Niemcy – USA 4:5 (vége) | Norvégia – Kanada 2:3 (vége) | Lettország – Svájc 2:3 (vége)
Dánia – Szlovákia 3:4 (vége) | Oroszország – Fehéroroszország 2:1 (vége) | Csehország – Franciaország 5:4 (hosszabbítás vége)
vége
Dánia
3:4 (0:1, 1:0, 2:3)
Szlovákia
kedd 20.05.2014, 15:45 • Chizhovka Aréna • A csoportos Világbajnokság
Prematch odds
     
    54:25
    Dánia gólt szerzett!
    JESPER JENSEN kap egy csodás indítást középen, majd Laco bal lába mellett a kapuba lövi a ziccert!! 3-4! Mégsem dőlt el a meccs!
    Gólpassz: Jesper B. Jensen.
     
    54:17
    Szlovákia gólt szerzett!
    Úgy tűnik, megtörtek a dánok, TOMAS TATAR hozta a bal oldalon szólóban a korongot, majd befelé cselezett és kilőtte a jobb felső sarkot!! Újabb nagyon gyors gólt követően 2-4!
     
    53:53
    Szlovákia gólt szerzett!
    Szépségdíjas találattal szerzi meg ismét a vezetést Szlovákia! Sakk-matt helyzetben kapta középen MAREK VIEDENSKY és bebombázta az üres kapuba! 2-3!
    Gólpassz: Michel Miklik.
     
    52:53
    Dánia gólt szerzett!
    Valóban meg tudták ismételni a dánok a második harmadban lőtt emberelőnyös góljukat. Egy megpattanó korong került MORTEN GREEN elé középen, aki kapásból kapura is bombázta, a korong pedig utat talált a kapuba! 2-2!
    Gólpassz: Mads Christensen.
     
    41:31
    Szlovákia gólt szerzett!
    Végül nem tudták kihúzni a dánok a maradék 11 másodpercet, gyors adogatással zavarták meg a védelmet a szlovákok, míg a bal oldalon tisztán lőhetett MICHEL MIKLIK és be is talált! 1-2!
    Gólpassz: Marek Viedensky.
     
    21:11
    Dánia gólt szerzett!
    MIKKEL BOEDKER kapta a korongot szép kombináció végén középen, majd kapura fordult és közelről a hálóba bombázott!! 1-1! Kihasználtak az emberelőnyt a dánok!
    Gólpassz: Morten Green, Mads Christensen.
     
    14:41
    Szlovákia gólt szerzett!
    Az utóbbi percekben feléledő Szlovákia megszerzi a vezetést! TOMAS TATAR szerez meg egy kapusról kipattanó korongot középen és a kapu jobb felső sarkába bombázza kapásból! Szép gól, 0-1!
    Gólpassz: Juraj Valach.

    Kármán Zoltán

    Gólok és gólpasszok: 22. Boedker (Green, Christensen), 53. Green (Christensen), 55. Jesper Jensen (Jesper B. Jensen) – 15. Tatar (Valach), 42. Miklik (Viedensky), 54. Viedenesky (Miklik), 55. Tatar


    Dánia: Nielsen (Galbraith) – Oliver Lauridsen, Kristensen, Nicklas Jensen, Madsen, Hansen – Larsen, Lassen, Green, Christensen, Boedker – Markus Lauridsen, Jesper B. Jensen, Storm, Bjorkstrand, Jesper Jensen – Bruggisser, Staal, Jakobsen, Poulsen, Spelling
    Szövetségi kapitány: Jan Karlsson

    Szlovákia: Laco (Hudacek) – Daloga, Sloboda, Hrivik, Satan, Nagy – Svarny, Valach, Miklik, Mikus, Tatar – Ceresnak, Marincin, Panik, Marcinko, Hascak – Brejcak, Skokan, Viedensky, Stastny, Reway
    Szövetségi kapitány: Vladimir Vujtek

    Játékvezetők: Keith Kaval (USA), Konstantin Olenin (RUS) – Vit Lederer (CZE), Anton Semjonov (EST)