Gyirmót – Tatabánya 4:0 (vége) | Budaörs – Soroksár 1:2 (vége) | Debreceni VSC – KTE-Phoenix Mecano 4:6 (vége)
Cigánd – MFK Vel'ké Kapušany 3:1 (vége) | Tatabánya – Kaposvári Rákóczi FC 0:2 (vége) | Debreceni VSC – Balmazújváros 3:0 (vége)
Tisza Volán SC – Orosháza FC 2:1 (vége)
vége
Debreceni VSC
4:6 (2:0)
KTE-Phoenix Mecano
szombat 01.02.2014, 12:30 • Debreceni Labdarúgó Akadémia, Debrecen-Pallag • Felkészülési mérkőzések
     
    85
    A Loki gólt szerzett!
    A tizenegyest DALIBOR VOLAŠ a balra vetődő Polekszics mellett a kapu közepébe bombázta, 4-6! Igazi gólparádé!
     
    78
    A Kecskemét gólt szerzett!
    Hihetetlen, ez már a hatodik kecskeméti gól a második félidőben! Egy előrevágott labdára BALÁZS ZSOLT startolt és 15 méterről, kissé jobbról a kilépő Novakovics felett a kapuba emelt, 3-6!
     
    74
    A Kecskemét gólt szerzett!
    PEKÁR LÁSZLÓ kapott egy kiváló indítást balról, majd egy az egyben volt Novakoviccsal, az első lövését a szerb kapus védte, de az ismétlést már könnyedén 7 méterről a jobb alsóba passzolta a kecskeméti középpályás, 3-5!
     
    72
    A Kecskemét gólt szerzett!
    BALÁZS ZSOLT volt az ítéletvégrehajtó és magabiztosan a bal alsó sarokba helyezett, Novakovics a másik irányba vetődött, 3-4!
     
    65
    A Kecskemét gólt szerzett!
    De még milyen veszélyes! BALÁZS ZSOLT küldte a 22 méteres szabadrúgást kapura, a labda laposan a sorfal mellett és Novakovics hóna alatt a jobb alsóba vágódott!
     
    58
    A Loki gólt szerzett!
    DALIBOR VOLAŠ végezte el a büntetőt és magabiztosan a jobb alsó sarokba helyezett! Mesterhármas, 3-2!
     
    56
    A Kecskemét gólt szerzett!
    PEKÁR LÁSZLÓ tűzte rá a szabadrúgást 30 méterről, a labda középre ment, de Novakovics nem tudta megfogni a kellemetlen ívben szálló játékszert, így a hóna alatt a kapuba pattant az. Erősen potyaízű gól volt, 2-2!
     
    50
    A Kecskemét gólt szerzett!
    Nagy került előnybe Ludánszkival szemben a bal oldalon, majd középre tette a játékszert a második hullámban érkező PEKÁR LÁSZLÓnak, aki 14 méterről, bal belsővel a kapu bal alsó sarkába lőtt, 2-1!
     
    33
    A Loki gólt szerzett!
    Kovács viharzott el ismét a jobb oldalon remekül, majd mintaszerű beadása DALIBOR VOLAŠt találta meg, aki az ötösről könnyedén, senkitől sem zavartatva fejelt a kapu jobb oldalába, 2-0!
     
    8
    A Loki gólt szerzett!
    Kovács távoli lövését Polekszics rossz helyre, az üresen érkező DALIBOR VOLAŠ elé ütötte, aki két lépésről könnyedén passzolta a labdát a kapu jobb oldalába, 1-0!

    Salacz Bence

    Gólok: 8. Volaš, 33. Volaš, 58. Volaš (bünt.), 85. Volaš (bünt.) – 50. Pekár, 56. Pekár, 65. Balázs, 72. Balázs (bünt.), 74. Pekár, 78. Balázs


    Debreceni VSC: Novakovics – Ludánszki, Máté, Mészáros, Vadnai (62. Ferenczi) – Kovács, Mihelič, Zsidai, Szécsi – Kulcsár, Volaš
    Cserék: Slakta – Ferenczi (62.), Króner, Kertész, Berdó

    KTE-Phoenix Mecano: Polekszics – Póti (64. Sztehlik), Karan, Farkas, Forró (73. Komáromi) – Szabó (46. Bulajics), Pekár, Patvaros, Nagy (64. Dudás) – Simon (54. Eisenberg), Balázs
    Cserék: Németh – Bulajics (46.), Eisenberg (54.), Komáromi (73.), Dudás (73.), Sztehlik (64.)

    Játékvezetők: Solymosi Péter – Berettyán Péter, Horváth Róbert