Leicester City – Newcastle United 3:0 (vége) | Aston Villa FC – Everton FC 3:2 (vége) | Liverpool F.C. – Queens Park Rangers 2:1 (vége)
Sunderland AFC – Southampton FC 2:1 (vége) | Swansea City – Stoke City 2:0 (vége) | West Ham United – Burnley FC 1:0 (vége)
Manchester United – West Bromwich Albion 0:1 (vége)
vége
West Ham United
1:0 (1:0)
Burnley FC
szombat 02.05.2015, 16:00 • Upton Park, London • Barclays Premier League
Prematch odds
     
    85
    Wallace közben utólag kapott egy sárga lapot egy korábbi szabálytalanságért.
     
    82
    Eddig tartott a második félidőhöz nem sokat hozzátevő, a tizenegyes előtt viszont megvillanó Valencia meccse. A rutinos Carlton Cole a helyén.
     
    81
    Dyche nem vár tovább az utolsó cseréjével sem: Wallace érkezik.
     
    79
    Változtat a Burnley is: Barnes helyén Sordell a pályán. Ezzel Ings kapott egy társat az utolsó tíz percre, nagyon úgy tűnik tehát, hogy Sean Dyche mindent egy lapra tesz fel.
     
    79
    Változtat Sam Allardyce. Nolan teljesen kifutotta magát, Nené a helyén a pályán.
     
    60
    Downing húz el a jobb oldalon, Mee érkezik keresztezni, Downing pedig átugorja a lábát, és nagyot zuhan, be a tizenhatosra. Sárga lapot is kap, színészkedésért. Némi kakaskodás is kialakul a felek között. Ránézésre valóban nem történt szabálytalanság, jó ítélet született.
     
    59
    Itt lehetne megint az újabb gól! Amalfitano megy el a bal oldalon, betör a tizenhatosra, majd visszateszi az érkező Nolan elé, aki tíz méterről laposan lő, Heaton pedig elképesztő bravúrral véd! Tüzijáték!
     
    58
    Arfieldnek brusztolnak be egy labdát balról, ő pedig háttal átveszi, és fordulásból kapura bombázza, a rövidnél helyezkedő Adrián pedig nagy bravúrral hárít lábbal, a lábáról pedig a hosszú sarok mellé perdül a labda. Itt volt az esély az egyenlítésre!
     
    57
    Óriási helyzet marad ki! Egy előreívelést Valencia csúsztat meg középen, a tizenhatos vonalán a kapunak háttal álló Nolan pedig lekészíti Amalfitanónak, aki kapásból, jobbal, szép mozdulattal centikkel tekeri a hosszú felső mellé a labdát.
     
    46
    Csak a vendégek mestere változtatott a szünetben, Keane a pályán.
     
    44
    Arfield tör előre egyedül óriási vehemenciával, keresztül a hazai térfélen, a gyorsvonatként szembejövő Noble pedig nyújtott lábbal érkezve tart rá a vendégjátékosra. Sárga lap, és Burnley-szabadrúgás, huszonkét méterre a hazai kaputól, kissé balról.
     
    41
    Valencia tarolja le Ingst a kezdőkörben egy felpattanó labdáért felugorva, szabadrúgás a Burnley javára. Valencia sárga lapot kapott a mozdulatért.
     
    33
    A remekül beívelt szögletet Barnes bólintja kapura nyolc méterről, Adrián leülve, valószínűtlen mozdulattal véd lábbal. Nagy egyenlítési lehetőség volt!
     
    29
    Itt az újabb nagy helyzet! Amalfitano vesz át futtában egy indítást, majd tíz méterről, jobbról kapura bombáz, Heaton azonban kiüti a rövid felsőbe tartó labdát!
     
    27
    Itt lehetne a második, de kimarad a ziccer! Downing iramodik meg a jobb szélen, majd öt méterre az alapvonaltól laposan középre gurít, a hosszú oldalon pedig teljesen üresen érkezik Valencia, azonban ahelyett, hogy a kapuba belsőzne, telibe találja a visszavetődő Heatont, akiről fölé perdül a labda! Hihetetlen!
    Mark NOBLE - 1:0
     
    24
    A West Ham gólt szerzett!


    Gól! Heaton elvetődik balra, Noble pedig higgadtan, laposan a jobb alsóba helyezi a labdát! Vezet a West Ham, és ráadásul emberhátrányban a Burnley!
     
    24
    Duff egyből piros lapot kap! Szigorú döntés!
     
    23
    Teljesen váratlanul büntetőhöz jut a West Ham! Valencia lépett meg a bal oldalon, néhány csel után fantasztikus lapos indítást küldött a védők mögé a tizenhatoson belülre, a berobbanó Kouyaténak, aki csinált egy visszacselt, Duff pedig rettenetes ütemben telibe találta a lábát. Jogos büntető!
     
    18
    Taylor kap remek labdát a bal oldalon, elhúz vele, és tizenhatról remekül íveli középre, az érkező Danny Ings pedig senkitől sem zavartatva előrevetődve fölé fejeli. Nagy helyzet volt!

    bayernfan

    Gólok: 24. Noble (bünt.)

    Lapok:   41. E. Valencia (WHU), 44. Amalfitano (WHU), 60. Downing (WHU) – 85. Wallace (BLY)   24. Duff (BLY)


    West Ham United: Adrián – Jenkinson, Collins, Burke, Cresswell – Nolan (C) (79. Nenê), Noble, Kouyaté – E. Valencia (82. Cole), Downing, Amalfitano.
    Cserék: Jääskeläinen – Jarvis, Nenê, O´Brien, Song, Oxford, Cole.

    Burnley FC: Heaton – Trippier, Duff, Shackell (C), Mee – Boyd (46. Keane), Arfield, Jones, Taylor (81. Wallace) – Barnes (79. Sordell) – Ings.
    Cserék: Gilks – Kightly, Wallace, Reid, Sordell, Jutkiewicz, Keane.