Southampton FC – Manchester City 0:3 (vége) | Tottenham Hotspur – Everton FC 2:1 (vége)
vége
Tottenham Hotspur
2:1 (2:1)
Everton FC
vasárnap 30.11.2014, 17:00 • White Hart Lane, London • Barclays Premier League
Prematch odds
     
    Az első félidőben az Everton szerzett vezetést Mirallas bombagóljával. Ezt követően jött a válasz Eriksen okos góljával, és remek helyezkedésével. Még az első félidőben sikerült vezetést is szereznie a hazai csapatnak, Soldado remekül fejezte be a kontrát, szépen lőtte el Howard keze mellett a labdát a hálóba.

    A második félidőben nem sikerült egyenlítenie az Evertonnak, gólt nem láthattunk ebben a játékrészben. A Tottenham veszélyesebben játszott ebben a félidőben is. Remek meccs volt.

    A Tottenham otthon tartotta a három pontot. Köszönjük, hogy velünk tartottak Kedves Nézőink! (18:51:34)
     
    90+2
    Eriksen az ötödik hazai oldalon, aki besárgul.
     
    90
    Bentaleb is sárgalapot kapott.
     
    89
    Davies kapott sárgalapot Michael Olivertől.
     
    87
    Lamela kapott sárgát buktatásért.
     
    81
    A Tottenham utolsó cseréje. Soldadot váltja Paulinho.
     
    71
    Coleman lövése nem talált kaput, Lloris remekül jött, és még hozzátudott érni! Nagy mentés.
     
    70
    Dier folytatja Chiriches helyett.
     
    61
    Lamela is a pályán. Lennont váltotta.
     
    61
    Mirallas helyére McGeady érkezik.
     
    61
    Eto'o le, Osman be.
     
    60
    Mason lövése centikkel suhant el a felsőléc felett!
     
    56
    Chiriches cibálta meg ellenfelét. Jogos a sárgalap.
     
    Fordulatos, remek félidőt láthattunk. Mirallas brutális lövésével vezetett az Everton, majd volt kellő tartás a hazai csapatban, és Eriksen szép gólja után a hosszabbításban Soldado fejezte be a kontratámadást. Vezet a Tottenham 2:1-re. Nem unatkozhatunk. Reménykedjünk hasonló folytatásban! Tartsanak velünk továbbra is!
    SOLDADO - 2:1
     
    45+1
    A Tottenham gólt szerzett!

    Micsoda kontratámadás! ROBERTO SOLDADO kapott remek passzt, majd remekül teszi el Howard mellett, aki tehetetlen volt. Fordított a Tottenham!
     
    43
    Mirallas kapott sárgalapot.
     
    37
    Besic fejelte haza röviden, Soldado nem tudta elpöccinteni Howard mellett. Óriási mázlija volt az Evertonnak, hogy ez kimaradt!
    ERIKSEN - 1:1
     
    21
    A Tottenham gólt szerzett!

    Kane lövését Howard kitolta, de rossz helyre! CHRISTIAN ERIKSEN remekül helyezkedett, majd higgadtan belőtte bal lábbal a hosszú alsóba a labdát, a védők nem értek vissza, és a kapus tehetetlen volt.
    MIRALLAS - 0:1
     
    15
    Az Everton gólt szerzett!

    KEVIN MIRALLAS brilliáns gólt lőtt. A játékos tolt egyet a labdán majd 20 méterről jobbal védhetetlenül tekert a bal felsőbe. 1:0 az Evertonnak!
     
    A Premier League 13. fordulójában a Tottenham csapata fogadja az Evertont.

    A Tottenham csütörtökön érdekelt volt az Európa Ligában, ahol a Partizant verték meg 1:0-ra, és vezetik a C csoport tabelláját.
    A bajnokságban jelenleg csak a tizedik helyen a csapat. Öt győzelem, két döntetlen, öt vereség a mérlegük. Hazai környezetben gyengélkedik igazán a csapat. Hat meccsből két győzelem, és négy vereség!

    Az Everton is szintén az Európa Ligában volt érdekelt csütörtökön, ahol a Wolfsburghoz utaztak. Taktikus, okos játékkal nyertek Németországban 2:0-ra. Ők a H csoportot vezetik, tehát szintén jól szerepelnek az Európai kupa porondon. A bajnokságban a Tottenham előtt vannak a kilencedik helyen. Négy győzelem, öt döntetlen, három vereség a mérlegük, szintén 17 pontjuk van nekik is. Idegenben hat meccsen kétszer nyertek, három x, és egyetlen vereség csupán, ez nem mondható rossznak. Gólkülönbségük idegenben 10:7.

    A két csapat tavalyi meccsein otthon nyert a Spurs 1:0-ra, előtte az első meccsen pedig 0:0-át játszottak Liverpoolban, az Everton otthonában. A meccs minden fontos mozzanatáról beszámolunk Önöknek! Tartsanak velünk!

    SportLackó93

    Gólok: 21. Eriksen, 45+1. Soldado – 15. Mirallas

    Lapok:   56. Chiriches (TOT), 87. Lamela (TOT), 89. Davies (TOT), 90. Bentaleb (TOT), 90+2. Eriksen (TOT) – 43. Mirallas (EVE)


    Tottenham Hotspur: Lloris(C) – Davies, Vertonghen, Fazio, Chiriches ( 70' Dier ) – Bentaleb, Mason – Eriksen, Kane, Lennon ( 61' Lamela ) – Soldado ( 81' Paulinho )
    Cserék: Vorm – Chadli, Dembele, Dier, Kaboul ,Lamela, Paulinho

    Edző: M. Pochettino

    Everton FC: Howard – Coleman, Jagielka (C), Distin, Baines – Barkley, Besic, Barry, Mirallas ( 61' McGeady ) – Eto'o ( 61' Osman ) – Lukaku
    Cserék: Robles – Atsu, Garbutt, Hibbert, McGeady, Osman, Pienaar

    Edző: R. Martinez

    Játékvezetők: Michael Oliver