Fehérvár AV19 – Orli Znojmo 4:5 (2:3 szétlövés után)
szétlövés vége (2:3)
Fehérvár AV19
4:5 (2:1, 1:2, 1:1 - 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
péntek 21.11.2014, 19:15 • Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár • EBEL
Prematch odds
     
    A Orli Znojmo csapata nyerte a szétlövést.
    A mindent eldöntő büntetőt PETER PURCHER értékesítette!
     
    46:12
    A Znojmo gólt szerzett!
    Nagyon peches sajnos az elmúlt néhány meccsen a Fehérvár. Annyi helyzet után végül a vendégek szereznek gólt, Boruta passza után PETER PUCHER egalizált! 4-4!
     
    40:44
    A Volán gólt szerzett!
    Nagyszerűen megjátszott előny után szerzi meg ismét a vezetést a Fehérvár! Sarauer passzolt középre, ahol JEFF LOVECCHIO érkezett, és ha már ott járt, meg is lőtte mai második gólját! 4-3 a Fehérvár javára!
     
    39:16
    A Volán gólt szerzett!
    A harmad végén csak összejön a fehérvári egyenlítés!! MICHAEL BOIVIN pofozta be végül a korongot a znojmoi kapuba. Az idén érkezett játékos remélhetőleg tartogat még néhány gólt mára!
     
    30:44
    A Znojmo gólt szerzett!
    Amatőr védelmi hibából szerzi meg a vezetést a Znojmo. Wehrs passzolt RADEK CIP-hez, aki biztos kézzel használta ki a Robinsonnal szembeni egy az gy elleni szituációt!
     
    23:50
    A Znojmo gólt szerzett!
    Maradt támadásban a Znojmo az előnyük után, és meg is szerezték az egyenlítő találatot!
     
    16:25
    A Volán gólt szerzett!
    Beindult a nagyüzemi gólgyártás! Ejdepalm passza után JEFF LOVECCHIO szerezte meg a Fehérvár számára az újabb vezetést jelentő találatot!
     
    15:05
    A Znojmo gólt szerzett!
    Viszonylag gyorsan összejött az egyenlítés a Znojmonak. Emberelőnyben gyorsan felálltak, majd Tomas passza után ANTONIN BORUTA takarásból kilőtte a jobb felsőt.
     
    13:42
    A Volán gólt szerzett!
    Végre megtört a jég, vezet a Fehérvár! Sikorcin lövés kipattant a kapusról, ám a lecsorgó korongot KOVÁCS CSABA már a hálóba lőtte! 1-0!

    Csaba Dévai

    Gólok és gólpasszok: 14. Kovács (Sikorcin, Szirányi), 17. LoVecchio (Ejdepalm), 40. Boivin, 41. LoVecchio (Sarauer, Wehrs) – 16. Boruta (Tomas, Lattner), 24. Lattner (Abdul, Fiala), 31. Cip, 47. Pucher (Boruta, Havlik), utolsó bünt. Purcher

    Szétlövés:

    1. serie:
    0:0   Pucher (ZNO)
    1:0   Bartalis (FEH)
    2. serie:
    1:1   Tomas (ZNO)
    2:1   Sarauer (FEH)
    3. serie:
    2:2   Podesva (ZNO)
    2:2   Kovács (FEH)
    4. serie:
    2:2   Sarauer (FEH)
    2:3   Pucher (ZNO)


    Fehérvár AV19: Robinson – Orbán, Varga, Benk, Bartalis, Magosi – Boivin, Ejdepalm, LoVecchio, Sarauer (A), Banham – Wehrs, Szirányi, Kovács (A), Sikorcin, Marino – Tokaji (C), Hetényi, Kocsis, Nemes, Vincze
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvatal (Tomek) – Stach (A), Grof, Tomas, Rehus, Cip – Pavlykovsky (A), Podesva, Pucher, Havlik – Boruta, Jass, Beroun (C), Bartos, Novak