West Bromwich Albion – Manchester United 0:3 (vége) | Cardiff City FC – Fulham FC 3:1 (vége) | Norwich – Stoke City 1:1 (vége)
Crystal Palace – Southampton FC 0:1 (vége) | Chelsea F.C. – Tottenham Hotspur 4:0 (vége)
vége
Cardiff City FC
3:1 (1:0)
Fulham FC
szombat 08.03.2014, 16:00 • Cardiff City Stadium, Cardiff • Barclays Premier League
Prematch odds
     
    90
    Theophile-Catherine jön be a megsérült Turner helyére.
     
    82
    Hangeland tette a kapu elé a labdát, ami egészen az ötösig gurult el Sidwellig, aki be is fejelte a jobb alsóba, de lesen volt. Hozzá kell tenni, nem sokon múlott és a védők nagyon elaludtak.
     
    80
    Újabb csere a vendéglátóknál, Eikrem váltja Medelt.
     
    77
    Mitroglou fejelt rá egy balról beemelt labda után, de Marshall kapu fölé tolta a léc alól. Nagy védés volt!
     
    76
    És akit vártam, Ő a Fulham utolsó cseréje, Bent váltja Woodrow-ot.
     
    72
    Gól után csere a házigazdáknál, Campbell mára befejezte, Daehli érkezik a helyére.
     
    71
    A Cardiff gólt szerzett!


    Noone csodálatos beadása a jobb oldalról érkezett ballal, középen hárman is érkeztek, közülük Mutch volt az aki kapura fejelt közvetlen közelről, Stekelenburg ezt még védeni tudta, de pont SASCHA RIETHERRE pattant, akiről fél méterről becsorgott a labda.
     
    67
    A Cardiff gólt szerzett!


    Az első szögletet még nem, de a második már gólt eredményez. Mutch végezte el a jobb oldalról a hosszún STEVEN CAULKER várta és fejelte kapura, Stekelenburg hiába ért bele, védeni már nem tudott.
     
    60
    A Fulham gólt szerzett!


    Karagounis bal oldali szögletét a rövidnél Heitinga fejelte kapura középen LEWIS HOLTBY kotor még bele és így került a kapuba. Egy sokkal jobb második félidőt látunk a második játékrészben.
     
    55
    Kimé az első sárga a mérkőzésen Karagounist ütötte el.
     
    50
    Újabb csere a vendégeknél, Dejagah sérült meg Karagounis jön a helyére.
     
    49
    Felpörögtek az események, jobb oldalról ballal tekerte át a túl oldalra Jonesnak a labdát Noone, aki viszont négy méterről kapu mellé fejelt! Hatalmas gólszerzési lehetőség volt.
     
    47
    Holtby egy visszafejelt labdát küldött 17 méterről kapura, de Marshall észnél volt kapu mellé tolta a bal alsóba tartó lövést. Szöglet!
     
    46
    Csere a szünetben Kacaniklic érkezik Riise mára befejezte.
     
    45+2
    A Cardiff gólt szerzett!


    Jobb oldalról egy hosszú beadás érkezett a túl oldalra, ott Noone egyből tette az alapvonalnál középre laposan, egy védőn megpattant, így STEVEN CAULKERNEK, aki a szöglet után elől maradt védeni tudott, könnyed dolga volt négy méterről az üres kapuba pofozni a labdát.
     
    45
    Mutch jobbról adott középre laposan Jonesnak, a védőket meglepte ezt a megoldás, ugyanis mind túlfutottak rajta, Jones viszont lőtt tíz méterről, de Stekeleneburg védeni tudott! Hatalmas bravúr, Jones nem tudta helyezni. Szöglet!
     
    26
    Mutch a jobb oldalról a büntetőt területtől jobbra adott be, a tizenegyesponttál Jones várta teljesen üresen, erősen is fejelt, de pont a kapu közepébe bólintott, Stekelenburgnek csemege volt.
     
    22
    Noone vágott neki egy szólónak a Fulham térfelén, jobb oldalt kezdett el cselezgetni, majd elindult befelé a térfél felénél, húsz méterről laposan vállalta el a lövést végül, de nem találta el a kaput. Ügyesen csinálta, egészen a befejezésig.
     
    16
    Campbell bolondított meg mindenkit a bal oldalt, két vendég védőnek is túljárt az eszén mielőtt lőtt a tizenhatos sarkáról, Stekelenburg ütötte el a labdát a bal felsőből. Szépen csinálta a hazai csatár.
     
    11
    Heitinga egy jobb oldali szabadrúgást végzett el gyorsan a Cardiff térfelén, Dejagah-t szöktette, aki a 16-on belülről kiszorított helyzetből lőtt az oldalhálóba.

    Jankó Gergely

    Gólok: 45+2. Caulker, 67. Caulker, 71. Riether (öngól) – 60. Holtby

    Lapok:   55. Kim (CAR)


    Cardiff City FC: Marshall – Da Silva, Caulker, Turner (90. Theophile-Catherine), John – Medel (80. Eikrem), Noone, Mutch, Kim – Campbell (72. Daehli), Jones. Cserék: Cala, Theophile-Catherine, Lewis, Daehli, Eikrem, Bellamy, Zaha.
    Fulham FC: Stekelenburg – Riether, Heitinga, Hangeland, Riise (46. Kacaniklic) – Dejagah (50. Karagounis), Sidwell, Holtby, Richardson – Mitroglou, Woodrow (76. Bent). Cserék: Karagounis, Zverotic, Stockdale, Burn, Kacaniklic, Bent, Kvist.

    Játékvezetők: M. Atkinson