Balmazújváros – Debreceni VSC 1:5 (vége) | Kozármisleny – Fehérvár 0:4 (vége) | BFC Siófok – ZTE 3:1 (vége)
Kaposvári Rákóczi FC – Pécsi MFC 2:1 (vége) | Diósgyőri VTK – 4:2 (vége) | Újpest FC – Békéscsaba 2:2 (vége)
Győr – Ferencvárosi Torna Club 4:1 (vége)
vége
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő
1:5 (0:4)
Debreceni VSC
szerda 16.10.2013, 14:00 • Városi sportpálya, Balmazújváros • Magyar Ligakupa
     
    77
    A Loki gólt szerzett!

    GÓÓL!
    Szalma Pál adta el a labdát a kirúgásnál egy pirosmezeshez, aki egyből Szécsinek passzolt, SZÉCSI MÁRK pedig 15 méterről már nem hibázott, laposan gurította el a kiérkező Szalma Pál mellett!
     
    66
    A Balmazújváros gólt szerzett!

    GÓÓÓL!
    Egy kontrát követően Müller passzol ki a balszélre Karacsnak,aki pár másodperc múlva már a középen lévő Urbinnak lövi be a labdát, URBIN PÉTER pedig remek ütemben, közvetlen közelről juttatja a labdát a hálóba, ezzel szépítve az eredményen!
     
    31
    A Loki gólt szerzett!

    GÓÓL!
    Egy kis szöglet után Dombi adott középre, s remek ütemben ugrott fel, s fejelte a hosszú sarokba a labdát KRÓNER MARTIN, négygólosra növelve ezzel csapata előnyét.
     
    10
    A Loki gólt szerzett!

    GÓÓL!
    Króner Martin vitte el a labdát a bal szélen, majd beadta DALIBOR VOLASNAK, aki 5 méterről kiváló ütemben érkezett a labdára, s fejelte azt a jobb alsóba.
    10 perc, s máris 3-0!Hol van még a vége?
     
    5
    A Loki gólt szerzett!

    GÓÓÓL!
    Volas húzott el a jobb szélen, majd laposan visszajátszotta,Bouadla átengedte a labdát az érkező SPITZMÜLLER ISTVÁNNAK, aki 14 méterről lőtt nagyszerű találatot, Szalma bár nyújtózkodott, nem érte el Spitzmüller magas lövését,ami közvetlen a felsőléc alatt ért hálóba.
     
    3
    A Loki gólt szerzett!

    GÓÓL!
    Rögtön meg is szerezte a vezetést a Debrecen!
    Egy szép Volas-Bouadla összjáték után Slimane lőtt, első lövését még tudta védeni Szalma Pál, ám a kipattanót ismételten SLIMANE BOUADLA vállalta el, aki az ötös vonalától laposan lőtt a hosszúba, itt már esélytelen volt Szalma!

    Nagy Gergő

    Gólok: 66. Urbin – 3. Bouadla, 5. Spitzmüller, 10. Volas, 31. Króner, 77. Szécsi


    Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Szalma – Virágh(26.,Müller), Urbin, Kónya, Forgács – Belényesi(46.,Kiss), Sárközi, Demjén, Szőllősi(73.,Nagy) – Karacs, Papp
    Debreceni VSC: Verpecz – Bernáth, Króner, Ludánszki(59.,Szatmári), Ferenczi – Dombi(72.,Kondás), Bouadla Sl., Spitzmüller, Rezes – Volas(46.,Seydi), Szécsi

    Játékvezetők: Lovas – Szpisják, Buzás

    Nézőszám: 400