Atlético Madrid – Villarreal 1:0 (vége) | Barcelona – Real Betis 3:1 (vége) | Real Sociedad – Real Madrid 0:4 (vége)
Rayo Vallecano – Real Club Celta de Vigo 3:0 (vége)
vége
Rayo Vallecano
3:0 (1:0)
Celta de Vigo
szombat 05.04.2014, 22:00 • Estadio Teresa Rivero, Madrid • Primera División
Prematch odds
     
    60
    A Rayo Vallecano gólt szerzett!
    ALBERTO BUENO duplázott! A szabadrúgás után először még sikerült tisztázni, de az ismételt középre tett labda után Bueno talált a hálóba 7 méterről, éppen nem volt lesen! Trashorras második gólpasszát jegyezte.
     
    50
    A Rayo Vallecano gólt szerzett!
    ALBERTO BUENO tovább növelte a hazaiak előnyét! Hiába támadott a félidő elején a Celta, elveszítették a labdát a középpályán, Bueno a jobb oldalon kapta a labdát, és 15 méterről a kapu jobb oldalába lőtt laposan. Hozzá kell tenni, hogy csúnyán bevédte a vendégek kapusa, simán fognia kellett volna a rövid saroknál.
     
    25
    A Rayo Vallecano gólt szerzett!
    RUBEN ROCHINA megszerezte a vezetést a hazaiaknak! Egy felpattanó bal oldali beadást a túl odlalról, majdnem az alapvonalról vágott elemi erővel középre, a labda pedig egy védő lábáról a kapuba pattant!

    Sebestyén Bence

    Gólok: 25. Rochina, 50. Bueno, 60. Bueno

    Lapok:   40. Galvez (VLL), 73. Larrivey (VLL) – 90+3. Nolito (CVG)   64. Rat (VLL)


    Rayo Vallecano: Ruben – Rat, Ze Castro, Galvez, Arbilla – Niguez, Trashorras(67. Nacho) – Falque, Bueno(76. Viera), Rochina(55. Baena) – Larrivey
    Celta de Vigo: Rodriguez – Mallo, Lopez, Fotnas, Jonny – Fernandez(63. Bermejo), Krohn-Dehli, Orellana(46. Lopez) – Rafinha, Charles(69. Mina), Nolito

    Játékvezetők: Pedro Pérez Montero