SC Freiburg – Hamburger SV 0:3 (vége) | Borussia M'gladbach – Eintracht Frankfurt 4:1 (vége)
vége
SC Freiburg
0:3 (0:1)
Hamburger SV
vasárnap 27.10.2013, 15:30 • MAGE SOLAR Stadion, Freiburg • Bundesliga
Prematch odds
     
    63
    A Hamburg gólt szerzett!

    RAFAEL VAN DER VAART góljával már hárommal mennek a vendégek! Beister tüzelt a tizenhatos széléről, nem volt ez egy megfoghatatlan lövés, de Baumannról kijött, Van der vaart pedig nem hibázta el az ajtó ablak helyzetet, laposan ellőtte a Freiburg kapusa mellett a labdát.
     
    47
    A Hamburg gólt szerzett!

    Baumann ismét elrontotta! A hazai kapus ismét kijött a tizenhatoson kívülre egy előreívelt labdánál, nem merte megfogni a tizenhatos szélénél, így végül PIERRE-MICHEL LASOGGA elé pattant a labda akinek nem volt nehéz dolga, simán bepasszolta a labdát az üres kapuba! 0:2!
     
    37
    A Hamburg gólt szerzett!

    Micsoda potya! Baumann kapus eddig többször is jól jött ki az előreívelt labdákra, de ezt nagyon elrontotta! MAXIMILIAN BEISTER kísérte a felívelt labdát, ami átpattant a Freiburg kapusa fölött, így neki már csak be kellett passzolnia az üres kapuba! 0:1!

    Dávid Kiss

    Gólok: 37. Beister, 47. Lasogga, 63. van der Vaart

    Lapok:   74. Coquelin (FRE), 82. Diagne (FRE) – 40. Sobiech (HAM)


    SC Freiburg: Baumann – Gunter(84. Pilar), Diagne, Krmas(63. Schuster), Sorg – Coquelin, Fernandes(46. Freis), Ginter, Schmid – Darida – Mehmedi.
    Hamburger SV: Adler – Westermann, Tah, Djourou(21. Sobiech), Jansen – Badelj, Arslan – Beister, van der Vaart, Calhanoglu(78. Ilicevic) – Lasogga(84. Rudnevs).

    Játékvezetők: Peter Gagelmann