Svájc – Fehéroroszország 3:4 (vége) | Szlovákia – Franciaország 3:5 (vége) | Oroszország – USA 6:1 (vége)
Csehország – Kanada 3:4 (vége)
vége
Szlovákia
3:5 (1:0, 2:1, 0:4)
Franciaország
hétfő 12.05.2014, 15:45 • Chizhovka Aréna • A csoportos Világbajnokság
Prematch odds
     
    59:32
    Franciaország gólt szerzet!
    Középen megszerezte a korongot ANTOINE ROUSSEL, végigvitte a szólót, nem tudták utolérni és középről bebombázva eldönti a találkozót! 3-5!!
     
    56:19
    Franciaország gólt szerzet!
    DAMIEN FLEURY lehet, hogy valóban a nap meglepetését teszi teljessé! Da Costa lövését Guttig toldja meg, ez is kijön Lacoról, ám lendületből érkezett Fleury, aki középről már bebombázza! 3-4!!
    Gólpassz: Anthony Guttig, Stephane da Costa.
     
    50:51
    Franciaország gólt szerzet!
    Egyenlítenek a franciák, micsoda fordulat! Besch távoli lövésébe ANTOINE ROUSSEL tette bele jó ütemben az ütőjét, a korong pedig végül a jégre pattanva a hálóba vágódott! 3-3!
    Gólpassz: Nicolas Besch.
     
    50:30
    Franciaország gólt szerzet!
    Hosszú adogatás után, végül sakk-mattra játszották a franciák és középről BAPTISTE AMAR talál be kb 5 méterre a kaputól. Duplázni tud tehát a francia! 3-2!
    Gólpassz: Anthony Guttig.
     
    36:11
    Szlovákia gólt szerzett!
    MIROSLAV SATAN előbb távolról lőtt kapura, majd Miklik passza után jobbról ismételt közelebbről, akkor már bebombázta a kapu bal oldalába! 3-1!
    Gólpassz: Michel Miklik, Juraj Valach.
     
    26:23
    Franciaország gólt szerzet!
    Kihasználták a franciák az emberelőnyt! Laco elől takarták hárman is a kilátást, távolról, középről BAPTISTE AMAR pedig a kapu bal oldalába bombázott úgy, hogy a kapuvasról pattant be a korong! 2-1!
    Gólpassz: Julien Desrosiers, Stephane da Costa.
     
    23:31
    Szlovákia gólt szerzett!
    LADISLAV NAGY talál be a bal oldalról, közvetlen közelről, Satan hajszálpontos középre lőtt korongja nyomán! 2-0, ismét nagy a gólszerző!
    Gólpassz: Miroslav Satan.
     
    15:36
    Szlovákia gólt szerzett!
    Hát ez kellemetlen a franciáknak, LADISLAV NAGY emberhátrányból szerzi meg a vezetést északi szomszédunknak! Korongszerzés után szólóban végigvitte, majd középről tüzelt, megpattant egy védő lábán és behullott a korong a kapu jobb oldalába! 1-0!
    Gólpassz: Karol Sloboda.

    Kármán Zoltán

    Gólok és gólpasszok: 16. Nagy (Sloboda), 24. Nagy (Satan), 37. Satan (Miklik, Valach) – 27. Amar (Desrosiers, da Costa), 51. Amar (Guttig), 51. Roussel (Besch), 57. Fleury (Guttig, da Costa), 60. Roussel


    Szlovákia: Laco (Janus) – Daloga, Sloboda, Hrivik, Satan, Nagy – Marincin, Brejcak, Viedensky, Panik, Tatar – Svarny, Valach, Miklik, Marcinko, Reway – Ceresnak, Skokan, Tybor, Stastny, Mikus
    Szövetségi kapitány: Vladimir Vujtek

    Franciaország: Huet (Hardy) – Manavian, Amar, Treille, Meunier, Desrosiers – Auvitu, Besch, Stephane da Costa, Roussel, Bellemare – Janil, Chakiachvili, Fleury, Guttig, Teddy da Costa – Dieude Fauvel, Berthon, Henderson, Ritz, Raux
    Szövetségi kapitány: Dave Henderson

    Játékvezetők: Keith Kaval (USA), Steve Patafie (USA) – Nicolas Fluri (SUI), Ivan Dedioulia (BLR)