Fehérvár AV19 – UPC Vienna Capitals 4:2 (vége)
vége
Fehérvár AV19
4:2 (1:1, 3:1, 0:0)
spusu Vienna Capitals
vasárnap 22.02.2015, 17:30 • Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár • EBEL
Prematch odds
     
    38:07
    A Volán gólt szerzett!
    Kihasználja a kettős előnyt a Fehérvár, és két gólosra növeli előnyét! Wehrs Sarauerhez passzolt, aki a hosszú oldalon álló LADISLAV SIKORCIN elé tálalt, aki biztos kézzel emelte fel a korongot a felső sarokba! 4-2 a Fehérvár javára!
     
    30:25
    A Volán gólt szerzett!
    Megfordítja a meccset a Fehérvár AV19! A játék megszakítás után a Volán szerezte meg a korongot, Andrew Sarauer passzát pedig FRANK BANHAM kegyetlenül jól találta el, a korong pedig meg sem állt a bécsi hálóig! 3-2 a Volán javára!
     
    25:09
    A Volán gólt szerzett!
    Villámgyorsan kihasználtuk a kettős előnyt! Jól megjárattuk a korongot, amit végül JOHAN EJDEPALM lőtt be a bécsi kapuba! 2-2, roppant izgalmas mérkőzés!
     
    24:34
    A Capitals gólt szerzett!
    Emberhátrányban szerzi meg a vezetést a Bécs! Ferland indította MICHAEL SCHIECHLT, akire nem léptek ki a védők, így könnyedén lőtt a kapuba!
     
    16:58
    A Volán gólt szerzett!
    Megszületett a várva-várt első fehérvári találat! Igencsak hektikus támadás végén Wehrs lövése BARTALIS ISTVÁN elé pattant, aki Kickert lábai között a hálóba küldte a korongot! 1-1 ezzel a mérkőzés állása!
     
    08:05
    A Capitals gólt szerzett!
    Emberelőnyből szerzett vezetést a Bécs! Fraser húzogatott a kék vonalnál, majd a jobb szélre passzolt, ahonnan DUSTIN SYLVESTER kegyetlen erővel kilőtte a hosszú felsőt! 0-1 a Bécs javára.

    Csaba Dévai

    Gólok és gólpasszok: 17. Bartalis (Wehrs), 26. Ejdepalm (Sarauer, Kovács), 31. Banham (Sarauer), 39. Sikorcin (Sarauer, Wehrs) – 9. Sylvester (Fraser, Ferland), 25. Schiechl (Ferland)


    Fehérvár AV19: Engstrand (Rajna) – Wehrs, Orbán, Németh, Erdély, Vincze – Ejdepalm, Varga, Kovács (A), Bartalis, Sárpátki – Tokaji, Hetényi, Kóger, Sarauer (A), Banham (C), Reiter, Nemes, Benk, Sikorcin, Magosi

    Vezetőedző: Rob Pallin

    spusu Vienna Capitals: Kickert (Zaba) – Iberer, Carson, Foucault, Watkins (A), Bois – Fraser, Lakos, Sylvester, Schiechl, Ferland (C) – Klimbacher (A), Peter, Magowan, Macarthur, Nödl – Hackl, Puschnik, Hartl, Fischer, Rotter

    Vezetőedző: Phil Horsky

    Játékvezetők: Stefan Siegel, Ladislav Smetana, Christian Kaspar

    Nézőszám: 3071