Valencia – Real Betis 5:0 (vége) | Rayo Vallecano – Málaga CF 4:1 (vége) | Real Madrid – Villarreal 4:2 (vége)
UD Almería – Atlético Madrid 2:0 (vége)
vége
Real Madrid
4:2 (2:1)
Villarreal CF
szombat 08.02.2014, 20:00 • Estadio Santiago Bernabéu • Primera División
Prematch odds
     
    76
    Real Madrid gólt szerzett!!
    Lendületből, mintaszerű ellentámadást hajtott végre a Real Madrid. Jese kapta a bal oldalon, lövés helyett azonban középre passzolt hajszálpontosan BENZEMA elé, aki kb 16 méterről nagyon okos lapos lövéssel kilőtte a jobb alsó sarkot! 4-2! Úgy tűnik eldőlt a találkozó.
     
    69
    A Villarreal gólt szerzett!
    Giovani DOS SANTOS fantasztikusan lőtte el a szabadrúgást középről ballal, a kapus nem védhette, 3-2, újra nyílt a találkozó!
     
    64
    Real Madrid gólt szerzett!!
    Di Maria végül szépen indította JESÉT egy szép háromszögelés után, aki bal oldalról tisztán lőhetett 10 méterről, jobbal elpöccintette a kifutó kapus mellett a hosszú sarokba. 3-1!
     
    43
    A Villarreal gólt szerzett!
    A védő MARIO Gaspar jött előre, a jobb oldalról bődületes bombát eresztett meg a hosszú felsőbe, Diego Lopeznek esélye sem volt védeni. Váratlanul, de nem érdemtelenül szépített a Villareal! 2-1!
     
    25
    Real Madrid gólt szerzett!!
    Bale húzta meg a jobb oldalon, beadása megtalálta a rövid saroknál BENZEMÁT, aki végül közvetlen közelről a kapufa közeléből lőtt kapura, Asenjo érintette, de hárítani nem tudott. 2-0!
     
    7
    Real Madrid gólt szerzett!!
    Egy kapitális védelmi hiba után GARETH BALE csípte el két vendég védő között a labdát a tizenhatos sarkánál, Doraldo lábáról levette a játékszert egyszerűen, majd vezette még néhány lépést és jobbról kilőtte a hosszú sarkot. Nagyon gyors vezetés a Real számára! 1-0!

    Kármán Zoltán

    Gólok: 7. Bale, 25. Benzema, 64. Jese, 76. Benzema – 43. Mario, 69. Santos

    Lapok:   54. Costa (VCF), 59. Mario (VCF)


    Real Madrid: Diego Lopez – Marcelo, Sergio Ramos, Pepe, Daniel Carvajal – Illarramendi, Modric – di Maria, Jesé Rodriguez, Bale – Benzema
    Cserék: Casillas – Varane, Fabio Coentrao, Xabi Alonso, Arbeloa, Alvaro Morata, Isco

    Villarreal CF: Sergio Asenjo – Mario, Musacchio, Dorado, Jaume Costa – Edu Ramos, Bruno – Aquino, Moises – Jonathan Pereira, dos Santos
    Cserék: Aitor Fernandez – Jokic, Pantic, Perbet, Joan Roman, Trigueros, Gabriel Paulista

    Játékvezetők: José González – José Sánchez, Aitor Ríos