Budaörs – Nagyatádi FC 1:2 (vége) | BKV Előre SC – Győri ETO FC II. 1:2 (vége)
vége
BKV Előre SC
1:2 (1:1)
Győri ETO FC II.
vasárnap 27.10.2013, 13:30 • Sport utcai stadion, Budapest • NBIII - Nyugati csoport
     
    89
    Labdaszerzés után egy gyors kontrát vezettek a vendégek. Három a kettő ellen vihették kapura, Sipőcz azonban 18 méterről meglehetősen korán előtte. labdája mellément.
     
    85
    Labdaszerzés után egy gyors kontrát vezetett a Győr. Sipőcz lépett ki egy labdával, de hosszan szöktette magát, így a kapujából kifutó Kara vetődéssel elcsípte a játékszert.
     
    82
    Mayer jött be Vadas helyett.
     
    79
    Böröczky jött be Petrezselyem helyett.
     
    77
    Vadas kapott sárga lapot buktatásért.
     
    73
    Egy kontra végén nagy helyzetet hagyott ki a Győr. Novák kapott egy jó labdát a bal oldalon, ahelyett hogy hat méterről kapura lőtte volna, bepasszolta középre, amit nagy üggyel-bajjal de kivágtak a hazaiak.
     
    71
    Illés jött be a lecserélt Nicorec helyett.
     
    67
    Pongrácz kapott sárga lapot buktatásért.
     
    65
    Egy kontra végén nem sok kellett az újabb győri gólhoz. Sipőcz kapott egy labdát jobb oldalon, majd 15 méterről nem sokkal lőtte el a hosszú mellett.
     
    62
    Matetits jött be Vankó helyett.
     
    53
    Nicorec kapott sárga lapot buktatásért.
     
    50
    Az ETO gólt szerzett!
    MARTINEZ LEANDRO ANTONIO góljával megszerezte a vezetést a Győr. Leandro a hazaiak tizenhatosán belül kapott egy labdát, 12 méterről szemben a hazaiak kapujával a védők gyűrűjében laposan előtte a labdát. Kara nem védhette a lövést.
     
    49
    Nagy helyzetet hagytak ki a vendégek. Novák kapott egy jó labdát a hazaiak tizenhatosán belül, lefordulás után 10 méterről mellé belsőzte. Nagyon megnézte a hosszút, centikkel ment mellé.
     
    47
    Berki szerzett labdát, majd Merczel játszotta meg. Merczel betört a tizenhatosra, apró segítséggel elesett. A játékvezető sípja néma maradt.
     
    46
    Kozma helyett Sipőcz a pályán.
     
    39
    Nagy helyzetet hagyott ki a BKV. Balról dobták be a hazaiak a labdát egészen az ETo kapujáig, az ötösről Tányéros fejese centikkel ment mellé.
     
    36
    Látványos támadást vezettek a hazaiak. Berdó szerzett labdát, kitolta jobb szélre, centerezést követően az utolsó pillanatban mentettek Petrezselyem elől.
     
    29
    Petrezselyem jött be a megsérült Dobó helyett.
     
    22
    Csikós buktatás miatt kapott sárga lapot.
     
    20
    Szabadrúgás a vendégek javára bal oldalról. Láthatóan begyakorolt figurával Leandrót ugratták ki, aki balról, éles szögből centikkel rúgta el a hosszú mellett.
     
    19
    Az ETO gólt szerzett!
    NICOREC ONISOR-MIHAI góljával kiegyenlít az ETO. Egy mélységi labdával ugrott ki Nicorec, ziccerben vezethette kapura, 15 méterről pedig a kapujából kint álló Kara kapuson átemelte a labdát. Gyönyörű meglátás, pontos kivitelezés.
     
    11
    Vankó ívelte be az ETO szabadrúgását a hazai kapu elé, az ötösön Novák robbant be és rúgta kapura. Kara nagy bravúrral védte, igaz pont középre ment a lövés.
     
    8
    A BKV Előre gólt szerzett!
    CSIKÓS SÁNDOR szépségdíjas találatával a találkozó elején megszerzi a vezetést a BKV. Csikós a középpályán szerzett labdát, néhány méteren át vezette, majd 22 méterről a bal felsőbe bombázott.
     
    7
    Nagy helyzet maradt ki a hazai oldalon. Jobb oldalon szerzett labdát a BKV, laposan érkezett a labda középre, Merczel hét méterről a kapusba lőtte a labdát.

    Teleki Péter

    Gólok: 8. Csikós – 19. Nicorec, 50. Leandro

    Lapok:   22. Csikós (BKV), 77. Vadas (BKV) – 53. Nicorec (ETO2), 67. Pongrácz (ETO2)


    BKV Előre SC: Kara – Nyárasdi, Sebők, Tányéros, Merczel – Tóth, Berdó, Csikós, Vadas (82. Mayer) – Berki, Dobó (29. Petrezselyem (79. Böröczky))
    Cserék: Szűcs – Fülöp, Böröczky, Mayer, Ledniczky, Petrezselyem

    Győri ETO FC II.: Nagy – Stanisic, Pongrácz, Kollár, Vankó (62. Matetits) – Kozma (46. Sipőcz), Novák, Leandro, Lenzsér – Medgyes, Nicorec (71. Illés)
    Cserék: Vida – Serfőző, Illés, Matetits, Kelemen, Fekete, Sipőcz

    Játékvezetők: Dolnegó – Kovács, Baghy