Fehérvár AV19 – Orli Znojmo 4:5 (2:3 szétlövés után)
szétlövés vége (2:3)
Fehérvár AV19
4:5 (2:1, 1:2, 1:1 - 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
péntek 21.11.2014, 19:15 • Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár • EBEL
Prematch odds
     
    A Orli Znojmo csapata nyerte a szétlövést.
    A mindent eldöntő büntetőt PETER PURCHER értékesítette!
     
    Egyik csapat sem tudott az 5 perc alatt a kapuba találni, ez pedig azt jelenti, hogy a mérkőzést büntetőlövések fogják eldönteni!
     
    61:29
    Sikorcin Ladislav lövését védte a znojmoi kapus!
     
    54:14
    Szép cselsorozat után Andrew Sarauer (Fehérvár) lőtt nem sokkal a kapu fölé.
     
    53:04
    Orbitális védelmi kihagyás után Josh Robinson, a Fehérvár hálóőre mutatta be a meccs védését, miután szenzációs mozdulattal lepkés kesztyűjébe zárta a korongot!
     
    46:12
    A Znojmo gólt szerzett!
    Nagyon peches sajnos az elmúlt néhány meccsen a Fehérvár. Annyi helyzet után végül a vendégek szereznek gólt, Boruta passza után PETER PUCHER egalizált! 4-4!
     
    44:19
    Sikorcin lövése a znojmoi kapuson megpattanva végül a kapuvasról pattan ki! Az egész csarnok egy emberként kapott a fejéhez ilyen balszerencse után.
     
    40:44
    A Volán gólt szerzett!
    Nagyszerűen megjátszott előny után szerzi meg ismét a vezetést a Fehérvár! Sarauer passzolt középre, ahol JEFF LOVECCHIO érkezett, és ha már ott járt, meg is lőtte mai második gólját! 4-3 a Fehérvár javára!
     
    Jan Lattnert állították ki gáncsolásért a dudaszó után, miután 8 másodperccel a harmad vége előtt szabálytalankodott ellenfelével szemben. Így tehát a harmadik harmad elején két percen keresztül emberelőnyben lesz a Fehérvár, mondjuk mi azzal is kiegyezünk, hogy hamarabb visszatérhessen a vendég játékos – természetesen egy fehérvári gólt követően.
     
    39:16
    A Volán gólt szerzett!
    A harmad végén csak összejön a fehérvári egyenlítés!! MICHAEL BOIVIN pofozta be végül a korongot a znojmoi kapuba. Az idén érkezett játékos remélhetőleg tartogat még néhány gólt mára!
     
    30:44
    A Znojmo gólt szerzett!
    Amatőr védelmi hibából szerzi meg a vezetést a Znojmo. Wehrs passzolt RADEK CIP-hez, aki biztos kézzel használta ki a Robinsonnal szembeni egy az gy elleni szituációt!
     
    26:15
    Beroun lövését szedte ki Robinson a bal felsőből!
     
    24:50
    Nem kevesebb, mint három ziccer maradt ki a znojmoi kapu előtt, ezeket nem szabadna kihasználatlanul hagyni!
     
    23:50
    A Znojmo gólt szerzett!
    Maradt támadásban a Znojmo az előnyük után, és meg is szerezték az egyenlítő találatot!
     
    Jól kezdte a mérkőzést a Fehérvár, sajnos a helyzet többsége kihasználatlan maradt, ami sokszor a kapkodás, nem pedig a vendég védelem minőség hibája volt. LoVecchio és Kovács góljaival végülis előnnyel fordulhatunk az első harmad után, de Magosi még 2:51-ig a büntetőpadra kényszerül, ami nagyon hosszú időnek fog tűnni. Ezt ki kell bekkelni, majd még több gólt kell lőni mint az ellenfél., ilyen egyszerű. És mi fog ebből megvalósulni? Maradjanak velünk, és megtudják!
     
    17:51
    Magosi Bálint kap 5 perces büntetést az eset után, palánkra lökésért.
     
    16:25
    A Volán gólt szerzett!
    Beindult a nagyüzemi gólgyártás! Ejdepalm passza után JEFF LOVECCHIO szerezte meg a Fehérvár számára az újabb vezetést jelentő találatot!
     
    15:05
    A Znojmo gólt szerzett!
    Viszonylag gyorsan összejött az egyenlítés a Znojmonak. Emberelőnyben gyorsan felálltak, majd Tomas passza után ANTONIN BORUTA takarásból kilőtte a jobb felsőt.
     
    14:35
    Vincze Péter az első fehérvári kiállított játékos, bottal lökésért.
     
    13:42
    A Volán gólt szerzett!
    Végre megtört a jég, vezet a Fehérvár! Sikorcin lövés kipattant a kapusról, ám a lecsorgó korongot KOVÁCS CSABA már a hálóba lőtte! 1-0!
     
    13:05
    Kevin Wehrs kapott nagyszerű passzt, üresen lőhetett középről, de Nechvatal villámgyors mozdulattal hárítani tudott!
     
    12:16
    Újabb vendég kiállítás, Branislav Rehus ül ki akadályozásért.
     
    11:24
    Magosi remek passzát Benk András nem tudta a kapuba tessékelni közvetlen közelről!
     
    08:35
    Martin Baca végül a kiállított játékos.
     
    08:35
    Az első kiállítást a meccsen a Znojmo fogja kapni palánkra lökésért, Kocsis Ferencet pedig sajnos le kell támogatni. Reméljük komolyabb sérülés nélkül megúszta az esetet, és vissza fog majd térni.
     
    03:49
    Sarauer indult megy gyönyörűen, lövését Nechvatal védte!
     
    01:11
    Hatalmas znojmoi helyzet maradt ki, az üres kapu mellé tessékelték végül a korongot!
     
    Sasok az ördögkatlanban! Az Orli Znojmo csapatát fogadja ma este a Fehérvár AV19 csapata az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. Ez lesz a két csapat második találkozója idén, az első, znojmoi meccs után a csehek örülhettek (5-4). Itt van tehát a lehetőség a javításra, és rá is férne a csapatra egy vérfrissítő győzelem, ami egyben a két meccses vereségi sorozatot is megszakítaná. Az elmúlt években kialakult különös sorminta alapján ebben az időszakban, a válogatott meccsek miatti szünet után szokott visszaesni a csapat teljesítménye. Egy esetleges mai, majd vasárnapi győzelemmel azonban a fiúk bebizonyíthatják, hogy ez az év más, és hogy még egy kis szünet sem tántoríthatja el őket a az első hat hely egyikének megszerzésétől. 19:15-kor bedobják a korongot az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban, tartsanak velünk!

    Csaba Dévai

    Gólok és gólpasszok: 14. Kovács (Sikorcin, Szirányi), 17. LoVecchio (Ejdepalm), 40. Boivin, 41. LoVecchio (Sarauer, Wehrs) – 16. Boruta (Tomas, Lattner), 24. Lattner (Abdul, Fiala), 31. Cip, 47. Pucher (Boruta, Havlik), utolsó bünt. Purcher

    Szétlövés:

    1. serie:
    0:0   Pucher (ZNO)
    1:0   Bartalis (FEH)
    2. serie:
    1:1   Tomas (ZNO)
    2:1   Sarauer (FEH)
    3. serie:
    2:2   Podesva (ZNO)
    2:2   Kovács (FEH)
    4. serie:
    2:2   Sarauer (FEH)
    2:3   Pucher (ZNO)


    Fehérvár AV19: Robinson – Orbán, Varga, Benk, Bartalis, Magosi – Boivin, Ejdepalm, LoVecchio, Sarauer (A), Banham – Wehrs, Szirányi, Kovács (A), Sikorcin, Marino – Tokaji (C), Hetényi, Kocsis, Nemes, Vincze
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvatal (Tomek) – Stach (A), Grof, Tomas, Rehus, Cip – Pavlykovsky (A), Podesva, Pucher, Havlik – Boruta, Jass, Beroun (C), Bartos, Novak