Fehérvár AV19 – Orli Znojmo 3:4 (hosszabbítás vége)
hosszabbítás vége
Fehérvár AV19
3:4 (1:0, 2:3, 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
péntek 03.01.2014, 19:15 • Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár • EBEL
     
    62:40
    A Znojmo gólt szerzett!
    A buli után Pucher megszerezte, BORUTA pedig elvitte a korongot, egy az egyben korcsolyázott Hetényire, elhúzta mellette és bebombázta a Znojmo győztes gólját középről! Ezzel a cseh csapat megszerezte a győzelmet.
     
    34:35
    A Znojmo gólt szerzett!

    Hát ezt gyorsan behozta a cseh csapat, JÍRANEK a buli után azonnal tüzelt balról és a 65-ös számú játékos kiegyenlít. 3-3 az állás.
     
    33:40
    A Znojmo gólt szerzett!
    Egyedül vezethette kapura az elépattanó korongot PETER PUCHER és szép gólt ragasztott jobbról ballal a jobb felsőbe. Újra feljön egy gólra a vendég együttes.
     
    23:02
    A Volán gólt szerzett!SZIRÁNYI távolról lövi ki a bal felső sarkot, óriási gól, 3-1!
     
    A Znojmo gólt szerzett!PODESVA megszerzi a felzárkózó találatot a vendégeknek egy hazai védelmi hiba után, 2-1!
     
    20:39
    A Volán gólt szerzett!SARAUER érkezik Banham kipattanójára és a bal sarokba bombázza a labdát!
     
    14:18
    A Volán gólt szerzett!NAGLICHET hozza nagy ziccerbe Sarauer, aki ki is használja és a kapu előtt a jobb felső sarokba bombázza a korongot!

    Kármán Zoltán

    Gólok és gólpasszok: 15. Naglich (Sarauer, Sertich), 21. Sarauer (Banham), 24. Szirányi – ?. Podesva (Pucher, Havlik), 34. Pucher (Havlik), 35. Jíranek (Fiala), 63. Boruta (Pucher)


    Fehérvár AV19: Hetény Z. – Sertich, Szirányi, Naglich, Sarauer, Banham – Pozsgai, Jackman, Mihály, Sikorcin, Kovács Cs. – Orbán, Varga, Benk, Magosi, Tóth G. – Hetényi P., Vincze, Nemes, Németh
    HC LERAM Orli Znojmo: Landsam (Hovi) – Pavlikovsky, Pojkar, Lattner, Blatny, Havlik – Stach, Thomas, Podesva, Pucher, Jiranek – Kolarz, Boruta, Beroun, Bartos, Seda – Müller, Finsterle, Prochazka, Fiala, Beranek

    Játékvezetők: Dremelj, Hütter, Rakovic