Metallurg Magnyitogorszk – Traktor Cseljabinszk 3:0 (vége) | CSZKA Moszkva – Nyeftyehimik Nyizsnyekamszk 3:1 (vége) | Dinamo Moszkva – Torpedo Nyizsnyij Novgorod 3:1 (vége)
SZKA Szentpétervár – Lokomotiv Jaroslavl 4:0 (vége) | HC Slovan – Avtomobilist Jekatyerinburg 3:1 (vége)
vége
SZKA Szentpétervár
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
Lokomotiv Jaroslavl
péntek 04.01.2013, 14:30 • Jégpalota, Szentpétervár • KHL
     
    58:43
    Az SKA gólt szerzett!


    Ismét az SKA szerez gólt. Lehozták a kapust a vendégek, majd elvesztették a korongot támadás közben így szerezte meg KOVALCHUK a játékszert, és feltette az i-re a pontot: bevezette a vendég kapuba a korongot.
    Assziszt: Tarachenko
     
    41:17
    Az SKA gólt szerzett!


    TARASENKO védhetetlen lövésével kezdődik az utolsó harmad. Esélye sem volt Varlamovnak, 5 méterre volt a kaputól az SKA játékosa amikor hirtelen elhatározásból beragasztotta a kapu jobb fölső sarkába a korongot. 3-0 ezzel az állás
    Assziszt: Kalinin
     
    33:45
    Az SKA gólt szerzett!


    Óriási gólt szerzett az SKA Szentpétervár, Afinogenov passza után Kucheryavenko "dropból" lőtt a kapuba, csodálatos megmozdulás! 2-0 ezzel a hazaiaknak!
    Assziszt: Afinogenov
     
    23:31
    Az SKA gólt szerzett!


    Megszerzi a vezetést az SKA, az utóbbi néhány támadást távoli lövésekkel próbálták befejezni a hazaiak, ez a gól is ilyen módon, egy távoli lövés után lepattanó korongból lepattanó után született, amit THORENSEN kotort be, Varlamovot kicselezve
    Assziszt: Alexandrov, Martensson

    Dávid Kiss

    Gólok és gólpasszok: 24. Thorensen (Alexandrov, Martensson), 34. Kucheryavenko (Afinogenov), 42. Tarasenko (Kalinin), 59. Kovalchuk (Tarachenko)


    SZKA Szentpétervár: Bobrovskij (Ivannikov) – Alexanderov, Dallman, Kalinin, Pervusin, Semjonov, Berdjukov, Vorobjov – Martensson, Prucha, Thoresen – Tichonov, Kovalcuk, Tarasenko – Kucheryavenko , Afinogenov, Klimenko – Neprjajev, Fjodorov, Artuchin – Burdasov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Varlamov (Sanford) – Kronwall, Flood, Kulikov, Pasin, Visnevskij, Guskov, Jakovlev – Plotnikov, Anisimov, Galimov – Hagman, Trunov, Kaljuznyj – Cernikov, Petrov, Osipov – Redlihs M., Apalkov, Malcev.

    Játékvezetők: Anisimov, Sergejev – Birin, Medvedev