Nové Zámky – Ferencváros Bp. ESMTK 7:3 (vége) | Budapešť – Debreceni HK 2:7 (vége) | HSC Csíkszereda – Corona Brasov Wolves 3:4 (vége)
vége
HSC Csíkszereda
3:4 (2:1, 0:1, 1:2)
Corona Brasov Wolves
kedd 07.10.2014, 18:30 • Vákár Lajos Műjégpálya, Csíkszereda • MOL Liga
     
    57:42
    A Brassó gólt szerzett!
    Kicsivel több mint 2 perccel a vége előtt megszerzi a vezetést a Brassó. Saluga lőtt kapura közelről, a kipattanót pedig JUHAMATTI HIETAMAKI értékesítette.
     
    54:44
    A Brassó gólt szerzett!
    Kihasználják az emberelőnyt a vendégek. Szép passzjáték után kialakul a lövőhelyzet, majd a kipattanót MARTIN SALUGA értékesíti közelről.
     
    52:35
    A HSC gólt szerzett!
    Megszerzi a vezetést a HSC a hajrá előtt nem sokkal! Kihasználják a kettős emberelőnyt a hazaiak, egy kipattanó lövés után ERIK SPADY csinál egy lövőcselt, majd védhetetlenül a hosszú sarokba bombáz.
     
    24:49
    A Brassó gólt szerzett!
    Egyenlítenek a vendégek. Két kapuralövés után igencsak nagy kavarodás volt Kozuch kapuja előtt, ezt PETER KLOUDA használta ki és közvetlen közelről volt eredményes.
     
    19:18
    A HSC gólt szerzett!
    Megszerzi a vezetést a HSC. Bors keresztezett egy korongot a bal oldalról középre, amibe MOLNÁR ZSOMBOR ért bele nagyszerűen fonákkal. A korong védhetetlenül vágódott a felső sarokba.
     
    14:11
    A HSC gólt szerzett!
    Gyorsan egyenlítenek a hazaiak, MAREK CURILLA kap egy jú passzt a jobb oldalon majd csuklóból ellövi, a korong védhetetlenül vágódott a rövid sarokba.
     
    13:56
    A Brassó gólt szerzett!
    Megszerzik a vezetést a vendégek. MOLNÁR ZSOLT kap egy nagyon jó indítást, Kozuchot sikerült elfektetnie, majd az üres kapuba passzolta a korongot

    Imre Hunor

    Gólok és gólpasszok: 15. Curilla (Spady), 20. Zs. (Bors, Sjölund), 53. Spady (O., Curilla) – 14. Molnár (Hietamaki), 25. Klouda (Saluga, Nagy), 55. Saluga, 58. Hietamaki (Saluga)


    HSC Csíkszereda: Kozuch (Ruczuj) – Bors, Spady, Satek, Sjölund, Bíró T., Salló, Nagy I., Mihály E., Farkas, Papp Sz. (C), Gecse, Bíró M., Tranca, Bíró O., Pál, Molnár, Rokaly, Hildebrand, Curilla, Molnár Zs., Geréb. Edző: Christer Dreberg
    Corona Brasov Wolves: Polc (Fülöp) – Molnár, Fodor, Péter, Antal, Saluga, Filip, Pysarenko, Mihály, Imecs, Oprea, János, Klouda, Bálint, Virág, Nagy, Petres, Péter, Márton, Hietamaki, Mátyás. Edző: Kovács László

    Játékvezetők: Lascar Valentin, Toparceanu Cosmin, Butucel Mihai, Máthé István

    Nézőszám: 800