Fehérvár AV19 – EHC Black Wings Linz 1:3 (vége)
vége
Fehérvár AV19
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
Steinbach Black Wings Linz
péntek 26.12.2014, 17:30 • Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár • EBEL
     
    59:26
    A Linz gólt szerzett!
    Lehozta kapusát a Fehérvár, a lövés azonban elakadt a védőkben. Moran indította BRIAN LEBLERT, aki az üres kapuba lőtte a korongot.
     
    51:42
    A Linz gólt szerzett!
    Hihetetlen góllal szerzi meg a vezetést a Linz. MATTHIAS IBERER lőtt be a harmadunkba a korongot, Engstrand kikorcsolyázott, majd az üres kapuba ütötte a korongot. Öngól nincsen jégkorongban, így az utoljára beleérő játékosé a gól.
     
    37:28
    A Linz gólt szerzett!
    Szép összjáték után kiegyenlít a Linz csapata! Oberkofler vitt be a pakkot a hazai kapu elé, majd fonákkal hátra passzolt, a mögötte érkező MATTHIAS IBERER pedig a már üres kapuba lőtte a pakkot!
     
    01:55
    A Volán gólt szerzett!
    Megszerzi a vezetést a Fehérvár AV 19! Sikorcin passza után BENK ANDRÁS lőtt a linzi kapuba, megörvendeztetve ezzel a hazai publikumot!

    Csaba Dévai

    Gólok és gólpasszok: 2. Benk (Sikorcin) – 38. Iberer (Oberkofler), 52. Iberer, 60. Lebler (Moran)


    Fehérvár AV19: Engstrand – Ejdepalm, Boivin, LoVecchio, Sarauer (A), Magosi – Wehrs, Szirányi, Kovács (A), Bartalis, Marino – Orbán, Tokaji (C), Benk, Sikorcin, Kóger – Reiter, Hetényi P., Németh, Erdély
    Steinbach Black Wings Linz: Ouzas (Dechel) – Murphy (A), Lukas R., Lebler, Moran, Ulmer – Dorion, Piche, Kozek, Hisey, Hofer – Mitterdorfer, MacDonald, Oberkofler (A), Ouellette, Iberer – Mayrhauser, Fechtig, Spannring, Lukas P. (C), Gaffal