Ferencváros Bp. ESMTK – Corona Brasov Wolves 0:5 (vége) | DVTK Jegesmedvék – HSC Csíkszereda 6:1 (vége)
vége
DVTK Jegesmedvék Miškovec
6:1 (1:0, 2:0, 3:1)
HSC Csíkszereda
szombat 06.12.2014, 19:00 • Miskolci Jégcsarnok • MOL Liga
     
    57:59
    A HSC gólt szerzett!
    Szépít a Csíkszereda! Erik Spady passzol a jobb szélen helyezkedő SHANE HEFFERNAN-hoz, aki lopja a távolságot a kapu felé, majd hat méterről, nagy erővel kilövi a hosszú felsőt. 6-1!
     
    54:01
    A Miskolc gólt szerzett!
    Ismét kihasználja emberelőnyét a hazai csapat! Remek összjátékot láthattunk Keegan Dansereau és BECZE TIHAMÉR között, előbbi a kapu vonalából tette vissza utóbbinak, aki egyet igazított, majd kíméletlenül a jobb fölsőbe varrta a korongot! 6-0!
     
    47:59
    A Miskolc gólt szerzett!
    Láda Péter passzolja le a kék vonalról a jobb szélre MISKOLCZI MÁRKNAK, aki kettőt igazít, majd megnézi magának a hosszú felsőt és oda is bombázza a korongot! 5-0!
     
    41:15
    A Miskolc gólt szerzett!
    Zachary Cohen húzogatott a jobb szélen, levitte a korongot a kapu vonaláig, majd BECZE TIHAMÉR elé tálalt, aki két méterre a kaputól megcsinált egy okos cselt, majd a jobb felsőbe lőtt! 4-0!
     
    31:03
    A Miskolc gólt szerzett!
    Gólra váltja a kettős előnyt a hazai csapat! Hosszas adogatást követően Matthew Boyle lő távolról, de a lövés megpattan, épp a kapu mellett álló KEEGAN DANSEREAU elé, aki egyet igazít, majd – mielőtt Raitums visszaérne – a rövid felsőbe lő! 3-0!
     
    26:15
    A Miskolc gólt szerzett!
    Kettővel vezet már a hazai együttes! Kalvin Sagert zseniális passzát vette át a támadó harmad határán BECZE TIHAMÉR, aki rávezette a korongot Raitumsra, majd a jobb alsóba helyezett. Becze korábbi csapatát szomorította el ezzel a góllal, az állás pedig 2-0!
     
    05:25
    A Miskolc gólt szerzett!
    Szép összjáték végén hazai vezetés! Tóth passzol ki a szélre, ahonnan Dansereau centerez, HAJÓS ROLAND pedig érkezik és középen, másfél méterről a jobb alsóba helyez. 1-0!

    Dénes Szarka

    Gólok és gólpasszok: 6. Hajós, 27. Becze (Vojtkó, Sagert), 32. Dansereau (Boyle, B.), 42. Becze (Cohen, Boyle), 48. Miskolczi (P.), 55. Becze (Dansereau, B.) – 58. Heffernan (Spady)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Bálizs (Kiss) – Boyle, Dósa, Nagy, Cohen, Becze – Sagert, Vojtkó, Tóth, Hajós, Dansereau – Láda P., Budai, Popovics, Láda B., Miskolczi – Ritó, Roczanov, Szilágyi, Fliszár
    vezetőedző: Majoross Gergely

    HSC Csíkszereda: Raitums (Kozuch) – Salló, Spady, Salonen, Mihály, Heffernan – Bors, Papp, Satek, Molnár, Tranca – Bíró O., Nagy, Bíró G., Bíró T., Farkas – Borbát
    vezetőedző: Christer Dreberg

    Játékvezetők: Varjú, Haszonits – Muzsik, Sipos

    Nézőszám: 1000