Leicester City – Chelsea F.C. 1:3 (vége)
vége
Leicester City
1:3 (1:0)
Chelsea Football Club
szerda 29.04.2015, 20:45 • King Power Stadium, Leicester • Barclays Premier League
Prematch odds
     
    Az első félidőben két komoly helyzet adódott a Leicester előtt, egyiket gólra is váltották a félidő hosszabbításában.

    A második félidőbe kettővel feljebb kapcsolt a Chelsea, és Drogba kiegyenlitett, majd a 79. percben Terry, és a 83. percben szerzett Ramires gólnak köszönhetően végül simán győztek 3:1-re a kiesés ellen menekülő Leicester otthonában.
    A hazaiak mindent megtettek, de a végére elfogytak.

    A Chelsea amennyiben vasárnap ha megveri otthon a Crystal Palace együttesét, akkor biztosan bajnokok, amire elég nagy esély van! Köszönjük megtisztelő figyelmüket! (22:40:20)
     
    90
    Fabregas helyére érkezik Mikel.
     
    88
    Hazard helyére Cuadrado érkezett.
     
    84
    Willian helyére Zouma érkezett.
    RAMIRES - 1:3
     
    83
    Chelsea gólt szerzett!!

    Ismét a jobb oldalon fejlődött fel a támadás, majd jött középre laposan a labda, a második ütemben érkezett RAMIRES, aki ballal a jobb felsőbe irgalmatlan nagy gólt ragasztott! 1:3, ezzel azért eldőlt a meccs feltehetőleg!
    John TERRY - 1:2
     
    79
    Chelsea gólt szerzett!!

    Fabregas beadását a rövid saroknál csúsztatták meg, amit Schmeichel bravúrral megfogott, a kipattanóra JOHN TERRY érkezett, aki közelről a kapu bal sarkába pofozta a játékszert. Fordit a Chelsea, 1:2!
     
    77
    Vardy helyére Mahrez érkezett, elfogytak a hazaiak cseréi.
     
    63
    Drogba kapott pontos passzt, jó ütembe indult el, majd az ötös sarkáról tüzelt kissé kiszorított helyről, lökete azonban elszállt a kapu előtt, és elsuhant a jobb sarok mellett! Kirúgás.
     
    52
    Willian sprintelt el a jobb oldalon, hajszál pontosan tálalt Fabregas elé , aki nem számított rá, hogy eljut hozzá a labda, majd későn lendített! Bekezdtek a londoniak!
    Didier DROGBA - 1:1
     
    48
    Chelsea gólt szerzett!!

    Ivanovic verte meg védőjét, majd középre tálalt laposan, pontosan DIDIER DROGBA felé, aki egyből eltette a kapus mellett. A Chelsea az első kaput eltaláló lövéséből gólt szerzett, ahogyan azt már annyiszor tette a közelmúltban. 1:1.
     
    A meccs csordogált egészen a 41.percig amikor a hazaiak kétszer is gólt szerezhettek volna, de Cech mindkét próbálkozást védte bravúrral.Ezt követően már a lefújást vártuk, amikor formás támadás végén végül Albrighton pontos lövése gólt eredményezett, és megérdemelten vezetnek a hazaiak. A második félidőben is tartsanak velünk!
    Marc ALBRIGHTON - 1:0
     
    45+3
    A Leicester gólt szerzett!

    Vardy iramodott meg a bal szélen, beadása pontos lett MARC ALBRIGHTON számára, aki laposan a jobb alsóba tüzelt. Azpilicueta elcsúszott, ezt pedig kihasználták a hazaiak! 1:0, érik a meglepetés.
     
    41
    A meccs egyetlen helyzete!Parádésan lőtt Konchesky kapura, Cech bravúrral szedi ki a jobb alsóból, majd az ismételten középre tett labdát Cambiasso rosszul vette át, nem tudott kapura fordulni, lövésre tette le, majd a próbálkozást Cech bravúrral védi ismét! Óriási tüzijáték volt!
     
    36
    Konchesky tévedett egy ütemet, övé a meccs első lapja.
     
    24
    Huth helyére De Laet érkezett.
     
    19
    King szedett össze egy sérülést, helyére James érkezett.
     
    A Premier League 27. fordulójának elmaradt meccsét pótolják kedden este 20:45-kor , ahol a Leicester küzd meg a Chelseavel.


    A Leicester a tizenhetedik, éppen nem kieső helyen található. Ez annak köszönhető, hogy legutóbbi négy bajnokijukat egyaránt behúzták! És az utolsó, kilátástalan helyről sikerült elmozdulniuk, és most már a bennmaradás is valósággá válhat, nem csupán álommá. Legutóbb a Tottenham otthonában kaptak ki, de itt is csatában voltak a pontokért, hiszen 4:3-ra kaptak ki.

    A Chelsea magabiztosan, tiz ponttal vezeti a tabellát a Manchester City, és az Arsenal előtt. Legutóbbi bajnokijukon győzelemmel felérő döntetlent játszottak az ágyúsok ellen. Amennyiben ezt a meccset behúzzák, akkor négy fordulóval a vége előtt tizenhárom pont lenne az előny, igaz az Arsenal számára még öt meccs van hátra, de még nem lenne bajnok a csapat. Legkorábban a hétvégi bajnokijukon lehetnek bajnokok, hazai közönség előtt, a Crystal Palace ellen. Legutóbb idegenben januárba kaptak ki a Tottenham otthonában, ez a meccs 5:3-al zárult, azóta vendégként öt győzelem, és három döntetlen a mérleg.

    A két csapat őszi meccsén a Chelsea győzött 2:0-ra, a félidőben még tartotta magát az újonc csapat, de megrázták magukat a londoniak, és végül simán nyertek. Tartsanak velünk, izgalmakban nem lesz hiány!

    SportLackó93

    Gólok: 45+3. Albrighton – 48. Drogba, 79. Terry, 83. Ramires

    Lapok:   36. Konchesky (LEC)


    Leicester City: Schmeichel – Albrighton, Wasilewski, Huth (24. De Laet), Morgan (C), Konchesky – Drinkwater, Cambiasso, King (19. James) – Ulloa, Vardy (77. Mahrez).
    Cserék: Schwarzer – De Laet, Hammond, James, Mahrez, Wood, Kramarić.

    Chelsea Football Club: Čech – Ivanović, Cahill, Terry (C), Azpilicueta – Fàbregas (90. Mikel), Matić – Ramires, Willian (84. K. Zouma), E. Hazard (88. Cuadrado) – Drogba.
    Cserék: Courtois – Luís, K. Zouma, Aké, Oscar, Mikel, Cuadrado.

    Játékvezetők: Mark Clattenburg

    Nézőszám: 32021