Atlant Mityiscsi – SZKA Szentpétervár 3:1 (vége) | Szeversztal Cserepovec – Lokomotiv Jaroslavl 3:2 (vége) | Lev – CSZKA Moszkva 1:3 (vége)
HC Slovan – Dinamo Moszkva 2:4 (vége)
vége
Atlant Mityiscsi
3:1 (0:1, 3:0, 0:0)
SZKA Szentpétervár
vasárnap 24.02.2013, 14:00 • Arena Mityiscsi • KHL
     
    36:00
    Az Atlant gólt szerzett!

    GÓÓÓL! Ezt az emberelőnyt is kihasználja az Atlant! Két lövést még blokkolnak a vendég védők, de MIKHAIL GLUKHOV korongja már utat talál a szentpétervári kapuba!
    Gólpassz: Dmitry Kosmachyov
     
    25:02
    Az Atlant gólt szerzett!

    GÓÓÓL! Vezet az Atélant, szinte felrobban a csarnok, kihasználják emberelőnyüket a hazaiak! Egy okos keresztpassz ANDREAS ENGQVISTet találja meg, aki szinte null szögből, de még a másik oldalról átérni igyekvő Ezhov előtt a kapuba lő!
    Gólpassz: Alexei Mikhnov és Maxim Mayorov
     
    23:38
    Az Atlant gólt szerzett!

    GÓÓÓL! Egyenlít az Atlant! Shmelyov vezeti rá egy védőre a korongot, majd lő takarásból, ezt Ezhov még védi azonban a kipattanó korongra OLEG YASHIN vércseként csap le, és fonákkal a szentpétervári kapus fölött gól lő!
    Gólpassz: Sergei Shmelyov
     
    02:23
    Az SZKA gólt szerzett!

    GÓÓÓL! Most már tényleg vezet az SZKA! ALEXANDER KUCHERYAVENKO estében lő 4 méterről, a korong érdekes pörög a levegőben, és Galimov bal válla fölött utat talál a kapuba!
    Asziszt nélküli találat volt
    Gólok és gólpasszok: 24. Yashin (Shmelyov), 26. Engqvist (Mikhnov, Mayorov), 36. Glukhov (Kosmachyov) - 3. Kucheryavenko


    Atlant Mityiscsi: Galimov - Batyrshin, Rukavishnikov, Glukhov, Kablukov, Koltsov - Vishnevsky, Ozolins, Engqvist, Mayorov, Shevchenko - Kosmachyov, Petrov, Mikhnov, Klimenko, Tochitsky - Frogren, Dyblenko, Ignatushkin, Yashin, Shmelyov
    SZKA Szentpétervár: Ezhov - Alexandrov, Dallman, Martensson, Prucha, Thoresen - Osipov, Pervyshin, Tikhonov, Varnakov, Ramstedt - Semenov, Chudinov, Panarin, Kucheryavenko, Afinogenov - Berdyukov, Nepryayev, Fedorov, Burdasov

    Játékvezetők: Romasko, Gashilov - Sivov, Shelyanin

    Nézőszám: 6500