Corona Brasov Wolves – Ferencváros Bp. ESMTK 6:4 (vége) | Dab.Docler – Debreceni HK 6:0 (vége) | DVTK Jegesmedvék – Nové Zámky 5:2 (vége)
vége
Corona Brasov Wolves
6:4 (1:1, 2:3, 3:0)
Ferencváros Bp. ESMTK
vasárnap 28.12.2014, 17:00 • Brassó • MOL Liga
     
    59:51
    A Brassó gólt szerzett!
    MARTIN SALUGA indult meg középen Klouda szerzett korongjával, egyetlen védő vele szemben, őt sikerrel kicselezte, majd balról, éles szögből az üres kapuba bombázott. 6-4, eldőlt!
    Gólpassz: Peter Klouda.
     
    50:36
    A Brassó gólt szerzett!
    Peter Klouda a bal oldalról erősen belőtte a (gól)passzt RICHARD FILIPNEK, aki állítgatás nélkül azonnal rásuhintotta, egyenesen a hálóba! 5-4!
    Gólpassz: Peter Klouda, Jaroslav Obsut.
     
    47:39
    A Brassó gólt szerzett!
    Szép volt a brassói akció, de kicsit el is számolta a védekezést a Fradi, a jobb oldalon járatott korongot hirtelen fordították át balra a hazaiak, ahova már se ember nem jutott, se Budai nem ért át, MARTIN SALUGA köszönte szépen és közelről a hálóba lőtte a pakkot. 4-4!
    Gólpassz: Jaroslav Obsut, Peter Klouda.
     
    39:17
    A Ferencváros gólt szerzett!
    Egy buli után nem sokkal középen LÉVAI MÁTÉHOZ került a korong egy hazai ütőről, Lévai nem szórakozott, azonnal ráküldte és be is vette Polc kapuját. Hátrányból is vezetést szerez a Fradi! 3-4!
     
    28:30
    A Brassó gólt szerzett!
    Igazán formás brassói akció révén máris megvan az egyenlítés a hazaiaknak. A jobb oldalon húzta meg Antal Zsombor, középre passzolt ütemtelenül MOLNÁR ZSOLTNAK, aki egy közeli lövéssel mattolta Budait. 3-3!
    Gólpassz: Antal Zsombor.
     
    26:58
    A Brassó gólt szerzett!
    Egy jobb oldali Saluga lövés kijött Budairól, a bal oldalon, a kapu közelében jól helyezkedett MARTIN SALUGA és a hálóba kotorta a pakkot! 2-3!
    Gólpassz: Jaroslav Obsut.
     
    25:44
    A Ferencváros gólt szerzett!
    Érik a meglepetés, kérem, egy gyors bal oldali akciót fejezett be középen lövéssel és góllal a Fradi, már két góllal vezet a vendég együttes! A gólszerző VLADIMIR DUBEK, 1-3!
    Gólpassz: Ales Cerny, Vaclav Novak.
     
    22:27
    A Ferencváros gólt szerzett!
    Kiss Gábor kerülte meg a kaput jobbról, Rafajhoz passzolt, majd a visszalőtt korongot középen jó ütemben kapta ismét KISS GÁBOR, ezt a ziccert nem hibázta el. 1-2!
    Gólpassz: Rafaj Attila, Ales Cerny.
     
    07:56
    A Brassó gólt szerzett!
    Imecs középről megeresztett óriási bombáját még Budai bravúrral kivédte, ám a kapu mögül Petres által visszapasszolt korongot IMECS ATTILA balról a hálóba bombázta! 1-1!
     
    06:12
    A Ferencváros gólt szerzett!
    Egy gyors ferencvárosi akció futott középen, a hazai védőktől megszerzett korongot NÉMETH PÉTER vitte végig a jobb oldalon, majd egy csel után a kapus mellett a hálóba bombázott. 0-1!

    Kármán Zoltán

    Gólok és gólpasszok: 8. Imecs (Petres), 27. Saluga (Obsut), 29. Molnár (Antal), 48. Saluga (Obsut, Klouda), 51. Filip (Klouda, Obsut), 60. Saluga (Klouda) – 7. Németh, 23. Kiss Gábor (Rafaj, Cerny), 26. Dubek (Cerny, Novak), 40. Lévai


    Corona Brasov Wolves: Polc (Fülöp) – Fodor, Saluga, Filip, Obsut, Klouda – Molnár, Mihály Á., János, Virág Cs., Hietamaki – Antal, Imecs, Zsók, Nagy Cs., Petres – Bálint, Péter Zs., Márton, Mátyás
    Ferencváros Bp. ESMTK: Budai (Marton) – Dubek, Moravec, Guren, Novak, Kiss Á. – Lencsés, Lévai, Németh P., Revák, Papp Cs. – Galló, Hegyi, Kiss G., Cerny, Rafaj – Hardi, Géczi, Mach, Pál, Farkas

    Játékvezetők: Csomortani Zsolt, Gergely Lehel – Máthé István, Rédai Botond