Barcelona – Sevilla 3:2 (vége) | Villarreal – Real Madrid 2:2 (vége)
vége
Villarreal CF
2:2 (1:1)
Real Madrid
szombat 14.09.2013, 22:00 • Camp El Madrigal, Villarreal • Primera División
     
    70
    A Villarreal gólt szerzett!
    GIOVANI dos SANTOS góljával egyenlít a Villarreal. Cani szólózott egy nagyot, majd 18-ról kapura lőtte, ezt még Lopez balra kitolta, de a kipattanóra érkezett dos Santos, aki balról a hosszúba rúgta. Ebbe a lövésbe már csak beleérni tudott Lopez.
     
    64
    Real Madrid gólt szerzett!!
    CHRISTIANO RONALDO góljával vezet a Real Madrid. Kontrából indultak meg a vendégek, Isco passzolt Ronaldohoz, a portugál kitette Benzemahoz, aki jobbról laposan lőtte kapura. A lövést még kitolta Asenjo, de a kipattanóra érkezett Ronaldo, aki két védő között is a kapuba terelte a labdát.
     
    38
    Real Madrid gólt szerzett!!
    GARETH BALE góljával egyenlít a Madrid. Carvajal ment el a jobb oldalon, pontosan rúgta középre, az ötösön belül Bale érkezett, aki közelről a kapuba tessékelte a labdát.
     
    20
    A Villarreal gólt szerzett!
    RUBEN GARCIA CANI góljával vezet a Villarreal. Középről játszották be a Real tizenhatosára a labdát, Pepe rossz helyre mentett, második hullámban érkezett Cani, aki 10 méterről senkitől nem zavartatva rúghatott kapura. A labda a jobb sarokba vágódott.

    Teleki Péter

    Gólok: 20. Cani, 70. Santos – 38. Bale, 64. Ronaldo

    Lapok:   34. Aquino (VCF), 78. Pina (VCF) – 37. Nacho (RMA), 57. Ramos (RMA), 77. Morata (RMA)


    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Musacchio, Dorado, J. Costa – Aquino, Trigueros (71. Pina), B. Soriano, Cani – G. dos Santos (75. Perez), Jonathan Pereira (65. Uche)
    Real Madrid: Diego López – Carvajal, Pepe, Ramos, N. Fernández – Bale (62. Di Maria), Modrić, Isco, Illarramendi (63. Khedira), Ronaldo – Benzema (73. Morata)

    Játékvezetők: Teixeira – Díaz, Torre