Szlovákia – Dánia 4:3 (2:1 szétlövés után) | Svájc – Ausztria 3:4 (0:1 szétlövés után) | Fehéroroszország – Szlovénia 4:2 (vége)
Franciaország – Németország 1:2 (vége) | Norvégia – USA 1:2 (vége) | Lettország – Csehország 2:4 (vége)
vége
Lettország
2:4 (1:0, 1:3, 0:1)
Csehország
szombat 02.05.2015, 20:15A csoportos Világbajnokság • A csoport
Prematch odds
    Jakub VORACEK - 2:4

    Jakub VORACEK - 2:4

     
    45:28
    Csehország gólt szerzett!


    Abban a pillanatban, hogy letelt az egyik büntetés, Voracek bevarrta Csehország negyedik gólját! Körbeadogatták a lett háromszöget, majd a Philadelphia Flyers támadója jobbról kilőtte a hosszú sarkot, Masalskis tehetetlen volt! Kétgólos cseh előny, először a meccsen! Ezzel, mivel már pont letelt az egyik büntetés, Lettország ki is egészült.
    Jaromir JAGR - 2:3

    Jaromir JAGR - 2:3

     
    32:43
    Csehország gólt szerzett!


    Vezet Csehország! Jagr kapott balról remek centerezést, és a veterán támadó kapásból a kapuba vágta a korongot! Remek a csehek előnykihasználása! Ráadásul az öt perces büntetés miatt továbbra is emberelőnyben maradnak!
    Jan KOVAR - 2:2

    Jan KOVAR - 2:2

     
    24:24
    Csehország gólt szerzett!


    Nem kellett sok hozzá, hogy éljenek a csehek az emberelőnnyel! Kovarra játsszák ki a figurát, aki balról, hasonló helyről mint REdlihs a túloldalon, a rövid felsőbe bombáz Masalskis felett! Újra egyenlő, tombol a csarnok! Lettország ezzel kiegészül.
    Mikelis REDLIHS - 2:1

    Mikelis REDLIHS - 2:1

     
    23:18
    Lettország gólt szerzett!


    A kontra, amit elképesztően jól csinálnak! Redlihs kap korongot a bal oldalon, kifele húz, majd a bedobókörtől lövést ereszt meg, ami Salak mellett a jobb kapuvasról a hálóba vágódik! Újra vezetnek a lettek, hihetetlen!
    Michal JORDAN - 1:1

     
    22:01
    Csehország gólt szerzett!


    Amint ezt leírtuk, csak áttörték azt a bizonyos reteszt! Jordan a kék vonalról, középről eresztett meg káprázatos bombát, ami úgy húzott a bal felső sarokba, mintha zsinóron húzták volna! Nem ért hozzá senki, gyönyörű távoli gól!
    Kaspars DAUGAVINS - 1:0

    Kaspars DAUGAVINS - 1:0

     
    13:13
    Lettország gólt szerzett!


    Ott a lett vezető gól! DAUGAVINS kap óriási korongot Darzinstól a cseh harmad határán, átveszi, lő, a korong pedig a kivetődő Salak mammutjáról a kapuba csorog. Meglepetés!

    bayernfan

    Gólok és gólpasszok: 14. Daugavins (Darzins), 24. Redlihs (Sprukts) – 23. Jordan (Cervenka, Novotny), 25. Kovar (Nakladal, Erat), 33. Jagr (Erat, Kovar), 46. Voracek (Kovar, Nakladal)


    Lettország: Masalskis (Mustukovs) – Jerofejevs, Redlihs, Bukarts, Sprukts, Redlihs – Sotnieks, Galvins, Darzins, Daugavins, Dzerins – Sirokovs, Cibulskis, Saulietis, Berzins, Cipulis – Jass M., Skvorcov, Abols, Jass K.
    Csehország: Salak (Pavelec) – Nemec, Hejda, Voracek, Sobotka, Erat – Kolar, Nakladal, Jagr, Kovar Jan, Klepis – Caslava, Jordan, Cervenka, Novotny, Smolenak – Krejcik, Simon, Koukal, Zatovic.