West Bromwich Albion – Manchester United 0:3 (vége) | Cardiff City FC – Fulham FC 3:1 (vége) | Norwich – Stoke City 1:1 (vége)
Crystal Palace – Southampton FC 0:1 (vége) | Chelsea F.C. – Tottenham Hotspur 4:0 (vége)
vége
Cardiff City FC
3:1 (1:0)
Fulham FC
szombat 08.03.2014, 16:00 • Cardiff City Stadium, Cardiff • Barclays Premier League
Prematch odds
     
    71
    A Cardiff gólt szerzett!


    Noone csodálatos beadása a jobb oldalról érkezett ballal, középen hárman is érkeztek, közülük Mutch volt az aki kapura fejelt közvetlen közelről, Stekelenburg ezt még védeni tudta, de pont SASCHA RIETHERRE pattant, akiről fél méterről becsorgott a labda.
     
    67
    A Cardiff gólt szerzett!


    Az első szögletet még nem, de a második már gólt eredményez. Mutch végezte el a jobb oldalról a hosszún STEVEN CAULKER várta és fejelte kapura, Stekelenburg hiába ért bele, védeni már nem tudott.
     
    60
    A Fulham gólt szerzett!


    Karagounis bal oldali szögletét a rövidnél Heitinga fejelte kapura középen LEWIS HOLTBY kotor még bele és így került a kapuba. Egy sokkal jobb második félidőt látunk a második játékrészben.
     
    45+2
    A Cardiff gólt szerzett!


    Jobb oldalról egy hosszú beadás érkezett a túl oldalra, ott Noone egyből tette az alapvonalnál középre laposan, egy védőn megpattant, így STEVEN CAULKERNEK, aki a szöglet után elől maradt védeni tudott, könnyed dolga volt négy méterről az üres kapuba pofozni a labdát.

    Jankó Gergely

    Gólok: 45+2. Caulker, 67. Caulker, 71. Riether (öngól) – 60. Holtby

    Lapok:   55. Kim (CAR)


    Cardiff City FC: Marshall – Da Silva, Caulker, Turner (90. Theophile-Catherine), John – Medel (80. Eikrem), Noone, Mutch, Kim – Campbell (72. Daehli), Jones. Cserék: Cala, Theophile-Catherine, Lewis, Daehli, Eikrem, Bellamy, Zaha.
    Fulham FC: Stekelenburg – Riether, Heitinga, Hangeland, Riise (46. Kacaniklic) – Dejagah (50. Karagounis), Sidwell, Holtby, Richardson – Mitroglou, Woodrow (76. Bent). Cserék: Karagounis, Zverotic, Stockdale, Burn, Kacaniklic, Bent, Kvist.

    Játékvezetők: M. Atkinson