Arsenal FC – West Bromwich Albion 4:1 (vége) | Aston Villa FC – Burnley FC 0:1 (vége) | Chelsea F.C. – Sunderland AFC 3:1 (vége)
Crystal Palace – Swansea City 1:0 (vége) | Everton FC – Tottenham Hotspur 0:1 (vége) | Hull City – Manchester United 0:0 (vége)
Leicester City – Queens Park Rangers 5:1 (vége) | Manchester City – Southampton FC 2:0 (vége) | Newcastle United – West Ham United 2:0 (vége)
Stoke City – Liverpool F.C. 6:1 (vége)
vége
Manchester City
2:0 (1:0)
Southampton FC
vasárnap 24.05.2015, 16:00 • Etihad Stadion, Manchester • Barclays Premier League
Prematch odds
     
    A meccs első félidejét megnyomta a City, Lampard vezetést is szerzett a hazaiaknak.

    A második félidőt végig támadta a vendég csapat, de egy formás támadás végén Agüero is betalált a kitámadó Southampton kapujába. Végül 2:0-ra nyert a City, győzelemmel búcsúznak tehát a szezontól.

    Köszönjük az egész szezonban tanúsított megtisztelő figyelmüket, reméljük élvezték a 2014-15-ös PL szezont is! Viszontlátásra! (17:53:01)
    Sergio AGÜERO - 2:0
     
    88
    A City gólt szerzett!

    Végleg eldől a meccs, hiszen SERGIO AGÜERO megduplázta a City előnyét. Mangala fejjel adott gólpasszt, Agüero szintén fejjel vette be Davis kapuját. 2:0.
     
    79
    Milner helyére Kompany jött be.
     
    77
    Lampard helyére Navas érkezett.
     
    76
    Davis helyére Elia érkezett.
     
    66
    Toure helyére Bony érkezett.
     
    59
    Duricic helyére Ward-Prowse érkezett.
     
    8:4 a lövések száma, de nem túl szórakoztató a meccs. A hazaiak dominálnak, több helyzetük volt, és a vezetést is megszerezték Lampard révén. A Southamtpon előtt is voltak helyzetek, de ezek rendre kimaradtak. Innen folytatjuk, tartsanak velünk!
     
    33
    Agüero kap pontos indítást, majd kapura bombázott, de Davis eszén nem járt túl, nagyot nyújtózkodva véd a kapus!
    Frank LAMPARD - 1:0
     
    31
    A City gólt szerzett!

    Az első félidő derekánál meg van a hazai előny. FRANK LAMPARD próbálkozása a léc alá vágódik, Davis nem tud védeni 1:0 a Citynek.
     
    25
    Long kap sárga lapot ezúttal, tévesztett egy ütemet.
     
    25
    Agüero csapott le a kipattanóra, és került tiszta gólhelyzetbe, de Davis óriási bravúrral hárít!
     
    22
    Helyzet a túloldalon is. Toure ad pontos passzt Agüero számára, aki tizennégyről tüzel centikkel a bal sarok mellé!
     
    2
    Demichelis kap sárga lapot a meccs elején durvaság miatt.
     
    A Premier League 38. záró fordulójában a Manchester City fogadja a Southampton csapatát.

    A City számára nincs már tétje a meccsnek, hiszen négy pontra vannak a harmadik Arsenaltól, és nyolcra az első Chelseatől. Emellett nem elhanyagolható, hogy parádés formában vannak, legutóbbi öt bajnokijukat megnyerték, ennek köszönhető, hogy idén az ezüstérem jutott nekik. Legutóbb hazai bajnokin januárban kaptak ki, az Arsenal tudott itt diadalmaskodni, azóta győzelmek sorozata jellemzi a csapatot.

    A Southampton jelenleg a hetedik a tabellán. Számukra komoly a tét, hiszen egy pontra vannak az Európa Ligát érő helytől, ahol a Tottenham tanyázik, és ha úgy alakul, akár az ötödik helyre is feljöhetnek, hiszen a Liverpool csupán két pontra van tőlük. Az ötödik hely pedig már Európa Liga csoportkört ér, tehát órási küzdelmek várhatóak a mai nap folyamán.

    A két csapat őszi meccsét a City nyerte 3:0-ra, tavaly az Etihadban szintén hárommal nyertek, ez a meccs 4:1-el zárult. Megjósolhatatlan a meccs végkimenetele, hiszen a City nyilván győzelemmel kíván elbúcsúzni közönségétől, viszont a szenteknek van már csak tét, tehát a motiváltság bennük jobban meg lehet. Tartsanak velünk!

    SportLackó93

    Gólok: 31. Lampard, 88. Agüero

    Lapok:   2. Demichelis (MAC) – 25. Long (SOT)


    Manchester City: Hart – Zabaleta, Demichelis, Mangala, Kolarov – Fernandinho, Lampard (C) (77. Navas) – Milner (79. Kompany), Y. Touré (66. Bony), Silva – Agüero.
    Cserék: Caballero – Sagna, Kompany, Džeko, Bony, Navas, Jovetić.

    Southampton FC: K. Davis – Clyne, Fonte (C), Alderweireld, Bertrand – Wanyama, S. Davis (76. Elia) – Long, Đuričić (59. Ward-Prowse), Mané – Pellè.
    Cserék: Gazzaniga – Jošida, Gardos, Ward-Prowse, Elia, Reed, Targett.

    Játékvezetők: Chris Foy