DVTK Jegesmedvék – Ferencváros Bp. ESMTK 6:3 (vége) | Fehérvár AV19 – HSC Csíkszereda 5:4 (hosszabbítás vége)
vége
DVTK Jegesmedvék Miškovec
6:3 (2:2, 2:0, 2:1)
Ferencváros Bp. ESMTK
péntek 11.09.2015, 18:00 • Miskolc, jégcsarnok • MOL Liga • 1. forduló
     
    59:32
    A Miskolc gólt szerzett!
    KEEGAN DANSEREAU két védő között is megtalálta a korongot a jobb oldalon a visszatett passznál és nem is hibázta el a ziccert! 6-3!
    Gólpassz: Tóth Adrián, Vojtkó Mátyás.
     
    45:50
    A Ferencváros gólt szerzett!
    JUHAMATTI HIETAMAKI kapáslövésre kapta a jobb oldalon, be is bombázta a rövid alsóba, éppen nem ért át Guggenberger. 5-3!
    Gólpassz: Apelis Edgars, Rafaj Attila.
     
    41:35
    A Miskolc gólt szerzett!
    Érezhető volt ez a kezdeti nyomás a Fradin, nem is húzták ki, TÓTH ADRIÁN egy kapu előtti tömörülés során passzírozta be a korongot a kapuba a bal kapuvasnál! 5-2!
    Gólpassz: Vojtkó Mátyás.
     
    31:12
    A Miskolc gólt szerzett!
    Korongot szerzett a semleges harmadban a Miskolc, pontosan Pavuk, a bal oldalon futott az akció, kettő, majd három az egyben törhettek kapura a hazaiak, a jobb oldalon ziccerben kapta JESSE DUDAS, aki kapásból tüzelt és kilőtte a jobb felső sarkot! 4-2!
    Gólpassz: Pavuk Attila.
     
    20:27
    A Miskolc gólt szerzett!
    Emberhátrányban kezdett a Fradi egy áthúzódó kiállítás miatt, a jobb oldalon cselezgető SOMOGYI BALÁZS pedig rendkívül éles szögből a felső kapuvas alá varrja a korongot, óriási gól! 3-2!
    Gólpassz: Dudas Jesse Ray, Booras Jon
     
    18:22
    A Ferencváros gólt szerzett!
    Ezt az emberelőnyt is gólra váltja a Fradi, RAFAJ ATTILA talál a kapuba! A bal oldalon Hietamaki lódult meg, a túloldalon Rafaj nagy helyzetben, estében, éles szögből is kapura tudta kotorni! 2-2!
    Gólpassz: Manninen Joona, Hietamaki Juhamatti.
     
    08:57
    A Miskolc gólt szerzett!
    RITÓ LÁSZLÓ ezúttal teljes létszám mellett veszi be a vendég kaput. A bal oldalon került lövőhelyzetbe, majd gondolkodás nélkül bombázta a rövid felsőbe, gyönyörű találat! 2-1!
    Gólpassz: Miskolczi Márk.
     
    06:31
    A Ferencváros gólt szerzett!
    JUHAMATTI HIETAMAKI ugyanabból a szögből, de kicsit közelebbről megint laposan rásuhintotta, Guggenberger csak beleérni tudott, de átsuhant a lába között a korong. 1-1! Újabb emberelőnyös gól! Közben hivatalosan javítják, a kapus előtt helyezkedő JOONA MANNINEN ért bele először a korongba, így övé a gól.
    Gólpassz: Juhamatti Hietamaki, Edgars Apelis.
     
    01:44
    A Miskolc gólt szerzett!
    JESSE DUDAS kapásból tüzelt középről, a jobbról passzoló Somogyi korongját bombázta Budai lábai közt a kapuba laposan! 1-0!
    Gólpassz: Booras Jon, Somogyi Balázs

    Kármán Zoltán

    Gólok és gólpasszok: 2. Dudas (Booras, Somogyi), 9. Ritó (Miskolczi), 21. Somogyi (Dudas, Booras), 32. Dudas (Pavuk), 42. Tóth (Vojtkó), 60. Dansereau (Tóth, Vojtkó) – 7. Manninen (Hietamaki, Apelis), 19. Rafaj (Manninen, Hietamaki), 46. Hietamaki (Apelis, Rafaj)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Guggenberger (Adorján) – Gőz, Galanisz, Somogyi, Dudas, Booras – Sagert, Hajós, Tóth A., Dansereau, Vojtkó – Pavuk, Láda, Laczkó, Leppanen, Cseter – Popovics, Szilágyi, Ritó, Győrfy, Miskolczi
    Ferencváros Bp. ESMTK: Budai (Ágoston) – Dubek, Kovács V., Kiss G., Jensen, Hietamaki – Suoraniemi, Manninen, Fliszár, Apelis, Rafaj – Lévai, Géczi, Farkas L., Galló, Papp Cs. – Fekti, Ódry, Pál Zs., Mach, Üveges

    Játékvezetők: BENIAC Dalibor, BACHURIK Jozef – KORMOS Dávid, SIPOS Roland