Bradford City – Swansea City 0:5 (vége)
vége
Bradford City
0:5 (0:2)
Swansea City
vasárnap 24.02.2013, 17:00 • Wembley Stadium (London) • Angol Ligakupa
     
    91
    A Swansea gólt szerzett!

    GÓÓÓL! Ez már nem marad ki, Ángel Rangel centerezéséből JONATHAN DE GUZMAN dupláz! 5:0!
     
    58
    A Swansea gólt szerzett!

    GÓÓÓL! JONATHAN DE GUZMAN áll od a labda mögé, és magabiztosan értékesíti a büntetőt, amit Dyer is el szeretett volna végezni!
     
    48
    A Swansea gólt szerzett!

    GÓÓÓL! Eldől a kupa sorsa! Dyer passzol középre, Michu átlépi a labdát, Routledge rögtön visszateszi NATHAN DYER elé, aki egy befelé cselt követően, 8 méterről remekül teker a hosszú sarokba! Ezzel megszerezte a második gólját a mérkőzésen!
     
    40
    A Swansea gólt szerzett!

    GÓÓÓL! 2:0 a Swansea City-nek! MICHU kap labdát a tizenhatoson belül, majd 14 méterről, ütemtelenül és takarásból a bal alsóba helyez! Okos gól volt!
     
    16
    A Swansea gólt szerzett!

    GÓÓÓL! Vezet a Swansea City! Egy kontra során Michu lő 15 méterről laposan, Duke beletud kapni a labdába, ami kifelé vánszorog, de rögtön érkezik NATHAN DYER, aki egy vétővel a nyakán bevetődve bekotorja a játékszert a hálóba!

    Nagy Zalán

    Gólok: 16. Dyer, 40. Michu, 48. Dyer, 58. De Guzman (bünt.), 91. De Guzman

    Lapok:   38. Sung-Yong Ki (SWN)   56. Duke (BRA)


    Bradford City: Duke - Darby, McArdle, McHugh, Good(A. Davies, szünetben) - Thompson(Hines, 73.), Doyle, Jones, Atkinson - Hanson, Wells(McLaughlan, 56.)
    Swansea City: Tremmel - Àngel Rangel, Sung-Yong Ki(Monk, 63.), Williams, Davies(Tiendalli, 84.) - Britton, de Guzman - Pablo Hernández, Dyer(Lamah, 78.), Routledge - Michu

    Játékvezetők: Kevin Friend - Burt, Ledger

    Nézőszám: 85000