Pécsi MFC – Kozármisleny 0:1 (vége) | III. kerület – 2:2 (vége) | Mórahalom VSE – SZEOL SC 0:0 (tör.)
Szolnok – FC Hatvan 2:0 (vége) | Győr – OFC Russel Gabčíkovo 0:0 (tör.) | Ferencvárosi Torna Club – Senica 4:1 (vége)
Dunaújváros – Szigetszentmiklós 1:2 (vége)
törölve
Mórahalom VSE
0:0 (-:-)
SZEOL SC
szombat 24.01.2015, 11:00 • Móradomb körúti stadion, Mórahalom • Felkészülési mérkőzések
     
    Az időjárási körülmények miatt a körülmények nem megfelelően a munkavégzésre, így a találkozóról nem tudunk tudósítani. Köszönjük a megértésüket! (10:22:03)
     
    Az őszi idényt követően a Magyar Kupában hazai pályán a Debreceni VSC-vel is összecsapó Mórahalom a Csongrád megyei bajnokság I. osztályának 4. helyén áll 30 ponttal, mindössze két pontnyira a dobogótól, de már kilenc ponttal lemaradva az éllovas hódmezővásárhelyiektől. A SZEOL SC számára nem sikerült jól az NB III Közép-csoportjának utolsó pár fordulója, így 19 pontjukkal a nagyon szoros mezőny 12. helyét foglalják el, mindössze 6 ponttal lemaradva a harmadik helyezett Dabastól.
     
    Csongrád megye egyetlen NB III-as csapata (a megye területén játszó egyetlen NB-s alakulat...) is megkezdi téli felkészülési mérkőzései hosszú sorát. Tóth Ákos csapata a közeli Mórahalom új arénájában, a megyei I. osztályban szereplő, de két éve még szintén NB III-as helyi csapat otthonában lép pályára. Mivel mindkét gárdának ez lesz az első téli edzőmeccse, alapvetően kísérleti jellegű játékra, sok futballista bevetésére, s könnyen lehet, hogy idény eleji formára számíthatunk majd...
     
    Üdvözöljük on-line oldalunkon. A mérkőzés 11:00 - kor kezdődik.

    Attila Varsányi

    Gólok:


    Mórahalom VSE:
    SZEOL SC: