Oroszország – Szlovénia 5:3 (vége) | Ausztria – Svédország 1:6 (vége) | Fehéroroszország – Szlovákia 1:2 (hosszabbítás vége)
Kanada – Németország 10:0 (vége) | Dánia – Finnország 0:3 (vége) | Franciaország – Svájc 1:3 (vége)
vége
Franciaország
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Svájc
vasárnap 03.05.2015, 20:15A csoportos Világbajnokság • A csoport
Prematch odds
    Reto SURI - 1:3

     
    59:06
    Svájc gólt szerzett!


    Eldőlt! Brunner emeli ki a korongot a saját harmadából, az elöl meginduló Suri kézzel leveszi, maga elé teszi, majd az üres kapuba helyez. A franciák lest reklamálnak, valóban nehezen dönthető el, hogy a levegőben szálló korong, vagy a játékos ért-e előbb a harmadba. Ennek ellenére nincs videózás, megadják a gólt.
    Damien RAUX - 1:2

     
    48:30
    Franciaország gólt szerzet!


    Szépítenek a franciák! Egy gyors kontra végén Genoniról jön ki egy lövés, két francia is a kapu előtt kapar, a nagy kavarodásból végül Raux lövi be a kapuba a korongot. Megérdemelt gól, a franciák jóval aktívabbak a záró harmadban!
    Roman JOSI - 0:2

    Roman JOSI - 0:2

     
    21:23
    Svájc gólt szerzett!


    Gyönyörű gólt szerez Svájc! Nagyszerű kombináció végén Roman Josi kap középen Fialától korongot, elhúzza balra az elvetődő Huet mellett, és balról, éles szögből kilövi a hosszú sarkot!
    Denis HOLLENSTEIN - 0:1

    Denis HOLLENSTEIN - 0:1

     
    15:35
    Svájc gólt szerzett!


    Hamar ki is használja az előnyt, és a francia sorokban keletkezett zavart Svájc! Hollenstein ugrik ki középen, remek korongot kap, kézzel teszi maga elé, igazít egyet, majd lő, a korong a kivetődő Huet hasa alatt, a lábai között csúszik be a kapuba.

    bayernfan

    Gólok és gólpasszok: 49. Raux – 16. Hollenstein (Brunner, Josi), 22. Josi (Fiala, Blum), 60. Suri (Brunner)


    Franciaország: Huet (Hardy) – Manavian, Auvitu, Da Costa S., Roussel, Desrosiers – Besch, Hecquefeuille, Meunier, Treille S., Bertrand – Janil, Chakiachvili, Treille Y., Fleury, Da Costa T. – Dieude-Fauvel, Claireaux, Guttig, Lampérier
    Svájc: Genoni (Berra) – Streit, Du Bois, Hollenstein, Romy, Brunner – Blum, Josi, Fiala, Almond, Suri – Helbling, Grossmann, Bodenmann, Ambuhl, Bieber – Geering, Traschler, Schappi, Wieser