Villarreal – Valladolid 2:1 (vége) | Atlético Madrid – Rayo Vallecano 5:0 (vége) | Levante – Sevilla 0:0 (vége)
Málaga CF – Barcelona 0:1 (vége) | Real Betis – Real Club Celta de Vigo 1:2 (vége)
vége
Atlético Madrid
5:0 (3:0)
Rayo Vallecano
vasárnap 25.08.2013, 19:00 • Estadio Vicente Calderón • Primera División
     
    90
    Az Atlético gólt szerzett!

    5:0! RAÚL GARCIA szerzi második gólját! Filipe Luist szerelték az ötösnél, viszont ott volt Koke, aki középre tette a labdát, Garcia pedig a kapu torkából nem hibázott.
     
    53
    Az Atlético gólt szerzett!

    Arda Turan tekerte tökéletesen a labdát a tizenhatos mellől TIAGO MENDES fejére, aki az ötös széléről teljesen tisztán fejelhetett, és gólra is váltotta a ziccert!
     
    35
    Az Atlético gólt szerzett!

    Negyed óra alatt már a harmadik góljukat szerzik a matracosok, esélyt sem hagynak a Rayónak! A labda útja Villa-Costa-Turan volt, remekül játszottak hárman össze, David Villa passzát a tizenhatos szélénél álló Diego Costa kapásból odagurította ARDA TURAN elé, ő pedig gond nélkül elvitte Cobeno mellett a labdát, és a kapuba gurított!
     
    21
    Az Atlético gólt szerzett!

    Három perc alatt két gól szerez az Atleticó, nagyon bekezdtek a matracosok! Arda Turan remekül vitte fel a labdát a bal szélen az ötös sarkáig, onnan pedig a ziccerben lévő DIEGO COSTÁHOZ passzolt, aki nem hibázott, és 8 méterről beverte!
     
    17
    Az Atlético gólt szerzett!

    Gyorsan megszerzi a vezetést az Atletico Madrid! Gabi végezte el a szögletet, és tökéletesen rávarázsolta RAÚL GARCÍA fejére a labdát, aki a büntetőpontról, nagyon okosan, laposan a bal alsóba fejelt!

    Dávid Kiss

    Gólok: 17. Garcia, 21. Costa, 35. Turan, 53. Tiago, 90. Garcia

    Lapok:   72. Martinez (VLL)


    Atlético Madrid: Courtois – Filipe, Miranda, Godin, Juanfran – Garcia, Turan(69. Baptistao), Gabi(60. Koke), Tiago – Costa(65. Adrián), Villa.
    Rayo Vallecano: Cobeno – Tito, Galvez(34. Arbilla), Galeano, Martinez – Niguez, Trashorras – Perea(63. Cueva), Bueno(49. Baena), Bangoura – Larrivey

    Játékvezetők: Ignacio Iglesias – Alfonso Costoya, Enrique Ramos