Fehérvár – Budapest Honvéd FC 1:2 (vége) | Győr – Puskás Akadémia FC 2:2 (vége)
vége
MOL Fehérvár FC
1:2 (1:1)
Budapest Honvéd FC
vasárnap 27.10.2013, 16:30 • Sóstói Stadion, Székesfehérvár • OTP Bank Liga
Prematch odds
     
    92
    A Honvéd gólt szerzett!

    Góóól!!! Vezet a Honvéd! Diarra kerülte meg a szélen Stopirát, majd betette Pereának, ő az ötösről bepasszolja, 1-2!
     
    83
    José Gomes nem vállalja be a három védőt, Nikolics helyén Torghelle. Nikolics teljesen hatástalan volt a második félidőben.
     
    79
    Szolnoki bedobása után Kovács kerüli meg védőjét, majd balra az üresen érkező Gyurcsóhoz teszi, aki jó helyzetből egyszerűen Ignjatovicba lövi, majd Sándor 35-ről nagyon gyengén nagyon mellélő! Ígéretes volt!
     
    78
    Sándor csúszik rá a labdára Diarra előtt, de sárgát kap.
     
    77
    Te jó ég!!! Vinícius vét el egy labdát és nagyon röviden adja haza, Perea első labdaérintéséből szó szerint gólt szerezhetne, a tizenhatosról átemelné Calatayudot, de hozzáér a kapus és fölémegy! Szöglet!
     
    76
    Holender helyén Perea az utolsó vendégcserénél.
     
    72
    Godoy helyén Diarra.
     
    70
    Szolnoki indítja a szélen Gyurcsót, aki nagyon lefutja védőjét, majd egy csel után passzol a tizenhatos elé – Kovács azonban nem lő, hanem lepasszolná, ezt lefülelik! Ha ellövi, gól is lehetett volna! A kontrából Caneira dühből gyönyörűet ment Holender elől, aki lent marad.
     
    68
    Szolnoki bedob, visszakapja Gyurcsótól, beadja, a remek csavaráshoz csak Ignjatovic ér hozzá, így elmegy Kovács és Nikolics mögött! Nem sokon múlt!
     
    62
    Szolnoki tehát besárgul.
     
    62
    Újabb csere! Kleinheisler helyén Szolnoki. Szolnoki azelőtt állt be, hogy Kleinheisler lejött volna, ezért sárgát kap egyből – de Király tartalékjátékvezető beengedte a hátvédet, így övé a felelősség!
     
    61
    Csere a hazaiaknál. Egy becsúszásnál a sérüléséből nemrég felépült Brachi megsérül és lejön, Gyurcsó a helyén jobbhátvéd pozícióban!
     
    58
    Holender! Labdát szerzett 25 méteren, majd bevitte a tizenhatosra, ott jobbal tolt egyet Brachi mellett és ellőtte, egy védő hozzáérhetett, mert dobás jön oldalról! Nagyon veszélyes volt!
     
    56
    Hidi! Jó 32 méterről vállalta el meglepően, remek lövés, a jobb felsőbe tart, Calatayud kitornázza! Szöglet!
     
    55
    Kovács kényszerítőzik gyönyörűen Kleinheislerrel, visszakapja Kovács, majd az ötösön belülről bárhova lőhetné, de csak belebikáz, fölé! Hihetetlen, hogy kimaradt!
     
    52
    Vécsei helyén Job a továbbiakban.
     
    49
    Kleinheislert könyököli le csúnyán Godoy, csak sárgát kap!
     
    46
    Holender tartja meg Vinícius mellett, majd befelé húz, aztán 24 méterről, ballal ellövi, elkerüli a kaput!
     
    43
    Kovács szerez labdát Nagy Gergőtől 35 méteren, megtartja, majd 28-ról lő, Kemenes szépen véd, szöglet!
     
    41
    Nagy helyzet! A szétrebbenő sorfal között Kleinheisler teszi kapura, Nikolics érkezik, de kicsivel lemarad, így Kemenes fogja!
     
    36
    Stopira rúg előre egy labdát, Sándor, Kovács és Nikolics lesen volt, Kleinheisler viszont jött a labdára, ezt Nikolics nem fogta fel és tisztán lesről aktivizálta magát, pedig Kleinheisler elérte és be is fejezte az akciót! Így azonban les, marad az 1-1!
     
    33
    Kovácsot döntik fel, nincs fault, majd Vinícius törleszt érte, sárga lap!
    Kezd kicsúszni Bognár kezéből a meccs!
     
    28
    A Honvéd gólt szerzett!

    1-1!!! Egyenlít a Honvéd! Az első valamire való akciójukat góllal fejezik be a vendégek, Alcibiade megy el a szélen, lepasszolja Daubnak, aki lekészít 20 méterre Nagy Gergőnek, ő pompásan találja el jobbal, a bal alsóban a labda, védhetetlen volt!
     
    21
    A Vidi gólt szerzett!

    Kleinheisler a tizenhatos sarkától kifelé 5 méterről bepasszolja Sándornak a sarokra, ő először befelé néz, majd váratlanul elkezdi vezetgetni, aztán az ötös előtt középre passzol, ott jön Nikolics, ahogy a Vidi gólja is, 1-0!
     
    10
    Ziccer! Brachi megy el a szélen, beteszi, Lovric elvéti, Nikolics meg is állíthatja, igazíthatja is a tizenhatoson, majd melléhelyezi, Kemenesnek esélye sem lett volna! Borzasztó hiba!

    Guber Péter

    Gólok: 21. Nikolics – 28. Nagy Gergő, 92. Perea

    Lapok:   33. Vinícius (VID), 62. Szolnoki (VID), 78. Sándor (VID) – 49. Godoy (HON)


    MOL Fehérvár FC: Calatayud – Stopira, Vinícius, Caneira, Brachi (Gyurcsó, 61.) – Sándor, Vítor Gomes – Kleinheisler (Szolnoki, 62.), Kovács István, Nildo – Nikolics (Torghelle, 83.)
    Cserék: Tujvel, Torghelle (83.), Álvarez, Mamadu, Tóth Balázs, Szolnoki (62.), Gyurcsó (61.)

    Budapest Honvéd FC: Kemenes – Ikenne-King, Ignjatovic, Lovric, Alcibiade – Hidi, Nagy Gergő, Godoy (Diarra, 72.) – Vécsei (Job, 41.), Daub, Holender (Perea, 76.)
    Cserék: Szemerédi, Job (41.), Diarra (72.), Mancini, Vernes, Baráth, Perea (76.)

    Játékvezetők: Bognár – Erős, Kóbor – Király

    Nézőszám: 2800