Sunderland AFC – Southampton FC 2:2 (vége) | Arsenal FC – Fulham FC 2:0 (vége) | Crystal Palace – Stoke City 1:0 (vége)
Manchester City – Cardiff City FC 4:2 (vége) | Norwich – Hull City 1:0 (vége) | West Ham United – Newcastle United 1:3 (vége)
Liverpool F.C. – Aston Villa FC 2:2 (vége)
vége
Manchester City
4:2 (2:1)
Cardiff City FC
szombat 18.01.2014, 16:00 • Etihad Stadion, Manchester • Barclays Premier League
Prematch odds
     
    90+3
    A Cardiff gólt szerzett!

    Szögletet végeztek el bal oldalról a vendégek. A kapu elé tekert labda mindenki mellett elszállt, érkezett FRAIZER CAMPBELL, aki egészen közelről kapuba bombázza a lasztit.
     
    90+2
    Noone cselez befelé, majd ereszt el a hosszú sarok irányába egy életerős löketet 17 méterről, Hart nagyot véd!
     
    89
    Milner fut el a bal oldalon, majd a kapu előterébe verekedi be magát, s az oldalhálót lövi ki. Lövését blokkolták, szöglet következik.
     
    82
    Navas le, Clichy be.
     
    80
    Silva helyett Milner a pályán.
     
    79
    A City gólt szerzett!

    SERGIO AGÜERO eldönti a találkozót! Az argentin játékos remek egyéni megmozdulást mutat be, megbolondítja védőjét, majd az ötös sarkáról kilövi a rövid felsőt!
     
    78
    Gunnarsson helyén Eikrem.
     
    77
    A City gólt szerzett!

    YAYA TOURÉ kétgólosra növeli csapata előnyét! Az elefántcsontparti klasszis a saját térfeléről indul, kényszerítőzik Agüeroval, majd a tizenhatos határáról megereszt egy lövést, mely Marshall kapujának jobb sarkában köt ki.
     
    74
    Džeko ugratta ki Agüero-t, aki betört a tizenhatoson belülre, majd addig táncoltatta a védőit, míg lövésig nem jutott. A labda azonban kapu fölé szállt.
     
    74
    Kolarov szabálytalankodik sárga lapot érően.
     
    68
    Whittingham le, Bellamy be.
     
    68
    McNaughton helyén John.
     
    65
    Egy ügyes vendégkontrát láthattunk. Noone futott el, majd tüzelt 22 méterről kapura, Hartnak nagyot kellett nyújtózkodnia, bravúrral védett!
     
    62
    Negdero le, Agüero be.
     
    61
    Silva hatalmas helyzetet hagyott ki! Džekotól kapott egy remek passzt, betört az ötös sarkára, de keresztbe lövi a kaput! Centiméterek hiányoztak!
     
    56
    Hart véd nagyot! Campbell közeli fejesét hárította reflexmozdulattal!
     
    35
    Džeko esik el a tizenhatoson belül, de a bíró sípja néma marad, nincs büntető.
     
    33
    A City gólt szerzett!

    Villámgyorsan visszaveszi előnyét a manchesteri gárda! Džeko fut el a bal oldalon, majd köt le három védőt, mindenki azt hiszi, hogy lőni fog a bosnyák, de ő inkább passzol az egyedül érkező társának, JESUS NAVAS pedig köszöni szépen és kilövi a hosszú sarkot!
     
    30
    A Cardiff gólt szerzett!

    Egyenlítenek a vendégek! Gunnarsson fut el a jobb oldalon, majd passzol CRAIG NOONE-nak, aki csinál egy higgadt cselt, becsapja a védőjét, majd kilövi Hart kapujának jobb oldalát.
     
    24
    Itt a következő hazai helyzet! Negredo kap remek kiugratást, betör a tizenhatoson belülre, célba veszi a hosszú sarkot, de 13 méterről kapu mellé bombáz!
     
    21
    Újabb nagy hazai helyzetet láthattunk! Negredo kap egy remek kiugratást, majd emelné át a kifutó Marshall kapuson a labdát, azonban a portás még beleér a labdába és szögletre tisztáz!
     
    18
    Negredo csúszik oda csúnyán ellenfelének, jutalma egy sárga lap.
     
    14
    A City gólt szerzett!

    Megtört a jég! EDIN DŽEKO lő kapura egy visszagurított labdát, melyet Silvatól kapott. Öt méter távolságból leadott lövésénél azonban nem a legjobban találja el a játékszert, ennek ellenére labda éppen csak túljut a gólvonalon, mire tisztázni tudnak a vendégek.
     
    9
    Dzeko kap remek passzt, majd tüzel 14 méterről. A labda a kapu bal oldalába tart, de Marshall bravúros mozdulattal védeni tud.
     
    1
    Egy hatalmas helyzettel kezdődik a találkozó! Silva adott be jól balról, de Dżeko elől nagyot mentett McNaughton, azonban a labda Navas elé került, aki a kapu torkába mellé bombáz!

    Gólok: 14. Džeko, 33. Navas, 77. Touré, 79. Agüero – 30. Noone, 90+3. Campbell

    Lapok:   18. Negredo (MAC), 74. Kolarov (MAC)


    Manchester City: Hart – Kompany, Demichelis, Zabaleta, Kolarov – García, Silva (80. Milner), Touré, Navas (82. Clichy) – Negredo (62. Agüero), Džeko
    Cserék: Lescott, Milner, Aguero, Clichy, Fernandinho, Pantilimon, Nastasić

    Cardiff City FC: Marshall – Turner, McNaughton (68. John), Catherine, Caulker – Whittingham (68. Bellamy), Medel, Mutch, Gunnarsson (78. Eikrem), Noone – Campbell
    Cserék: Hudson, Odemwingie, Bo-Kyung Kim, Eikrem, Lewis, Bellamy, John

    Játékvezetők: Swarbrick – Betts, Halliday

    Nézőszám: 47 213