Fehérvár AV19 – UPC Vienna Capitals 4:2 (vége)
vége
Fehérvár AV19
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
spusu Vienna Capitals
szombat 06.12.2014, 15:30 • Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár • EBYSL
     
    52:39
    A Capitals gólt szerzett!
    Kihasználja kettős előnyét a Bécs! Hackl passza után JULIAN GROBLERCHER lőtt Kornakker kapujába!
     
    42:21
    A Volán gólt szerzett!
    Három gólos immár a Fehérvár előnye! Arany Máté tette a korongot a kék vonalon álló LENGYEL LEVENTE elé, aki elemi erővel a kapuba bombázta azt! 4-1!
     
    36:47
    A Volán gólt szerzett!
    Tovább növeli előnyét a Fehérvár! A vendégek még egy lökés-gyanús eset miatt háborogtak, mikor SZAKÁCSI ÁKOS a kapu előtti kavarodásban a hálóba lőtte a korongot! 3-1 ezzel már az állás!
     
    29:05
    A Capitals gólt szerzett!
    Emberhátrányos góllal csökkenti hátrányát a Vienna! Felix Maxa szólóját még védte Kornakker, a kipattanóra azonban teljesen egyedül érkezett SASCHA BAUER, aki már a kapuba lőtt!
     
    19:52
    A Volán gólt szerzett!
    Újabb pazar góllal növeli előnyét a Fehérvár! Sárpátki Tamás kiszorított helyzetből, láb között passzolt SZABÓ DÁNIELNEK, aki a hosszún érkezve a kapuba továbbította a korongot!
     
    14:58
    A Volán gólt szerzett!
    Tizenhét másodperc alatt használta ki előnyét a Fehérvár! Szabó Dániel passzolt RAJZ ÁRON elé, aki egy precíz csukló lövéssel megszerezte a vezetést jelentő találatot!

    Csaba Dévai

    Gólok és gólpasszok: 15. Rajz (Szabó D., Szaller), 20. Szabó D. (Sárpátki, Pillók), 37. Szakácsi, 43. Lengyel (Arany) – 30. Bauer (Maxa), 53. Groblercher (Hackl)


    Fehérvár AV19: Kornakker (Plesz) – Szabó D., Pillók, Reisz, Sárpátki – Vokla, Szaller, Kocsis, Szabó P., Hamvai – Arany, Lengyel, Balogh, Mazzag, Szász – Szakácsi, Sofron, Prácser
    spusu Vienna Capitals: Zopf (Haselbacher) – Hackl, Preiser, Schlögl, Groblecher, Szabad – Kotinsky, Schönauer, Bauer, Maxa, Maier – Pospisil, Pelz, Znenahlik, Nibner, Schneider