Real Betis – Real Madrid 0:5 (vége) | Elche CF – Rayo Vallecano 2:0 (vége) | Granada – CA Osasuna 0:0 (vége)
RCD Espanyol – Real Club Celta de Vigo 1:0 (vége)
vége
Real Betis Balompié S.A.D.
0:5 (0:3)
Real Madrid
szombat 18.01.2014, 16:00 • Benito Villamarín, Seville • Primera División
Prematch odds
     
    90+2
    A végén még egy nagy Ronaldo lövés 18 méterről, Andersen beleöklöz, majd szerencséjére nem érkezik senki így kivetődik és megfogja!
     
    90
    Real Madrid gólt szerzett!!Marcelo pörgeti fel a labdát Ronaldo elé, aki egy ollózó mozdulattal kapura rúgja, de elakad egy védőben, majd a csereként beállt MORATA elé pattan a labda, aki a kaputól 3 méterre a könnyedén a bal alsóba passzol.
     
    78
    Reyes helyén José Caro a pályán!
     
    78
    Chica teríti le Nachot a középpályán, sárga lap!
     
    77
    A harmadik gól szerzője, Benzema hagyja el a pályát, a helyén Alvaro Morata!
     
    73
    Sergio Ramos helyett, a ma 24. születésnapját ünneplő Nacho a pályán!
     
    70
    Di Maria helyén a pályán Illarramendi!
     
    64
    Ronaldo tör be a kapu elé, elfektet három védőt, majd hosszan tolja meg a labdát és Andersennél köt ki a labda.
     
    62
    Real Madrid gólt szerzett!!DI MARIA is gólt szerezz! Modrić teszi középre a szögletet, a beadást kifejelik a védők, majd Di Maria jó 30-ról kilövi a jobb alsót, ebben nagyon benne volt a kapus! 4-0!
     
    56
    Castrot váltja le Vadillo. Castronak nagyon nem tetszik edzője döntése, lassan lebiceg a pályáról, majd egyből az öltözőbe vonul.
     
    53
    Ronaldo kap jó indítást Ramostól! Átveszi a kaputól 20 méterre, tol rajta egyet, majd a kapussal szemben ellövi, Andersen azonban nagyot véd, kiszedi a jobb sarokból. Szöglet következhet.
     
    45+1
    Real Madrid gólt szerzett!!BENZEMA szerezz könnyed gólt! Modrić fektet el a büntetőterületen belül 2 védőt, majd lekészíti a franciának, aki a kilövi a bal alsót, ezzel 3-0!
     
    43
    Modrić ad nagyszerű indítást Carvajalnak, aki egyből középre teszi Benzemának, Ő tol rajta egyet, de hosszan. Hagyni kellett volna Balenek, teljesen üresen lőhetett volna 15 méterről.
     
    40
    Ramos rúg luftot a bal szélen, Baptistao elveszi tőle és beindul a kapu elé! Bepasszolja a tizenhatoson belül, ahol Castro érkezik és nem sokkal, de pár centiméterrel lemarad!
     
    27
    Sevilla kap lapot lerántásért.
     
    26
    Real Madrid gólt szerzett!!GARETH BALE nagyszerűen elvégzett szabadrúgásából kezdhetnek újra közepet a hazaiak! A 25 méteres távról Bale a jobb felsőbe küldte, amit a kapusnak esélye sem volt védeni!
     
    24
    Ronaldo tör be a tizenhatoson belülre, megcsinálja magának a helyet, majd lő... Mellé, nem sok hiányzott, a portugál ezt a helyzetet most nagyon elpuskázta!
     
    20
    Sergio Ramos kap sárga kártyát veszélyes játékért, csúnyán odarúgott ellenfelének.
     
    11
    Real Madrid gólt szerzett!!RONALDO egy pontos passz után leveszi a labdát a kígyónál, ahonnan kapura is ereszti és egy bődületes lövéssel kilövi a jobb felső sarkot, 1-0!

     
    8
    Di Maria kicsiben játssza be a szögletet, majd társa beíveli és érkezik is rá Pepe, aki óriási helyzetet puskáz el, a kaputól mindössze öt méterről mellé fejelt!
     
    4
    Marcelo rúgott oda nagyon csúnyán ellenfelének, örüljön, hogy megúszta lap nélkül!

    Gólok: 11. Ronaldo, 26. Bale, 45+1. Benzema, 62. Maria, 90. Morata

    Lapok:   27. Sevilla (RBE), 78. Chica (RBE) – 20. Ramos (RMA)


    Real Betis Balompié S.A.D.: Andersen – Chica, Paulao, Amaya, Didac – Reyes(Caro, 78), Matila, Sevilla(Juanfran, 63), Castro(Vadillo, 56) – Baptistao, Molina
    Real Madrid: Lopez – Marcelo, Ramos(73, Nacho), Pepe, Carvajal, Di Maria(70, Illarramendi), Alonso, Modrić – Ronaldo, Benzema(77, Morata), Bale

    Játékvezetők: Ignacio Iglesias Villanueva