Fehérvár AV19 – Orli Znojmo 3:4 (hosszabbítás vége)
hosszabbítás vége
Fehérvár AV19
3:4 (1:0, 2:3, 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
péntek 03.01.2014, 19:15 • Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár • EBEL
     
    Nagy csatát láthattunk ezen a mérkőzésen a két együttes között. A Székesfehérvár csapatának meg kellett volna tudnia tartani a két gólos előnyét, amit 2-0-nál és 3-1-nél is birtokolt. Egy rövidzárlat elég volt, hogy 1,5 perc alatt két gólt szerezve kiegyenlítsen a Znojmo. A kiállítások miatt a második harmadban nagyon sokat volt emberhátrányban az AV 19 Fehérvár és ez is nyilván felőrölte az erejüket.
    Az Znojmo azt gondolom megérdemelten szerezte meg a hosszabbításban a győzelmet, mert az utolsó 20-25 percben már nem játszott jobban a Fehérvár, sőt voltak szakaszok, amikor a vendégek a kapujukhoz szögezték a hazaiakat.
    Köszönöm a figyelmet!
    ---- (21:58:10)
     
    Mérkőzés vége.
     
    62:40
    A Znojmo gólt szerzett!
    A buli után Pucher megszerezte, BORUTA pedig elvitte a korongot, egy az egyben korcsolyázott Hetényire, elhúzta mellette és bebombázta a Znojmo győztes gólját középről! Ezzel a cseh csapat megszerezte a győzelmet.
     
    62:00
    Négy a négyben folytatják ilyenkor a felek, eddig a magyar csapat volt közelebb a gólhoz.
     
    60:50
    Sarauer majd Banham próbálta bekotorni a korongot közvetlen közelről, ám a zűrzavarban nem sikerült betalálnia a hazaiaknak, már nem sok maradt az emberelőnyből.
     
    60:20
    Ez a hosszabbítás is hirtelen halál rendszerű, tehát ha bármelyik csapat gólt szerez időközben, akkor nem megy végig az 5 perc.
     
    60:01
    A hosszabbítás elkezdődött.
     
    0-0 lett a harmadik harmad, a rendes játékidő vége pedig 3-3, hosszabbítás következik. Vajon ebben az öt percben eldöntik-e a mérkőzést a felek, vagy marad a szétlövés?
    ----
     
    60:00
    Befejeződött a 3. harmad.
     
    59:58
    Buli 2 másodperccel a vége előtt a jobb oldalról. Nem lett belőle semmi.
     
    59:46
    Banham lőtt kapura középről, de kissé mellé ment.
     
    59:30
    Blatny magas bot miatt kiáll 2 percre! Emberelőny a hazaiaknál. 30 másodperc a rendes játékidőből.
     
    59:20
    Időkérés a Fehérvárnál.
     
    59:18
    Visszapassz után Banham került komoly helyzetbe, balról viszont nem találta el jól a korongot, a kapus felé pattant az ütőjéről, Landsam pedig magához vette.
     
    58:00
    Sertich vesztett korongot, ketten vihették tisztán a kapusra, de Boruta telibe találta Hetényi Zoltánt a kapuban, ezt megúszta a Fehérvár.
     
    57:21
    Pályán kívül a korong. A harmadik harmad elképesztően hosszúra nyúlik a rengeteg játékmegszakítás miatt.
     
    57:07
    Érik a hosszabbítás, kevesebb, mint 3 perc maradt hátra a rendes játékidőből.
     
    56:32
    Banham vitte be az ellenfél harmadába a korongot, Naglich kapta a passzt, de lövésébe belepiszkált egy vendég védő, így nem lett belőle igazi gólhelyzet.

    Kármán Zoltán

    Gólok és gólpasszok: 15. Naglich (Sarauer, Sertich), 21. Sarauer (Banham), 24. Szirányi – ?. Podesva (Pucher, Havlik), 34. Pucher (Havlik), 35. Jíranek (Fiala), 63. Boruta (Pucher)


    Fehérvár AV19: Hetény Z. – Sertich, Szirányi, Naglich, Sarauer, Banham – Pozsgai, Jackman, Mihály, Sikorcin, Kovács Cs. – Orbán, Varga, Benk, Magosi, Tóth G. – Hetényi P., Vincze, Nemes, Németh
    HC LERAM Orli Znojmo: Landsam (Hovi) – Pavlikovsky, Pojkar, Lattner, Blatny, Havlik – Stach, Thomas, Podesva, Pucher, Jiranek – Kolarz, Boruta, Beroun, Bartos, Seda – Müller, Finsterle, Prochazka, Fiala, Beranek

    Játékvezetők: Dremelj, Hütter, Rakovic