Hajdúböszörményi TE – Hajdúnánás 0:0 (tör.) | Cigánd – Tállya 4:0 (vége) | BFC Siófok – Nagyatádi FC 4:0 (vége)
Balmazújváros – FC Hatvan 8:1 (vége) | KTE-Phoenix Mecano – FK Vojvodina Novi Sad 1:1 (vége) | Pécsi MFC – Ferencvárosi Torna Club 3:2 (vége)
vége
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő
8:1 (4:0)
FC Hatvan
szombat 15.02.2014, 14:10 • Edzőcentrum, Balmazújváros • Felkészülési mérkőzések
     
    85
    Horváth és Kelemen kényszerítője után utóbbi lőtt kapura 10 méterről, éles szögből, a labda a lécet is csípte és fölé ment!
     
    84
    A Balmazújváros gólt szerzett!
    Vólent tett középre kapásból jobbról egy magasan érkező labdát, az ott érkező SÁRKÖZI SZABOLCS pedig 13 méterről, Sirmán mozgásával ellentétesen a bal sarokba bombázott, 8-1!
     
    79
    Németh tört befelé a bal oldalon az alapvonal mentén, a hosszú kapufánál érkező Sárközinek azonban a háta mögé ment a labda!
     
    78
    Franyó kapja meg a második sárgáját egy szabálytalanság után. Mivel edzőmeccsről van szó, a játékvezető kérte a játékos cseréjét, a Hatvan azonban már az összes kispadon ülő játékosát pályára küldte, így Franyó maradhat a pályán.
     
    77
    Sárközi brusztolt ki egy helyzetet Pintérnek, aki 18 méterről, középrő tüzelt a jobb felső sarok mögé, Sirmán azonban egy gyönyörű vetődéssel védett!
     
    69
    A Hatvan gólt szerzett!
    Franyó bal oldali szögletét középen HORVÁTH NORMAN próbálta kapura lőni, először pontatlanul, majd a kipattanót 2 méterről a léc alé bombázta, 7-1!
     
    67
    A Balmazújváros gólt szerzett!
    Oláh indította a védőjétől a bal oldalon elszabaduló PINTÉR NORBERTet, aki egy átvétel után 12 méterről, kissé balró a bal alsóba lőtt, 7-0!
     
    61
    Franyó pakolt oda Némethnek a hazai térfélen, sárga.
     
    58
    Franyó távoli, 26 méteres szabadrúgása alig ment a kapu fölé!
     
    56
    Csere a Hatvannál: lemegy Bodnár, bejön Laczkó.
     
    55
    A Balmazújváros gólt szerzett!
    Vachtler futott a falon kialakuló résen a jobb oldalon, kapta, majd középre tette a labdát, ami mindenki előtt elszállt, de a túloldalon NÉMETH ÁDÁM gyűjtötte be és 17 méterről, balról hatalmas gólt ragasztott a bal felsőbe, 6-0!
     
    48
    A Balmazújváros gólt szerzett!
    Vólent erőszakos labdaszerzése után Mokánszki ugratta ki a bal oldalon elinduló PINTÉR NORBERTet, aki 12 méterről, éles szögből úgy lőtt a kapuba, hogy az a kapufát is érintette, 5-0!
     
    46
    Újvárosi cserék is voltak: Papp, Forgács, Müller és Nagy jött le, Bakos, Privigyei, Murák és Pintér jött be.
     
    46
    Hármas hatvani csere volt a szünetben: Horváth A. helyére jött Sirmán, illetve Szabó és Czibolya helyére érkezett Juhász és Surányi.
     
    38
    A Balmazújváros gólt szerzett!
    Nagy jobbról érkező beadását a hosszún érkező Sárközi tette vissza OLÁH GERGŐnek, aki 10 méterről, egyből a kapu bal oldalába továbbított, ezzel már 4-0!
     
    34
    Demjén 23 méteres lövése nem volt túl erős, de majdnem így is eljutott a kapuba, centikkel ment mellé!
     
    32
    Nagy R. verte meg Horváth N.-t a jobb oldalon ismét, de centerezése egy kicsit pontatlan volt az üresen érkező társaknak!
     
    31
    Franyó ívelte középre, mindenki és a kapu torka előtt is elpattogott a labda!
     
    25
    Franyó szabadrúgása után a abda lepattant a sorfalról, de Bárkányi begyűjtötte azt és 24 méterről lőtt, nem sokkal ment a kapu mellé a labda!
     
    24
    A kisebb sérülést szenvedő Virágh helyére Sárközi érkezik a bal szélre.
     
    23
    Szalma verte meg egy szép csellel a védőjét a jobb oldalon, majd éles szögből kapura lőtt a tizenhatoson belülről, Horváth A. nagyot védett!
     
    21
    A Balmazújváros gólt szerzett!
    Demjén ugratta ki a bal oldalon a védőjétől elszakadó Némethet, aki egyből középre tette VÓLENT ROLANDnak, az újvárosiak télen igazolt csatára pedig 7 méterről, senkitől sem zavartatva a kapu üresen maradt bal oldalába vágta a játékszert, 3-0!
     
    14
    Szalma védése után Bodnárhoz pattant vissza a labda, aki 17 méterről a kapus mellett már elment a labda, de egy blokkoló lábról levágódott a gólba tartó labda!
     
    12
    Franyó szögletét a kaputól 9 méterre emelkedő Gyarmati fejelte rá, de Szalma leért és nagy bravúrral ütötte ki a labdát!
     
    4
    A Balmazújváros gólt szerzett!
    Demjén passza tűnt rövidnek a jobbösszekötőben meginduló NAGY RÓBERTnek, de Horváth N. elvétette a labdát, így a szélsőhöz eljutott a játékszer és 10 méterről, nagy erővel a hosszú alsóba bombázott, 2-0!
     
    4
    Virágh kényszerítőzött Vólenttel a balösszekötő helyén, majd 14 méterről nem sokkal lőtt a bal kapufa mellé!
     
    3
    A Balmazújváros gólt szerzett!
    Virágh szögletére a hosszún Oláh fejelt közelről a kapu felé, Horváthon túlpattant a labda, a kapu torkában menteni igyekvő SZABÓ BERTOLD viszont olyan szerencsétlenül ért fejjel a labdába, hogy az a saját kapujába pattant, 1-0!

    Salacz Bence

    Gólok: 3. Szabó (öngól), 4. Nagy, 21. Vólent, 38. Oláh, 48. Pintér, 55. Németh, 67. Pintér, 84. Sárközi – 69. Horváth N.

    Lapok:   61. Franyó (HFC)   78. Franyó (HFC)


    Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Szalma – Vachtler, Papp (46. Privigyei), Forgács (46. Bakos), Németh – Nagy (46. Pintér), Müller (46. Murák), Oláh, Virágh (24. Sárközi) – Demjén (46. Mokánszki) – Vólent
    Cserék: Tóth D. – Murák (46.), Sárközi (24.), Mokánszki (46.), Bakos (46.), Pintér (46.), Privigyei (46.)

    FC Hatvan: Horváth A. (46. Sirmán) – Szabó (46. Juhász), Barthel, Gyarmati, Horváth N. – Bárkányi, Franyó – Ficsor, Czibolya (46. Surányi), Bodnár (56. Laczkó) – Kelemen
    Cserék: Sirmán (46.) – Juhász (46.), Surányi (46.), Laczkó (56.)

    Játékvezetők: Szilágyi Sándor – Tőkés Róbert, Berecz Attila

    Nézőszám: 40