RCD Espanyol – Granada 2:1 (vége) | Sevilla – SD Eibar 0:0 (vége) | Atlético Madrid – Villarreal 0:1 (vége)
Real Sociedad – Athletic Bilbao 1:1 (vége)
vége
Atlético Madrid
0:1 (0:0)
Villarreal CF
vasárnap 14.12.2014, 19:00 • Estadio Vicente Calderón • Primera División
Prematch odds
     
    Az Atletico – Villarreal meglepetéssel zárult. Az első félidőben nem volt túl sok esemény, a másodikban azért megélénkült a játék.

    Az 51. percben Vietto lövése kerülte el centikkel a kaput. Az 57. percben Mandzukic hagyott ki ordító helyzetet, de Asenjo remekül védett. Az 58. percben Mandzukic fejes gólja érvénytelen, hiszen a támadó előtte lökött! A 72. percben kettő az egy ellen mehetett a Villarreal, de Vietto hosszan tolta meg, és Moya kivetődve megszerezte a labdát. Vietto a 85. percben már nem hibázott. Godint befűzte, majd higgadtan tette el Moya mellett a labdát. Ő volt a meccs embere, és az ó gólja döntött a három pont sorsáról! Köszönjük figyelmüket! (20:49:59)
     
    89
    A gólszerző Vietto lement, helyette Rukavina a pályán.
     
    87
    Koke kapott sárgát durvaság miatt.
    VIETTO - 0:1
     
    85
    A Villarreal gólt szerzett!

    LUCIANO VIETTO gólt lőtt. Godint befűzte, majd jó 16 méterről ellőtte Moya mellett, egyenesen a kapu bal oldalába! Érik a meglepetés, vezet a Villarreal!
     
    82
    Cheryshev hatalmas lövését bravúrral védte Moya. Szöglet!
     
    76
    Suarez érkezett Arda Turan helyére.
     
    72
    Mekkora helyzet! Két Villarreal játékos vihette egy madridi védőre. Vietto kapott remek labdát, és teljesen üresen volt 16 méterre a kaputól, azonban hosszan tolta meg és Moya kivetődve megszerezte a játékszert!
     
    70
    Gabi helyére érkezett Cerci.
     
    66
    Uche helyére Gomez érkezett.
     
    63
    Trigueros helyére érkezik Pina.
     
    63
    Garcia helyére érkezik Griezmann.
     
    58
    A gól érvénytelen! Turan beadására Mandzukic érkezett, és fejelt gólt, de előtte lökött! Jöhet a Villarreal.
     
    57
    Gabi lövés helyett lágyan a hosszúra ivelte, majd a visszafejelt labdára üresen érkezett Mandzukic, aki a kapusba lőtte! A meccs legnagyobb helyzete!
     
    55
    Trigueros rúgta fel Gabit. Sárgalapot ért ez Pedro Perez Monteronál.
     
    51
    Vietto lövésre szánta el magát. A labda a bal kapufától centikkel szállt el. Közel volt a gólhoz a vendég csapat!
     
    Elég gyenge első félidőn vagyunk túl. Gólt nem láthattunk. A próbálkozások száma 5:1, ebből kapura mindkét oldalon egy volt. A 38. percben Tiago hagyta ki a legnagyobb lehetőséget. 11 méterről kapásból lőtt, lövését bravúrral tolta ki a bal alsóból Asenjo. Reménykedjünk a jobb folytatásban! Tartsanak velünk!
     
    44
    Juanfran kezezett, sárgalap a jutalma.
     
    41
    Mandzukic sárgát kapott könyöklés miatt.
     
    41
    dos Santos kapott sárgalapot Mandzukic buktatásáért.
     
    38
    A jobb szélről érkező beadást Tiago egyből rálőtte. A bal alsóból bravúrral szedte ki Asenjo. Szöglet!
     
    28
    Arda Turan felrúgta Viettot. Jogos a sárgalap.
     
    18
    Legurított labda, Koke pedig rádurrantotta jó 30-ról. Lövése nem talált kaput, de nem sokat tévedett! Az eddigi legnagyobb lehetőség.
     
    17
    Uche kapott sárgát Godin buktatásáért.
     
    A Primera Divison 15. fordulójának egyik rangadóját rendezik szombat este 19.00-kor. A címvédő Atletico Madrid fogadja a Villarreal csapatát.

    Az Atletico hétközben a Bajnokok Ligájában volt érdekel, ahol döntetlen játszott Torinoban, a Juventus vendégeként. A csapat ezzel csoportelsőként jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba. A spanyol bajnokságban a harmadik helyen találhatóak, négy pont a lemaradás a városi rivális Real Madriddal szemben. Otthon tavalyi remek hazai teljesítményét megtartotta a csapat, és idén is bombaformában vannak otthon. Hét meccsből hatot nyertek, egy döntetlen mellett. Ki még nem kapott a csapat a Vicente Calderonban! Legutóbb áprilisban nem lőttek gólt otthon, a Chelsea elleni BL mérkőzésen.

    A Villarreal csütörtökön érdekel volt az Európa Ligában is, ahol Ciprusban az Apollon vendégeként nyertek 2:0-ra, ezzel a csoport másodikként továbbjutott a csapat.
    A bajnokságban a hatodik helyre jött fel a csapat, legutóbbi három meccsüket megnyerték, ennek köszönhető, hogy ismét Európa Ligát érő helyen található a sárga tengeralattjáró. Idegenben hét meccsen mindössze egyszer kaptak ki, három döntetlen, és három győzelem mellett. Gólkülönbségük 10:5 idegenben.

    A két csapat a tavalyi szezonban mindkét meccsen kiélezett küzdelmet mutatott. A Villarreal otthonában 1:1-es döntetlen született, míg a madridi csapat otthonában 1:0-ás szoros, remek meccsen otthon tartotta a három pontot az Atletico. A mérkőzés esélyese az Atletico Madrid, de ha valaki, akkor a Villarreal képes lehet borsot törni D. Simeone csapatának orra alá. A meccs minden fontos mozzanatáról élőben tudósítunk Önöknek! Tartsanak velünk!

    SportLackó93

    Gólok: 85. Vietto

    Lapok:   28. Turan (ATM), 41. Mandzukic (ATM), 44. Juanfran (ATM), 87. Koke (ATM) – 17. Uche (VLR), 41. Santos (VLR), 55. Trigueros (VLR)


    Atlético Madrid: Moya – Siqueira, Godin, Miranda, Juanfran – Turan ( 76' Suarez ) , Tiago, Gabi (C) ( 70' Cerci ) , Koke – Mandzukic, Garcia ( 63' Griezmann )
    Cserék: Oblak – Cerci, Gamez, Gimenez, Griezmann, Rodriguez, Suarez

    Edző: D. Simeone

    Villarreal CF: Asenjo – Gaspar, Paulista, Ruiz, Costa – dos Santos, Trigueros ( 63' Pina ) , Bruno (C), Cheryshev – Vietto ( 89' Rukavina ) , Uche ( 66' Gomez )
    Cserék: Juan – Dorado, Gomez, Marin, Moreno, Pina, Rukavina

    Edző: M. Garcia

    Játékvezetők: Pedro Pérez Montero