Dab.Docler – Fehérvár AV19 4:1 (vége) | DVTK Jegesmedvék – Ferencváros Bp. ESMTK 4:3 (vége)
vége
DVTK Jegesmedvék Miškovec
4:3 (0:1, 0:1, 4:1)
Ferencváros Bp. ESMTK
péntek 28.03.2014, 18:00 • Miskolci Jégcsarnok • Borsodi Magyar kupa
     
    57:39
    GÓL, vezetnek a hazaiak, először a meccsen! passzolt keresztbe a bal szélre, ahol érkezett RAFAJ ATTILA, aki öt méterről, remek lövéssel kipókhálózta Budai kapujának bal felső sarkát! 4-3!
     
    48:56
    Megint döntetlen, egyenlítenek a Jegesmedvék!! A Vojtkó Mátyás által a kapu elé belőtt pakkra POPOVICS PATRIK érkezett, aki fél méterről bekotorta a hálóba a korongot!
     
    47:11
    Megint a Fradinál az előny! ANTTI OJANEN szánta el magát lövésre hét méterre a kaputól a jobb szélről és nagy erővel ki is lőtte a bal felső sarkot. Gyenes némiképp talán ebben a gólban is benne volt. Újra vendég előny, 2-3!
     
    44:01
    Egyenlít a Miskolc! Vojtkó Mátyás kap passzt a jobb szélen, hét méterről tüzel, ROCZANOV DEZSŐ botján picit irányt változtat a pakk és utat is talál Budai botja alatt a jobb alsó sarokba! Máris 2-2 és újra teljesen nyílt a meccs!
     
    43:05
    Érvényes a találat, szépít a Miskolc! BUDAI ROLAND volt az, aki a kapu elé belőtt korongot benyomta a kapuba, így ő a gólszerző és ezzel 1-2 az állás!
     
    28:01
    Óriási potyagólt szerez a Fradi! ANTTI OJANEN majdnem félpályáról lövi el a korongot, Gyenes azonban rosszul ér bele, a pakk felpörög és behullik a kapuba. 0-2!
     
    9:51
    Vezet a Ferencváros! DUSAN SIJKA vitte keresztbe a kapu előtt Mikael Potila passzát, majd négy méterről balról, kilőtte a jobb felsőt. Nagy gól volt, ezzel 0-1 az állás!

    Dénes Szarka

    Gólok és gólpasszok: 44. Budai (Ritó, Fliszár), 45. Roczanov (Votjkó, Rafaj), 49. Popovics (Vojtkó), 58. Rafaj – 10. Sijka (Potila), 29. Ojanen (Lencsés), 48. Ojanen (Sijka, Eriksson)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Gyenes (Duschek) – Boyle, De Bruyn, Knox, Dubek, Faith – Durco, Budai, Roczanov, Miskolczi, Fliszár – Láda, Hegyi, Hajós, Popovics, Rafaj – Vojtkó, Ritó, Tóth
    Ferencváros Bp. ESMTK: Budai (Szőke) – Eriksson, Mestyán, Ojanen, Potila, Sijka – Győri, Lindquist, Södin, Pál, Vaszjunyin – Lencsés, Géczi, Kiss, Berta – Wéber, Feil, Dancsfalvi, Papp

    Játékvezetők: Kincses, Gangel – Székely, Soós

    Nézőszám: 800