.

    Nagy Zalán

    Gólok és gólpasszok: 20. Nemes (Vokla), 32. Szabó P. K. (Reiter, Erdély), 47. Szabó D. (Nemes, Kocsis), 54. Kocsis (Hamvai, Erdély) – 12. Egger (Rosenlechner), 27. Kainz (Egger)


    Fehérvár AV19: Kornakker (Plesz) – Reiter, Szabó D., Pillók, Reisz, Sárpátki – Vokla, Korbuly, Kocsis, Nemes, Hamvai – Szaller, Lengyel, Szabó P. K., Erdély, Mazzag – Pados, Szakácsi, Prácser, Balogh, Varga B.

    Vezetőedző: Tyler Dietrich

    EC Red Bull Salzburg: Vlahovic (Mayer) – Lindner, Jakubitzka, Filin, Berger, Lahoda – Wolf, Glassl, Kainz, Rosenlechner, Egger – Hascic, Pycha, Kammerer, Eder, Hagler – Steinacher, Merezhko, Flatscher, Wappis, Körner

    Vezetőedző: Andreas Brucker

    Játékvezetők: Kincses Gergely, Németh Márton – Soós Dániel, Pálkövi Botond

    Nézőszám: 500