Dab.Docler – Corona Brasov Wolves 5:4 (1:0 szétlövés után) | DVTK Jegesmedvék – HSC Csíkszereda 8:0 (vége)
vége
DVTK Jegesmedvék Miškovec
8:0 (3:0, 3:0, 2:0)
HSC Csíkszereda
szombat 03.01.2015, 19:30 • Miskolci Jégcsarnok • MOL Liga
     
    A harmadik harmadban már "csak" két újabb gólt lőtt a Miskolc, ezzel végeredményben rendkívül simán és magabiztosan, egy 8-0 arányú győzelemmel melegítettek a vasárnapi, Érsekújvár elleni rangadóra, ahol igazán érdemes lesz majd velünk tartani! Várom tehát olvasóinkat holnap 18 órától a Liga csúcsrangadóján, addig is kellemes hétvégét kívánok! (21:37:10)
     
    55:05
    A Miskolc gólt szerzett!
    Megvan a nyolcadik hazai gól is! Hajós Roland nyomja be balról a korongot a kapu elé, ahol KEEGAN DANSEREAU érkezik, aki egy méterről bekotorja a hálóba a játékszert Raitums közreműködésével. 8-0!
     
    49:10
    Bíró Ottó büntetése kettő perc gáncsolásért.
     
    47:27
    Erik Spady is kiülhet két percre miután bottal lökte Gőz Balázst.
     
    46:48
    A Miskolc gólt szerzett!
    Hamar gólra váltja az emberelőnyt a hazai csapat! Tóth Adrián passzol a bal szélről, a kapuval egyvonalból a hosszún érkező GŐZ BALÁZS elé, aki kapásból, közvetlen közelről be is vágja a korongot a kapuba! 7-0!
     
    46:39
    Gecse Hugó kap kettő perces büntetést gáncsolásért.
     
    Véget ér a második harmad! A miskolciak újabb három góllal terhelték meg Raitums kapuját, ezzel eldöntve minden még nyitott kérdést. A harmadik harmad ezek után formalitásnak is nevezhető, az egyetlen lényegesnek mondható kérdés az, hogy sikerül-e Duschek Dávidnak kapott gól nélkül megúsznia a meccset. Tartsanak velünk, a negyedóra múlva kezdőd harmadik harmadban, ahol ez kiderül!
     
    39:09
    A Miskolc gólt szerzett!
    Amint lejárt az első kiállítás, újabb gólt lő a Miskolc! Szép összjáték végén Hajós Roland passzol balról keresztbe, TYLER METCALFE pedig kényelmesen belőheti a jobb alsóba a pakkot! 6-0!
     
    38:00
    Raitums a játék késleltetéséért kap kettő percet, Bíró Ottó ül le helyette a padra.
     
    37:05
    Farkas Tamás kap büntetést: kettő perc, botfogásért.
     
    29:23
    A Miskolc gólt szerzett!
    Megvan az ötödik is a Jegesmedvéknek! BECZE TIHAMÉR húz be balról a kapu elé, elviszi a kapus előtt is a korongot, majd visszafordulva, két méterről a jobb felsőbe lő! Szép egyéni teljesítmény, 5-0!
     
    27:36
    A Miskolc gólt szerzett!
    Megvan a játékrész első gólja! Fliszár Zalán iramodik meg a jobb szélen, keresztbe passzol az érkező KALVIN SAGERT elé, aki kapásból a rövid felsőbe vágja a pakkot! 4-0!
     
    Miskolczi lövését védte még Raitums, ezzel vége az első játékrésznek. A Miskolc magabiztosan játszik, hamar megszerezték a vezetést, majd növelték is előnyüket, így a Csíkszereda számára elég keservesnek ígérkezik a folytatás. Negyedóra múlva kezdődik a második harmad, tartsanak továbbra is velünk!
     
    18:21
    A Miskolc gólt szerzett!
    Ott a harmadik hazai gól! Tóth Adrián passzolja be erősen a kapu elé a korongot, KEEGAN DANSEREAU elsőre nem tud megfordulni, aztán mikor végül sikerül neki, akkor öt méterről, fordulásból a bal felsőbe húzza a korongot! 3-0!
     
    14:55
    Láda és Spady ülnek ki két percre, testreütésért.
     
    06:56
    A Miskolc gólt szerzett!
    Megduplázza előnyét a Miskolc! Nagy Krisztián passzol középre a jobb szélről, POPOVICS PATRIK érkezik, és finom mozdulattal elpöccinti Raitums mellett a pakkot, amely a jobb alsóban köt ki. 2-0!
     
    02:02
    A Miskolc gólt szerzett!
    Megvan a vezetés a hazaiaknak! Tóth Adrián közeli lövését védi Raitums, a kipattanóra HAJÓS ROLAND érkezik, aki három méterről, a fekvő kapus mellett a hálóba passzol. 1-0!

    Dénes Szarka

    Gólok és gólpasszok: 3. Hajós (Tóth, Dansereau), 7. Popovics (K., Sagert), 19. Dansereau (Tóth, Sagert), 28. Sagert (Fliszár, Gőz), 30. Becze (Metcalfe, Cohen), 40. Metcalfe (Hajós, Sagert), 47. Gőz (Tóth, Sagert), 56. Dansereau (Hajós, Tóth)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Duschek (Bálizs) – Boyle, Dudas, Metcalfe, Becze, Cohen – Gőz, Sagert, Hajós, Tóth, Dansereau – Láda B., Dósa, Popovics, Nagy K., Miskolczi – Ritó, Vojtkó, Roczanov, Szilágyi, Fliszár
    vezetőedző: Majoross Gergely

    HSC Csíkszereda: Raitums (Ruczuj) – Spady, Salló, Heffernan, Satek, Molnár Zs. – Bors, Papp, Mihály, Bíró M., Tranca – Nagy I., Gecse, Farkas, Bíró O., Molnár Z. – Geréb, Rokaly
    vezetőedző: Christer Dreberg

    Játékvezetők: Németh, Haszonits – Kormos, Székely

    Nézőszám: 1000