HSC Csíkszereda – Budapešť 6:1 (vége) | DVTK Jegesmedvék – Ferencvárosi TC_dup 2:6 (vége)
vége
DVTK Jegesmedvék Miškovec
2:6 (1:0, 0:2, 1:4)
Ferencvárosi TC_dup
hétfő 09.09.2013, 18:30 • Miskolci Jégcsarnok • MOL Liga
     
    48:31
    A Miskolc gólt szerzett! Jött a szépségtapasz: Vojtkó tette le HAJÓSnak Meravy kapuja előtt a korongot, Hajós pedig ügyesen bepaskolta. 2-6.
     
    48:10
    A Ferencváros gólt szerzett! HORVÁTH Dávid is betalál, minden bejön ma a vendégeknek. A Pál által belőtt korongról lemaradt az alvó miskolci védelem, Horváth pedig beverte közelről.
     
    44:42
    A Ferencváros gólt szerzett! KISS hozta magát helyzetbe a kapu előtt, majd nagy erővel beverte a rövid fölsőbe. Ez már kiütés.
     
    44:21
    A Ferencváros gólt szerzett! Duschek helyére még alig állt be Gyenes, máris felavatták! POTILA egy az egyben vezette rá a korongot, kicselezte és bevágta. A meccs ezzel alighanem eldőlt, a Miskolcban aligha van erő az egyenlítésre.
     
    44:02
    A Ferencváros gólt szerzett! PÁL messziről szánja el magát lövésre, nem sikerül túl jól, de Duschek kezei közt elcsorog a korong és a kapuig vánszorog.
     
    36:54
    A Ferencváros gólt szerzett! A miskolci kapu előtti buli után MESTYÁN elé csorgott a korong, aki kőkeményen bevágja a jobb felsőbe. Duschek beleért, de védeni megint nem tudott. Vezet a Fradi!
     
    33:31
    A Ferencváros gólt szerzett! Kiegyenlít a Ferencváros! A második harmadban javuló formát mutató zöldek KISS Gábor fordulásból, balról leadott löketével egalizálnak. Kezdődhet elölről a meccs.
     
    05:22
    A Miskolc gólt szerzett!
    Góllá érett a kettős emberelőny, JURAJ FAITH jobbról, igen éles szögből vágta be a korongot, vezetnek a hazaiak.

    Dénes Szarka

    Gólok és gólpasszok: 6. Faith (Knox, Hegyi), 49. Hajós (Vojtkó) – 34. Kiss (Vaszjunyin, Sijka), 37. Mestyán (Berta), 45. Pál (Eriksson), 45. Potila, 45. Kiss, 49. Horváth


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Gyenes – Láda, De Bruyn, Knox, Metcalfe, Miskolczi – Orosz, Hegyi, Dubek, Rafaj, Faith – Boyle, Vajtkó, Hajós, Ritó, Tóth – Üveges, Budai, Szilágyi, Popovics, Gadó
    Ferencvárosi TC_dup: Budai – Wéber, Eriksson, Dancsfalvi, Borbás, Berta – Géczy, Lindquist, Pál, Ojanen, Potila – Lencsés, Mestyán, Kiss, Vaszjunyin, Sijka – Hegyi, Lévai, Horváth, Nagy L., Fodor

    Játékvezetők: Kincses, Halassy – Sipos, Kormos

    Nézőszám: 400