Hajdúböszörményi TE – Ferencváros II. 3:3 (vége) | Cigánd – Tiszaújváros 4:1 (vége) | Létavértes SC – Putnok FC 0:1 (vége)
Budaörs – Nagyatádi FC 1:2 (vége)
vége
Hajdúböszörményi TE
3:3 (0:0)
Ferencvárosi TC II.
szombat 26.10.2013, 14:30 • Vásár téri stadion, Hajdúböszörmény • NBIII - Nyugati csoport
     
    89
    Majzik indult meg ismételten a jobb szélen, ám beadása hosszú a középen helyezkedő Péternek, a labda a balösszekötő vonalánál helyezkedő Marcinaskóhoz került, aki a bal felső fölé lőtt!
     
    87
    Támad a Ferencváros, a jobb szélen Kárász cselezget már a tizenhatoson belül, mikor lövését leblokkolta Lovas. A visszapattanó ismét Kárásznál landol, aki lepasszolja a jobb helyzetben lévő Piriknek, ő kapura helyez, ám bravúrosan ment a gólvonalról Nagy Zsolt!!!
    Hihetetlen véghajrá szemtanúi lehetünk!
     
    86
    Bogdanovic adta be a jobb szélről a labdát, az üresen álló Ungi lőhetett 5 méterről, ám lövése csúnyán a kapu fölé szállt! A lábában volt a győzelem!!
     
    82
    A Fradi gólt szerzett!

    GÓÓÓL!!
    HIHETETLEN!!
    Egy előreívelést követően PÉTER ANTAL kapott egy labdát, s egy szép cselsorozatot követően, a kapus mellett elhúzva a labdát gurított a hálóba, ezzel egalizálva az eredményt!!!
     
    79
    A Fradi gólt szerzett!

    GÓÓÓL!
    CSILUS TAMÁSNAK gurították le a szabadrúgást, aki laposan, a sorfal mellett, a jobb alsóba vágta a labdát, ezzel csökkentve hátrányukat!
     
    76
    Ismételten kettős csere következik, utoljára cserél a HTE; Szabó Márton helyére Kerek Balázs érkezett, míg a másik oldalon Csanálosi Patrik helyére Csilus Ádám érkezett.
     
    70
    Csere mindkét oldalon, a HTE-nél Gömze Antal helyére Éles Béla érkezett, míg a Fradinál Erdei Vince helyett Pirik Tamás érkezett.
     
    61
    A Fradi gólt szerzett!

    GÓÓL!
    PÉTER ANTAL végezte el a tizenegyest, s remekül lőtte el a jobb alsóba a labdát, a kapus bár rajta volt a lövésen, védeni már nem tudott, így szépít a Fradi!
     
    61
    TIZENEGYES AZ FTC-NEK IS!
    Lovas Márton rúgta fel Erdei Vincét a tizenhatoson belül, ezért járt a büntető!
     
    59
    A Hajdúböszörmény gólt szerzett!

    GÓÓL!
    IGOR BOGDANOVIC egy gyönyörű Panenka-s mozdulattal az elvetődő Rácz helyére rúgta a büntetőt, ezzel növelve 3 gólosra csapata előnyét!
     
    57
    TIZENEGYES!!!
    Milovacot akasztotta meg Kónya, jogos a büntető!
     
    55
    Először cserélnek a hazaiak, Hokk Ádám helyére Ungi Lajos lépett pályára.
     
    54
    Csilus pontrúgása veszélyesen tartott a bal felső felé, ám Vasas szinte úszva a levegőben, hatalmas bravúrral hárított!
     
    50
    A Hajdúböszörmény gólt szerzett!

    GÓÓÓL!!ELKÉPESZTŐ!!!!!
    A középkezdés után közvetlen adta el egy FTC-játékos a labdát, amit IGOR BOGDANOVIC kaparintott meg, s remekül látta, hogy kinn áll Rácz Gergő, a vendégek kapusa, s a félpályától eresztett meg egy távoli lövést, mely a visszahátráló kapus mögött pottyant a kapuba!
     
    49
    A Hajdúböszörmény gólt szerzett!

    GÓÓÓL!
    Egy kifejelt labdát LOVAS MÁRTON kaparintott meg, mellyel megiramodott a bal szélen, s a kijövő Rácz mellett lőtte el a hosszú sarokba a labdát.
    Vezet a Hajdúböszörmény!
     
    31
    Gömze kapott labdát a "kígyótéren", majd 18 méterről tüzelt, ám Rácz kifogta a labdáját.
     
    28
    Nagy Ádám eresztett el egy lövést 23 méterről, labdája a felsőlécen csattant!!!
     
    17
    Egy bedobást követően egy FTC játékos csúsztatta meg a labdát, ami Csanálosi elé került, ő pedig 6 méterről Vasasba rúgta a labdát!
     
    13
    Egy előreívelést követően Péter Antal vezethette rá Vasasra a labdát, majd a HTE kapusa óriási bravúrral védte a Fradi támadójának lapos lövését!
     
    12
    Marcinaskó indult el a bal szélen, a HTE védői nem tudták megállítani, az alapvonalnál majd beadott az FTC támadója, labdáját 5 méterről Péter Antal a kapusba, Vasas Gergőbe rúgta!!!
     
    10
    Majzik húzott el a bal szélen, beadásáról kevéssel maradt le Marcinaskó! Óriási lehetőség előtt állt a Fradi, de ezúttal nem tudtak élni vele.
     
    8
    Majzik remekül lőtte el a szabadrúgást, a sorfal fölött veszélyesen tartott a bal alsó felé, de Vasas remekül állta a sarat, védeni tudott.
     
    7
    Lovas Márton buktatta Kárászt, jár a sárga lap.

    Nagy Gergő

    Gólok: 49. Lovas, 50. Bogdanovic, 59. Bogdanovic (bünt.) – 61. Péter (bünt.), 79. Csilus T., 82. Péter

    Lapok:   7. Lovas (HTE)


    Hajdúböszörményi TE: Vasas – Hokk(55.,Ungi), Nagy Zs., Buka, Lovas – Szabó, Arnóczki, Bogdanovic, Andorkó – Milovac, Gömze(70.,Éles)
    Ferencvárosi TC II.: Rácz – Majzik, Csilus, Csanálosi, Nagy Á. – Kónya, Marcinaskó, Péter, Kárász – Gyurácz, Erdei V.(70.,Pirik)

    Játékvezetők: Karakó Ferenc – Takács Attila, Márkus Péter

    Nézőszám: 150